Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 - Nom... Może - powiedziała. A ta wciąż go okłada. Najgorsze było to, że część mózgu jej dopingowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Więc lepiej chodźmy - powiedziałem i ruszyłem wyczyścić jej pamięci i zrobić coś, by Capo nie wyglądał jak zgwałcona Prostytutka w zaułku Kansas City. Wiem, bo tam mieszkałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Był cały pobity, do tego widać, że kilka razy walnięty między nogi. Leżał na ziemi skulony. Wymazanie kawałka pamięci Cloudi spowodowało jej utratę przytomności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Capo... masz wolne na tydzień - powiedziałem patrząc na niego. Należy mu się, po tym ataku Cloudi... ale po części to zajebiście wyglądało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Ogier pokiwała powoli głową. Lucy tepnęła go do jego domu, do jego łóżka. Prawie go wykończyła... Ale warto było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Zaraz trzeba będzie iść do pracy... Cloudi powinna już wydobrzeć - powiedziałem. Lucy jeszcze nie powiedziała, że chce czy nie chce... to jej wybór... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Cloudi po paru minutach obudziła się tam, gdzie tłukła Capo... Czyli w swojej piwnicy. Powinna móc iść do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Cześć... - powiedziałem patrząc na nią... nie zapomnę jak pokazała swoje prawdziwe wnętrze... czyli brutalnej kobiety która atakuje poniżej pasa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 - C-co się stało? - zapytała. Lucy na szybko usunęła z podłogi plamę krwi i kilka zębów Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Nie wiem... ale jak zeszłem tutaj z Lucy to tutaj leżałaś i spałaś. Nie wiem co robiłaś... i w sumie chyba nawet nie chce, ale ciesze się, że nic ci nie jest - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 - Acha - powiedziała i wstała. Czyli wszystko w normie. Trzeba jej jeszcze powiedzieć, by nie zachodziła do Capo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 To już jej powiem w robocie. - To co? Idziemy do pracy? - spytałem się klacze obecne. Ciekawe czy Lucy się zgodzi, przydała by mi się w tej branży... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Lucy to weź na kelnerkę, na pewno ściągnie klientów. Po chwili byliście już w pracy. - A gdzie Capo? - zapytała Cloudi w stroju kelnerki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Ma wolne... prosił mnie, więc uległem jego argumentom. Poczekajmy na wszystkich, muszę coś ogłosić - powiedziałem po czym czekam na wszystkich... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Po chwili była już cała reszta, oprócz Capo. Lucy stała się patykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Dołączy do nas nowa pracownica... - powiedziałem. Lucy... co chcesz, sekretarka czy Kelnerka... twój wybór, na obu się nie będziesz nudzić... wybieraj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Uznała, że będzie kelnerką. Na pewno to lepsze do ściągania klientów. - A gdzie ona jest? - zapytała Rarcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Zaraz powinna się pojawić. Nazywa się Lucy, i weszła w skład kelnerek. Za parę sekund powinna tutaj być - powiedziałem po czym czekam, aż raczy się pojawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Błysk za tobą, fanfary i po chwili pojawiła się Lucy. Reakcja Rarci: potrzebne jej sole trzeźwiące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Idę ją wybudzić by nie przespała całej roboty. Nie wiedziałem, że aż tak to przyjmie. Nie wiem, jak zareaguje na to, że to włócznia, więc lepiej o tym nie mówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Reszta jakoś to przyjęła. Bolt się zgłosił do gotowania niedawno, więc siedział na podłodze i gapił się jak głupi na Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Budzę ją dalej... matko. Bolt chyba ją kojarzy, ale coś trudno to mu to idzie, A WIDZIAŁ JĄ KAŻDEGO DNIA CHODZĄCĄ PO NASZYM DOMU! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 W końcu Rarcia się obudziła, wymamrotała "Dzień dobry" i podała Lucy strój.Wyraźnie zbladła. WIDAĆ TO MIMO BIAŁEJ SIERŚCI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Pewnie widzi konkurencje... Tak czy siak. - Dobra... to na tyle jeśli chodzi o informacje. Otwieramy -powiedziałem i podszedłem do drzwi by oficjalnie otworzyć lokal, zobaczę przy okazji ile jest klientów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Kilku zobaczyło chyba przez okno Lucy. Od razu zebrał się niezły tłumek. Ale tylko kawalerów, bo żony odciągały mężów od restauracji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts