KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Dobra... to zaczynamy - powiedziałem po czym złączamy ze sobą nasze rogi... następnie oboje w tym samym momencie teleportuje nas do lokalizacji Fabryki Droidów Typu HelGhast... wiem, nie wymyśliłem się z nazwą i zerżnąłem z gry... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 Tepnęliście się do fabryki. W tym samym momencie uruchomił się alarm. Teraz jesteś poszukiwanym mordercą, któremu grozi kara śmierci. Cieszysz się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Bardzo... bo taki był plan... - Więc według moich obliczeń, Gryfy do końca miesiąca powinny wykorzystać sytuacje - powiedziałem podchodząc do stołu. - Rozgość się... spędzimy tutaj najbliższe miesiące. Wpierw, trzeba będzie zbudować armię - powiedziałem po czym pokazuje jej schemat Droidów HelGhast. - Mam nadzieje, że znasz się na robotyce. BO najpierw, trzeba będzie zrobić Generała... RADE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 - Tak średnio się znam.. - powiedziała skrzywiona, ale obejrzała schematy. Dowiedziałeś się też, że wiadomość o twojej ucieczce dotarła już do całej twojej rodziny. A najdziwniejsze jest to... Że Papillon już leci dokładnie w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Nie dziwi mnie to... Legenda głosi, że "Matka zawsze znajdzie swoje dziecko". Poza tym, mama jest wtajemniczona w plan powstrzymania Spisku Gryfów wobec Aneksji Equestrii. No błagam. Myślicie, że dałbym się złapać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 No to zaczęła się nuda... Nie macie, co robić. A ty głodny... Głośne "głodny" od strony żołądka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Wpierw będzie trzeba skądś brać jedzenie. - Dobra, będzie trzeba organizować jedzenie dla naszej dwójki. Będziemy tutaj parę miesięcy... więc o pustych żołądkach nie ma mowy. Trzeba będzie coś znaleźć - powiedziałem po czym szukam na mapie czegoś co nam może pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 Można by łowić ryby... Albo łapać i piec węże pustynne... Wróć, dla kucy to raczej nie najlepiej. Gdzie ty na pustyni znajdziesz trawkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Patrzę na mapy... musi być tu jakaś oaza gdzie na 100% będzie pożywienie. Jeśli nie, to trzeba będzie kombinować. MUSI BYĆ TUTAJ JAKIEŚ JEDZENIE DLA KUCY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 Jakby co to jeszcze zostają kaktusy... Boleśnie się zbiera, ale ich mięso pycha. Nie gapcie się tak na mnie! W DS pisze, że z kaktusów wypada mięso kaktusowe! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Narratorze... wyjebałeś z tym mięsem... rośliny nie mają mięsa, ale dobry punkt. Kaktusy mają sok który można pić, i przy umiejętnej obróbce... także i jeść... masz plus, ale go tracisz za to mięso... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 Jak mówiłam, w grze pisało "Cactus Flesh" to jak to inaczej przetłumaczyć? "Rotten Flesh" to zepsute mięso, więc "Cactus Flesh" to kaktusowe mięsko. Logic. Ale koniec z tym, coraz bardziej ci w brzuchu burczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Więc z Lucy idę nazbierać trochę tych kaktusów, by nam starczyły na tydzień, i tak co tydzień. Po zjedzeniu i popiciu biorę się za budowę Generała RADE. On będzie trzecim konstruktem... i wgram temu droidowi posłuszeństwo względem mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 Trochę to potrwa. Zdążyliście sobie pokaleczyć kopyta przy zbieraniu. Ale przynajmniej się najedliście. Przy tamtej brei, kaktusowe mięsko (tak, będę tak pisać) smakowało jak ambrozja. Mmmmm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Więc rozpoczyna się okres kilku miesięcy w tej fabryce. Mama powinna być lada chwila, tylko ona wie o tym spisku gryfów. I mam nadzieje, że dobrze wybrałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 Powoli robi się wieczór. Wam już się spać chce. To chyba czas się położyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Dobra... więc kładę się na łóżku. I zaczynam rozmyślać, czy Twi zrozumiała, że podpisałem ten papier dla jej dobra. Później się będzie dało go odnowić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 Nagle nadeszło wkurzenie. Na ojca za to, że nie pomaga i się focha na ciebie z byle powodu. Na matkę za to, że nic nie robi by temu zaradzić... No i na Twi, że nie przeszkodziła swoim rodzicom w waszym rozwodzie. Zbiera się Rage... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Nie... powstrzymaj się... ogarnij się, wszystko jest w porządku. Tata ostatnio przystosował, więc widać, że matka go ma na smyczy. Twi wie, że to tylko chwilowe rozwiązanie... kładę się i staram zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 Nagle poczułeś, jak ktoś wpełza do ciebie pod kołdrę. I cię przytula. Pierwszą osobą, która mogłaby tak zrobić, byłaby Twi, ale jej tu nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Eeee... Deli na 100% nie, nawet dla niej to za daleko. Więc obracam się za siebie by zobaczyć kto mnie przytula. Mam dziwne przeczucie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 Lucy. Najzwyczajniej w świecie tuli cię z uśmiechem. Do tulenia dołożyła jedno ze skrzydeł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Eeee... Okey. To jest dziwne... nie sądziłem, że ona kiedykolwiek się tak zachowa. Tak swoją drogą... nawet przyjemnie jest.. mięciutko i ciepło... matko, a to, że nie mam serca pozbywać się je... dziwne... to nie zostaje mi nic innego jak zaśniecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 Obudziłeś się w objęciach Lucy. Matko, wyglądacie jak dwoje kochanków... Lucy jeszcze śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Nie wątpię... to musi dziwnie wyglądać... tak czy siak, czekam aż się wybudzi. Potem spoglądam na nią... pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts