Nightmare Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 - No co? - odpowiedziała na twoje spojrzenie zdziwiona. Jakby nie widziała w tym nic dziwnego. Pewno Capo miałby komentarz, gdyby tu był... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 - Nic... ciepło i miło... tylko... a nie ważne. Jesteś głodna? - spytałem się. Mam nadzieje, że to nie przeciągnie się w coś niezamierzonego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 - Nie bardzo - powiedziała i wtuliła się w ciebie. To się robi BARDZO dziwne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 - Co się dzieje? Wcześniej nie byłaś taka... bliska - spytałem się zdziwiony. Serio ona nigdy NIGDY mnie wcześniej przytuliła... więc dziwnie się czuć można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 Lucy nie odpowiedziała. Uśmiechnęła się tylko i przytuliła cię jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Mam dziwne przeczucie, że za chwile stanie się coś czego nigdy bym nie zrobił... serio, ona się tak tuli, że kojarzę to tylko z... matko boska... czyżby się we mnie...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 Nic nie powiedziała. Tylko pocałowała cię prosto w usta. WTF?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 WTF!!?? Odsuwam się trochę i patrzę na nią trochę... BARDZO ZMIESZANY! - Lucy... ja się zaczynam ciebie bać... - powiedziałem lekko przerażony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 - Dlaczego? - zapytała i pocałowała ponownie. Do tego mocno cię przytuliła. To jest BARDZO, ale to BARDZO dziwne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 - BO... pierwsze: Nigdy się do mnie aż tak nie przyklejałaś, a co dopiero całowałaś. Po drugie: To niezręczne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 - Dlaczego niezręczne? - zapytała, kładąc głowę na poduszkę. Spojrzała na ciebie pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 - No nie wiem. Jakoś dziwnie się czuje, kiedy tak mnie tulisz i całujesz... czy ty się we mnie... kochasz? - spytałem. Matko, zaraz się dowiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 W odpowiedzi Lucy wtuliła się w ciebie. Dziwne... BARDZO, ale to HIPER BARDZO dziwne. Wcześniej taka nie była. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Rany... on chyba... nie... NAPEWNO KOCHA! O kurwa... co teraz? Jest ode mnie silniejsza, mądrzejsza, sprytniejsza... nie mam szans z nią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 (edytowany) Wciąż cię tuliła. Zrobisz coś, czy ma wpaść Capo i kazać wam coś zrobić? Edytowano Maj 27, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Jak na razie to jest tylko jedna droga... ale jak się wyrwie to ona mnie znów złapie. I ściśnie mocniej... ona nie da tak łatwo za wygraną, ona już taka kurwa jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 A Lucy dalej leży wtulona w ciebie. Chyba czeka, co zrobisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 - Więc... co robimy? - powiedziałem. PREFERUJE ROZPOCZĘCIE PRAC NAD TYMI ROBOTAMI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 - Nie wiem - powiedziała. - Sam zdecyduj - dodała i cię pocałowała. Chyba jej chodzi po głowie ulubiony temat Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 - Czy ty chcesz... ekhem? - spytałem się lekko przerażony. Jeśli tak... to nie będę miał wyboru zbytniego. Smutna Lucy... to nie najlepsza Lucy. Wiem to od ponad 2 miesięcy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 Lucy w odpowiedzi wtuliła się w ciebie. No super... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 No... to nie mam wyboru. Nie chce wkurzonej Lucy... bo wtedy nie jest za miło... więc nie mając wyboru... zgadzam się. Kurwa, im szybciej to załatwię tym lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 [ciach] Po tym wszystkim leżeliście na łóżku. Lucy zasnęła. To był jej pierwszy raz... Nikt by nie przypuszczał, że będzie z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Nikt by nie przypuszczał... ale czekaj... ja zdra... w sumie, rozwiedliśmy się, więc formalnie to nie zdrada. Więc wyślizguje się delikatnie z jej uścisku, i idę pracować nad RADE'm. Powinien szybko powstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 Znowu coś przeszkodziło. Tym razem motylek z ciemnoniebieskimi skrzydłami, który usiadł ci na nosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts