KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Nosz kurwa nie... Jak to oglądała to ja się powieszę. Wstaję i idę szukać mamy... kurwa, zero prywatności. Jak ten motyl tu jest, to i mama będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 Ledwo motyl ci zleciał z nosa, odwróciłeś się, a wtedy zmienił się w Papillon. No świetnie... ZAJEBIŚCIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Westchnąłem... - Chodźmy do sąsiedniego pomieszczenia - powiedziałem do matki i idę do sąsiedniego pomieszczenia. Następnie czekam na kazanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 Mina pokazywała, że raczej nie jest zadowolona. I pewno wszystko widziała. - Ledwie kazali ci się rozwieść z Twi, a ty już? - powiedziała, skrzywiona. Uhm, widziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 - Najwidoczniej nie znasz Lucy... jak bym tego nie zrobił, zrobiła by to w nocy... w O WIELE GORSZEJ POZYCJI! Ona jest silna, mądrzejsza i zwinniejsza ode mnie. Przegrałbym zanim cokolwiek bym zrobił. Wolałem to już mieć za sobą... poza tym, zasłużyła sobie, gdyż... z tego co mówiła, nikt nie okazał jej tyle troski i zadbania co ja... a wcześniej była u ojca, więc wiesz co przeżyła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 - Gdybyś umiał powiedzieć "nie", musiałaby zrezygnować - powiedziała. Lucy jeszcze śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 - ... Do północy by zrezygnowała. Potem by zrobiła to w O WIELE GORSZEJ SCENERII. Wierz mi... bodajże ja ją poznałem najlepiej. Mi ufa najbardziej... wiem co robię. Poza tym, co w Equestrii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 - Wszyscy was szukają. Nie ma miejsca, które odwiedziłeś, a ich nie było. Łącznie z waszym domem - powiedziała. Ujujuj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 - Tutaj nas nie znajdą. TO miejsce jest bronione przez najlepsze technologie i połączoną magię Moja i Lucy. Zmyłka była taka, że uciekłem na Ziemię, i powinni ją wkrótce odkryć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 - Chodzi mi o to, że reszta twojej rodziny była wtedy w domu - powiedziała. To znaczy, że... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Wyskoczyła mi żyłka na czole... - A Celestia nic nie zrobiła w takim wypadku, "Przesłuchania" jej najlepszej uczennicy. Dlatego straciłem sens w ich rząd... i dlatego odkryłem kilka miesięcy temu, spisek Gryfów, mający stworzyć państwo Gryfio-Kuce z DOMINACJĄ GRYFÓW. Mają później się rzucić na Federacje, Zebrice i twój naród... dlatego robię pewien projekt... który zapewni nam przewagę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 - Allan... Zostaw chociaż na moment te plany. Mimo rozwodu, to wciąż twoja rodzina. Oni cierpią, nie tylko fizycznie. Tylko dzieciaki trzymają Twi przed samobójstwem. Deli zaczyna tracić wiarę, czy kiedykolwiek wrócisz. Próbuje wszystkich rozweselać, ale na próżno - powiedziała. Mówi poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 - Ale zdajesz sobie sprawę... że jak tam się pojawię, to wrócą tam ci strażnicy? No chyba, że użyje kamuflażu ciała to wtedy będę mógł, ale nie znam konsekwencji tego zaklęcia. Poza tym wtedy będziesz musiała przypilnować Lucy... bo kto wie, co wtedy walnie przy Twiligh - powiedziałem szykując zaklęcie do zmiany postaci w Brązową klacz jednorożca o złocistej kręconej grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 Null. Nic. Do takiej zmiany potrzebujesz pomocy Lucy. Sam nie dasz rady. A ona raczej się nie zgodzi, gdy pozna cel. Chyba, że coś dostanie w zamian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 - Do zmiany potrzebuje Lucy, ale ona się chyba nie zgodzi gdy pozna cel i będzie chciała... coś w zamian - powiedziałem przerażony. Zajebiście... za każde zaklęcie, mam się przespać z Lucy... z Retoryką Lucy nie wygrasz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 No to świetnie... Papillon nie wygląda na zadowoloną, ale jeśli w ten sposób będziesz miał możliwość spotkania z Twi, to się zgadza. Teraz pytanie... Czy ty się zgadzasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Też nie jestem wyraźnie zadowolony... więc się muszę zgodzić. Tak więc spoglądam na mamę i mówię... - Żeby się nie narazić siebie i Twi, będę musiał ją odwiedzać raz w miesiącu, inaczej wykryją moją magie... inaczej się nie da... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 Papillon pokiwała głową. Usłyszałeś, że łóżko zaskrzypiało, ale Lucy się nie obudziła. No to chyba czas powiedzieć jej o umowie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Więc ją wtajemniczam w tą umowę... i jak się dowie już o nagrodzię której nie dane będzie mi dokończyć, zmieni mnie w tą postać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 Uśmiechnęła się na wieść o nagrodzie. Po chwili już byłeś tą klaczą, którą chciałeś. Lucy od rozwodu zmieniła się. I to bardzo.Uśmiechnęła się na wieść o nagrodzie. Po chwili już byłeś tą klaczą, którą chciałeś. Lucy od rozwodu zmieniła się. I to bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 - Zmieniłaś się... i nie za bardzo mi się to podoba - powiedziałem po czym się przenoszę do Ponyville. Sprawdzam gdzie jest Twilight i MODLĘ SIĘ BY NIE BYŁA Z CAPO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 Nie jest. Sprząta dom po nalocie strażników. Bolt gotuje obiad, Lily przegania gapiów, a Deli rysuje obrazki, które mają podnieść na duchu. Średnio jej wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Więc przenoszę się koło mojego domu, tak by mnie nikt nie zobaczył. Następnie pukam w drzwi, mając nadzieje, że otworzy je Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 Otworzyła je Deli. - Kim pani jest? - zapytała przekrzywiając łebek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 - Przyjaciółką Pani Twilight. Mogę wejść? - spytałem się. Modlę się by mnie wpuściła, muszę się z rodzinką... byłą rodzinką spotkać. Nie ważne jak bardzo jestem poszukiwany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts