Nightmare Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 Luna szarpała się. Jednak nie ona zrobiła ten sen, chyba, że jakoś przełamała pierścień antymagiczny. Księżniczka chyba wie, co z nią robiłeś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 - Lucy, chodź proszę za mną - powiedziałem i wyszedłem z nią. Potem zamykam schowek. Następnie udaje się w stronę MedBay... - Uwalniamy NMM... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 - Że... CO?! - wrzasnęła. Wyglądała na zszokowaną i przerażoną. Nadeszła cię ochota by się jeszcze pobawić Luną... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Może później... mózgu. - Na nią też podziałało. Jest wobec mnie miłą i pomocna... przyda się. Chodź, nie potrzeba dużo by ją przywrócić - powiedziałem i poszedłem do MedBay... kiedy tam już byłem to spojrzałem na Lucy. - Jesteś ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 - Jasne. Ale skąd wytrzaśniesz ciało dla niej? Przecież to tylko dusza - powiedziała. Mózg nie dawał za wygraną i wciąż ci to proponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 - Znajdzie się... znajdzie się - powiedziałem spoglądając na schowek... - I już nawet wiem gdzie jedno znajdziemy... - potem się uśmiechnąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 - To ty to przemyśl, a ja pójdę zjeść - powiedziała i poszła. Mózg przekonywał cię. Jeśli zrobisz jej to na przytomno, nie poczuje bólu wszczepianej duszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 To akurat prawda mózgu... WIĘC ZASZALEJMY! Kiedy tam będę... to patrze na nią i mówię... - Nie bój się... nawet nie poczujesz... - powiedziałem z szaleńczym uśmiechem i rzuciłem się z zamiarem... wiadomo czego. Robie to do tego czasu aż straci przytomność... potem niosę do MedBay... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 Krzyczała do utraty przytomności. Gdy ją niosłeś, wydawała się taka delikatna i krucha. Mózg wtrącił, że jeszcze masz czas na zrobienie tego ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Nightmare Moon będzie chciała... chyba. Więc przykuwam ją do łoża w MedBay i czekam na Lucy. W między czasie dokańczam Generała RADE i go aktywuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 Dokończyłeś go akurat gdy Lucy wróciła. Spojrzała na Lunę i westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 - Coś się stało? Jak nie chcesz, to nie musimy tego robić - powiedziałem, patrząc na nią... jeśli jej to nie pasuje, to mogę przestać. NMM przydała by się, ale skoro Lucy jej nie chce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 - Chodzi mi o to, że... Dlaczego robiłeś to Lunie - zapytała. Robisz się głodny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 - Sam nie wiem. Cza ją przygotować do dania jej duszy NMM. Nie chce by za dużo cierpiała a to rzekomo jedyny sposób. Więc jak? Zaczynamy? - powiedziałem podchodząc do niej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 - Nie o to mi chodzi. Wczoraj też to robiłeś, Dzisiaj rano też... - wymieniała. Ujujuj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Podchodzę do niej i ją przytulam... - Wybacz... to był ostatni raz - powiedziałem po czym zaczynamy sekcje przeniesienia Duszy NMM do ciała Luny. Będę miał Nightmare Moon po swojej stronie. Ona wraz z Lucy i mną sprawią, że będziemy poważnym zagrożeniem dla Celestii... Zastanowi się dwa razy zanim na mnie naskoczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 Po godzinie Luna miała już w sobie duszę Nightmare Moon. Teraz tylko ją wybudzić. Albo posłuchać rad mózgu i skorzystać z okazji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Mózgu... koniec z gwałtami na Lunie. Za dużo już się nacierpiała. Więc biorę sole trzeźwiące i budzę Nightmare Moon w ciele Luny. Czas zacząć robić nową armie... armię która pokaże Celesti, że nie warto mnie zdradzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 Po paru chwilach Nightmare Moon obudziła się, kaszląc. Widać, że sierść luny pociemniała. NMM się zadomawia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 - Witaj znów, Nightmare Moon - przywitałem ją z rozciągniętymi ramionami. NMM znaleźliśmy ostatnio wspólny język... i nawet się CHYBA zaprzyjaźniliśmy. Zaznaczyłem chyba, nie bez przyczyny. Wciąż mam jakieś przeczucie, że któregoś dnia wbije mi nóż w plecy, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Klacz ciągle kaszlała. Gdy skończyła, wstała i obejrzała kopyta. Musi zobaczyć, że ma ciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Czekam na jej reakcje, gotowy do ataku gdyby się na mnie rzuciła. Nightmare Moon jest mi potrzebna, bo ona, Lucy, ja i Armia droidów będziemy w stanie podbić świat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Miała oczy smoka, więc to raczej NMM. Jednak po chwili wlepiła wzrok w swoje kopyta. Chyba nie może uwierzyć, że ma ciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Klepie ją po grzbiecie... - Mamy sporo roboty - powiedziałem po czym uruchamiam Generała RADE. Czas rozpocząć budowę Imperium... IMPERIUM GALAXA!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Gdy się obróciłeś, coś cię przycisnęło do ściany. Na rogu już miałeś pierścień antymagiczny, który jeszcze niedawno miała Luna. - Może i wszczepiłeś mi duszę Nightmare Moon, ale minie jeszcze dosyć sporo czasu, zanim przejmie kontrolę - powiedziała Luna. Byłeś przyciśnięty do ściany twarzą do księżniczki. Nadeszła noc, więc Luna jest silniejsza niż za dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts