Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 - A o czym? - zapytała. Zauważyłeś motylka, który usiadł na oparciu jej krzesła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Jak Celestia i ogólnie cała Equestria zareagowały na to... wiesz... na moje aresztowanie - spytałem się Luny. Ciekawi mnie jak to wszyscy przyjęli... wiem jak to Twi i dzieciaki przeszły, ale inni mnie ciekawią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 - Zdenerwowali się, że to ty byłeś. Uważają, że to pogorszy relacje Equestrii i Federacji - powiedziała. Motylek po chwili odleciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - I nie dziwie się. Z tego co wiem, to Celestia nie ma na mnie nic prócz wykrycia mej magii której już tam nie ma. Więc nie może pokazać dowodu, a to, że strażnicy wkroczyli do Federacji i mnie złapali na samym skrzyżowaniu w Centrum Los Santos... to raczej nie stawia nikogo w pozytywnym świetle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Luna pokiwała głową i dokończyła jedzenie. Capowate myśli będą cię jeszcze męczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Nie... Sprawdzam ile pozostało do stworzenia tego robota... bo już mnie te myśli męczą. No chyba, że ona zaproponuje, ale to się nie wydarzy... po przeniesieniu NMM do ciała robota, cza iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Tylko... Gdzie Luna będzie spać? Bo raczej nie w celi... W łóżku Lucy też nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Jedyne wolne łóżko... raczej połowa łóżka to moja... kurwa dylemat... westchnąłem. - Jest problem... bo nie wiem gdzie będziesz spać, czy wracasz do Canterlotu - powiedziałem spoglądając na nią. Ciekawe co wybierze, ma możliwość powrotu do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 - Raczej nie wrócę. Celesta zacznie mnie wypytywać - powiedziała. Czyli zostaje twoja połowa łóżka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Bo... jedynie miejsce gdzie możesz się położyć... to na połowie łóżka mojego albo Lucy - powiedziałem spoglądając na nią... i zrobiło się niezręcznie... MEGA KURWA NIEZRĘCZNIE!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Nastąpiło dosyć długie milczenie. - Ok... - powiedziała prawie niesłyszalnie Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Eeee... - Ok... ale nie wiem gdzie. Jak co, to mogę udostępnić ci łóżko swoje, a ja coś wykombinuje... - powiedziałem patrząc na nią. Mam mętlik, bo nie wiem gdzie teraz będę spał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 - Nie trzeba... - powiedziała znowu cicho. Wait, what? Czy ona chce... spać z kucykiem, który ją wielokrotnie zgwałcił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Podniosłem kopyto... dobra, to dziwne... czy ona się właśnie zgodziła dzielić ze mną łóżko? Po tym jak ją gwałciłem i inne? Coś mi tu nie pasuje... - Ale... czemu? Masz jeszcze Lucy do wyboru... - spytałem się nieco zdezorientowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 - Coś tak czuję, że ona mnie nie bardzo lubi - powiedziała Luna. Teraz decyzja... Czy ty się zgadzasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Więc jeśli nie masz... nic przeciwko... to dobrze - powiedziałem wstając. - I przepraszam... - powiedziałem spoglądając na nią. Trzeba było ją przeprosić... muszę mieć na niej czyste konto. Po prostu muszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 - Jasne - odpowiedziała. To chyba była inna wersja "wybaczam". Luna też wstała. Oboje jesteście śpiący. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Jutro powinien być ten droid cały gotowy... więc prowadzę ją do swojej sypialni byśmy mogli się położyć. Jak mniemam, linia graniczna tutaj jest wymagana. NAWET ZALECANA BY LUNA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Po prostu położyła się na krawędzi łóżka. Miałeś prawie całe dla siebie. Do pokoju weszła Lucy, zobaczyła was i wyszła, by pójść do swojego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) No cóż... jednorazowe... więc wciąż śpię na swojej połowie i staram się obudzić jutro o 8. Trzeba będzie NMM do tego robota przenieść... bo te myśli mnie wykańczają. Jutro też wezmę lekcje latania u Lucy. Edytowano Maj 29, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Nie mogłeś zasnąć. Dziwnie się czułeś, że obok ciebie leży Luna. I już mi nie chodzi o capowate myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Chodzi o to, że kiedyś ją gwałciłem... westchnąłem. Wstałem i sprawdzam czy śpi, przysuwam ją na środek łóżka i przykrywam kołdrą, następnie idę do Lucy spać... Luna powinna się wyspać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Przesunąłeś ją na środek łóżka, ale nie zdążyłeś wyjść spod kołdry. Luna przytuliła cię jednym kopytem przez sen. WTF? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 WTF!? No dobra... skoro mnie nie chce puścić to jej nie bronie. Staram się jakoś zasnąć ostatecznie używając zaklęcia snu. Muszę zasnąć, bo jutro wielki dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 Obudziłeś się rano wtulony w Lunę. Okay? Uznajmy, że to normalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts