KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 - A nic... pracuje. Jak się spało? - spytałem się córeczki. Mam nadzieje, że się nie połapię co naprawdę planuje... wiem, że jest jasnowidzem, ale też wiem, że myśli gdyż robię to dla dobra ogółu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 - Dobze - powiedziała. Chyba trzeba coś zjeść na rano... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 (edytowany) - Chodź... zjedzmy coś - powiedziałem i poszedłem z córeczką coś zjeść. Mam nadzieje, że plan się uda... jak tak, to wszystko pójdzie ładnie z górki. Prócz pierwszego etapu, czyli akcji na ślubie. Trzeba będzie to odpowiednio rozplanować. Edytowano Maj 31, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Mała podskakiwała za tobą aż na stołówkę. Szybko wydobrzała. Na miejscu zaczeliście jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Kiedy dojdę na stołówkę to biorę jedzenie dla mnie i Deli i siadamy przy stole. Ciekawe czy ma jakiekolwiek pojęcie, że jej "Tata" planuje zdobyć świat. No cóż, będzie ze mnie niezły Cesarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Po paru minutach byliście już najedzeni. Chyba trza coś porobić... Nuda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Więc po zjedzeniu idę zrobić cokolwiek, praktykuje swoje umiejętności, spędzam czas z Deli... obojętnie co mi pozwoli przetrwać do wieczora. Te dwie powierniczki... Dash, największy wróg Allana i Rarity, jego najlepsza Przyjaciółka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Spędzałeś czas z Deli. Mała dalej się cieszy, że cię odnalazła. Pograliście w klasy, poczytaliście Daring Do i obejrzeliście kilka kreskówek. Po prostu dzień ojca z córką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Więc jak nastanie noc, to mówię Delicate, że muszę coś załatwić. Następnie przyprowadzam do niej jej ulubionego Drona... nie, RADE... o Drona który był w Armii, ale z powodu tego, że Deli go polubiła, wgrałem mu program macierzyński... nie pytajcie jak go zrobiłem. Ważne, że ten Dron umie się opiekować dziećmi. Po tym jak pożegnam się na noc, z córką... idę do Hangaru gdzie powinna czekać Lucy, Cyber-Nightmare i RADE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Wszyscy już tam czekali. Lucy zmieniła magią kolor swojej sierści, bo jej biel przyciąga wzrok. Jesteście gotowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 - Dobra, Towarzysze. Podzielamy się na Dwie grupy. Ja i Lucy, jedziemy porwać pegazice, A CN i RADE porwiecie jednorożca z Canterlot. Powodzenia - powiedziałem po czym włączam swój pancerz, a następnie przenoszę się z Lucy do CloudsDale koło Domu Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Dashie chrapie sobie w łóżku. Jakby nie spała przez cały dzień... Lucy z kocią gracją weszła do mieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Ja też po cichutku wchodzę do środka. Upewniam się, że mam przy sobie Pas PrzeciwLotniczy i skradam się w pobliże Dash. Dziwne, bo Allan jeszcze nasuwa mi propozycje bym po drodze ją jeszcze pobił... kuszące, ale później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Za to ta część ciebie, opanowana przez nimfomanizm proponowała zabawę. Lucy ustawiła się po jednej stronie łóżka Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Więc ja po drugiej. I kiedy oboje będziemy gotowi, zakładam jej pas antylotniczy a Lucy traktuje ją chloroformem. Uda się, bo Lucy jest bardzo silna, mimo iż wygląda na patyczaka którego każdy może wsiąść i pobawić się... to był komplement, Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Po chwili szarpania Dash była już uśpiona. Czyli misja wykonana. Teraz tylko znaleźć miejsce, gdzie je zamknąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 (edytowany) W bazie jest Cela-Laboratorium... pora na drugą część. Wracam do Hangaru z Lucy gdzie powinna być już druga ekipa z Rarity. Potrzeba będzie przyszykować Laboratorium... na wszczepienie im CK. Edytowano Maj 31, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Byli z jednorożką. Miała pierścień antymagiczny na rogu i zaklejone usta. Rozglądała się z przerażeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 (edytowany) Daje Dash Cyber-Nightmare by ją wzięła. Podchodzę do Rarity i przejeżdżam kopytem po jej grzywie... spoglądam na RADE. - Generale, zaprowadźcie je do Cel. Zaraz tam przyjdę. Po przykuciu ich do ścian, wybudźcie ten Symbol Homoseksualizmu. Czas Nowego Porządku Nadejdzie - powiedziałem tryumfalnie i idę do do Naukowców po wózek z Pistoletem CK i samymi Chipami Kontroli. Edytowano Maj 31, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Po paru minutach Dash była przytomna i przykuta do ściany. Szarpała się. Rarity płakała ze strachu. Wkroczyłeś tam z pistoletem i chipami. Dash zaczęła jeszcze bardziej starać się uciec, a od Rarci słychać było stłumiony krzyk przerażenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Wchodzę do pomieszczenia z nimi, wraz z dwoma Żołnierzami i Generałem RADE. Czas na zabawę... podchodze do nich. No cóż, one nie będą zadowolone jak się dowiedzą. - Witajcie moje drogie... jak minęła podróż? - spytałem się, patrząc na Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Dash wyglądała na wściekłą, a Rarcia na przerażoną. Super. - Gwałciciel i porywacz - powiedziała Dash i splunęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Spoglądam na nią... zaśmiałem się. Ładuje pierwszy Chip do pistoletu. Spoglądam na nią odkładając pistolet. - Nie jesteście tutaj bo chce was zgwałcić. Szczerze, ciebie bym nie tknął, bo wyglądasz na chorą na HIV - powiedziałem podchodząc do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Dash zaczęła jeszcze bardziej się rzucać. Nie zwracała uwagi na to, że nie da rady. W jej oczach zobaczyłeś Rage. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 - Możesz próbować... te kajdany są z najtwardszego metalu, i nawet Magia ma trudności z ich rozerwaniem - powiedziałem z uśmiechem. Podchodzę do Rarity... - Ale ty... już wiem co mi tamten robak o tobie mówił. Mówił prawdę, że jesteś ładna - powiedziałem przybliżając głowę do niej... - Ale nie w moim typie - oddaliłem się od niej. - No cóż. Wiem, że szukacie "Allana". Czemu? Wiem, że ty go nienawidzisz... - wskazałem na Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts