Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 - To ukochany naszej przyjaciółki - warknęła Dash. - Gdyby nie to, szukałabym, by go zabić - dodała. Rarcia rzuciła w jej stronę karcące spojrzenie. Jednak pegazica nie zwracała na nią uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Zaśmiałem się... niczym psychopata... ostatnio tylko tak się śmieje, bo tylko tak mogę się śmiać... inaczej nie umiem i nie chce. Spoglądam na Rainbow Dash. - Oj, nie bójcie się o niego... nie żyje... już ja o to zadbałem - powiedziałem i zachichotałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Rarity spojrzała na ciebie ze strachem. Widać, że i ona zaczyna się szarpać. Obie próbowały się uwolnić, ale bez skutku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 - Oj... wy myślicie, że zabiłem go normalnie - zaśmiałem się znowu - Naprawdę uważałem, że jesteś głupia, Rainbow Dash i się nie dziwie. Ja pierdole... gorąco w tym hełmie - powiedziałem po czym wyłączam pancerz by schował się tylko hełm. Spoglądam na dziewczyny swoimi oczami gdzie wokół nich w oczodołach jest BARDZO ciemna plama... jak bym był czymś spaczony. - Suprise... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Dashie z automatu przestała się szarpać. Zawisła na kajdanach, gapiąc się na ciebie. Rarcia wyglądała, jakby chciala coś powiedzieć, ale zaklejone usta jej przeszkadzały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Odklejam jej usta nie patrząc na to, że będzie boleć czy nie... Spoglądnąłem na Generała RADE. - Generale, czy Wojska są gotowe na rozpoczęcie Operacji Nowy Porządek? - spytałem się Generała. Rarity i Dash, będą niezłymi zabawkami w mojej Małej Armii hue hue. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 - Ty potworze... - prawie wyszeptała Rarity. - Twilight płacze za tobą całymi dniami, staje się pustym ciałem, a ty tu siedzisz i się z tego cieszysz. Nie masz serca... - powiedziała. - Przez ciebie... Przestała być Elementem... Jesteś niczym innym, jak potworem... - dokończyła. Patrzyła na ciebie ze wściekłością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Uśmiecham się... - Oj oj oj... wytłumaczę ci cioś. Ja jestem Galax... jego zła strona. Allan którego znacie... no cóż, nie żyje bo jest zamknięty tak głęboko, że nic go już nie wyzwoli. Ja jestem Galax i powiem, że nie interesuje mnie Twilight... nawet nie wiem czemu ją Allan wolał... nic w niej ciekawego nie widzę - powiedziałem i wziąłem pistolet z załadowanym Chipem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Rarity zadrżała. Ale nie od płaczu czy ze strachu. Ze złości. - Nawet, jeśli cię Twilight nie obchodzi... Powinno obchodzić cię życie, które niszczysz - powiedziała tak cicho, że prawie szeptem, ale słyszalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Przewracam oczami - Proszę cię. Mówi ci coś słowo "Ciemna Strona Duszy"? Narodziłem się w Chwili kiedy Allan stracił ojca, a potem został zgwałcony przez Arabów... wiem, nie mówił, ale mam w dupie jego sekrety... nawet to, ze miał sny Erotyczne z wami... i dziwi mnie, bo najczęściej z Rainbow Dash... - zacząłem się zastanawiać. Tak naprawdę to moja sprawka z tymi snami... ale ciii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Dash się zamyśliła. Rarity nie zwróciła na to uwagi. - Nawet Nightmare Moon kiedyś zlitowała się nad kuczym życiem - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 - Bo ona jest z KUCZEGO ŚWIATA. Ja jestem z ludzkiego... Allan mówił wam o moim wzorze, Wójku Hitlerze jak ja go nazywam i był znany z słynnego słowa - staje wyprostowany i robię znak nazistów. - HEIL HITLER! - wracam do normalnej pozy. - A ty co taka zamyślona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Dash nie odpowiedziała. Rarcia nie zwróciła uwagi na twoje słowa o Hitlerze. Po prostu dalej patrzyła na ciebie ze złością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Podchodzę do terminala i spoglądam na duży ekran co ona tak naprawdę myśli. Są przypięte do tych ścian i one badają fale mózgowe by stworzyć obraz tego o czym one akurat myślą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Myśli... O tych snach co miał Allan... Tylko, że z jej perspektywy. What the FUCK?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Odwracam się by zobaczyć ich reakcje z niedowierzaniem... Czemu nagle poczułem się zarumieniony, ale nie rumienie... ALLAN TY TEMPA ANIELSKA PIZDO!!! ŻEBY COŚ TAKIEGO ZROBIĆ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 - To moja sprawa, jakie mam sny, okay? - warknęła Dashie. Jednak widać, że się zarumieniła. Rarcia gapiła się na nią w szoku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 - Więc sprawdzę w skanerze Tabele Realacji. Jak tam będzie Allan podpisany na Czerwono... to twój wróg. Jeśli na różowo... ho ho ho, znaczy że czujesz do niego BARDZO WIELE - zaśmiałem się i sprawdzam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Jest na taki kolorek między czerwonym a różowym... Czerwonoróżowy taki. Jednak po przeskanowaniu koloru okazało się, że o 1%o więcej jest różowego...(to wyżej to ‰ i wyrównanie postów robię ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Odwracam się do Rainbow Dash... łuhuhu... sprawdzam ich reakcje i komentarze... nie za pomocą komputera lecz wzrokowo. Jak ja kocham technologie i mój wścibski nos... a najlepsze będzie to, że Allan będzie to wszystko pamiętał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Rarity gapi się w szoku na Dashie, a Dash wlepiła wzrok w podłogę. Rumieni się... Mimo sierści to widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Podchodzę do Dash z pistoletem... - Nie martw się... będziecie razem - powiedziałem po czym w jej tylnią część głowy wszczepiam CK (chip posłuszeństwa), po wszczepieniu, blokada kajdan się zwolni. Spoglądam na nią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Klacz krzyknęła. Po zwolnieniu opadła bezwładnie na podłogę. Rarity gapiła się na nią. W jej oczach zaczęły gromadzić się łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Odwracam się do Rarity i podchodzę do niej... by ją bardziej rozporszyć daje jej szybkiego buziaczka... bo Allan u niej ma połowę różowego... NIE PYTAJTA SIĘ MNIE! TO JEGO DUSZA! - Tak samo jest z Allanem jeśli chodzi o ciebie. Ma Zielony i Różowy... przeważająco różowy. I to samo co z Rainbow Dash, będziecie razem - i też wczepiam jej Chip Kontrolny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Krzyknęła głośno. Po zwolnieniu kajdanków, również opadła bezwładnie na podłogę. Żadna z nich się nie rusza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts