Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Rarity lekko zadrżała. Lucy cię po cichu poinformowała, że to będzie jej pierwszy raz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Więc jej pierwszy raz będzie jej specjalnym razem. Po chwili ocierania członkiem, wsadzam go powoli by miała większą przyjemność. Obiecam ci, że będziesz się dobrze czuła, ale nie załatwię ci wizyty na stole porodowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Pisnęła. Jednak po chwili znowu zaczęła pojękiwać. Przerwała pocałunek, nie otwierając oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Ja lekko i powoli przyśpieszam ruchy członkiem. Spoglądam na nią z uśmiechem... Allan masz świadomość, że robisz TO z niezłą dupą. Ale i tak pewnie Allan ma wyrzuty... ja ich nie mam... poniekąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Wraz z przyspieszaniem, zaczęła coraz głośniej pojękiwać. Puściła cię kopytami i położyła. Wciąż pojękiwała. Zupełnie zdana na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Więc przyśpieszam i powracam do pocałunków z języczkiem. Przez kilka minut tak będzie, potem odrywam usta i kończę przyśpieszając na maksa. Czas zakończyć i wypełnić ją Swoimi... niezapładniającymi... sokami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Jęknęła głośno, też dochodząc. Cicho dyszała. Otworzyła oczy i spojrzała na ciebie z uśmiechem. Mózg... Niezaspokojony... Chcieć... Jeszcze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Patrze na nią... to od niej też zależy. Matko... jest taka piękna, czemu Allan jej nie wybrał... tego się nie dowiem. Ale wiem, że chce jeszcze... - Masz ochotę na więcej? - spytałem się jej. Jeśli mój mózg jest jaki jest, to Dash się obudzi i będziemy w połowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Rarity jest tobie posłuszna, więc pokiwała głową. Nawet nie musisz się jej pytać, ona i tak zrobi wszystko, co jej każesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 W sumie... więc rozpoczynam na nowo poruszać członkiem jednocząc nasze usta i tańcząc z jej językiem. A tu się Rainbow budzi... ciekawe by było. Allan miałby traumę, gdybym z nią TO robił. Choć wygrzebałem, że też miał takie sny i też mu się podobały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Rarity znowu pojękiwała. Super... Wykrakałeś... Dash zaczęła poruszać kopytami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Jak wstanie to ją zapraszam tutaj. Allan Nightmares właśnie się rozpoczął. Czekam na reakcje pegazicy... seks z Niezłą dupą i szybką dupą będzie czymś niezłym osiągnięciem... i zasługuje na TRWAŁE UMIESZCZENIE W PAMIĘCI TEGO CIAŁA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Dash stanęła obok, nie wiedząc, co robić. Rarcia pojękiwała coraz głośniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 I po chwili wypełniam ją sokami. Schodzę z niej i patrzę na nią - Dobrze, idź do zbrojowni, tam powiedz strażnikowi nieco o sobie i dostaniesz odpowiedni ekwipunek - powiedziałem i dałem jej zezwolenie na wyjście z pokoju. Na wszeli wypadek odświerzam zabezpieczenia, bo wiem że mając czas na działanie 3 stosunków. Odwracam się do Rainbow. - A ty? Masz ochotę na zabawę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Klacz powoli pokiwała głową. Rarity chwiejąc się, wyszła. Zamknęła za sobą drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Więc obejmuję ją i zaczynam ją całować... wpierw gra wstępna. Podczas pocałunku popycham ją na łóżko by ona leżała, a ja nad nią... całuje ją namiętnie, jeżdżąc kopytem po jej plecach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Zaczęła mruczeć. U niej pierwszy raz był podczas nimfomanizmu. Jej język zaczął bawić się twoim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Moje pocałunki stają się intensywniejsze, a kopytem zjeżdżam do jej pośladków i tam je głaszczę. MIEJ KURWA ALLAN! CO NA TO POWIESZ!? CIERP CHUJU, CIERP! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Dash objęła cię z przymkniętymi oczami. Nie przerywała pocałunku. Chyba po wszczepieniu chipa, taka będzie inicjacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Zajebista Inicjacja. Więc kopyto zaczyna masować jej tunel, bo dawno widać tego nie robiła. Chodziła taka wkurwiona czy coś... biedula, ja już jej to nadrobię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 W dosyć szybkim czasie kopyto ci się ubrudziło. Dash mruczała, czasem pojękując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Przyśpieszam ruchy kopytem nie przerywając pocałunków. Wolnym kopytem, zaczynam jej masować skrzydło. Doświadczenia Allana z Twilight się przydadzą. U Pegazów i Alicornów skrzydła to "Miejsca Erogenne" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Dash jęczała z przyjemności. Zadrżała. Jej skrzydło było silne i wytrzymałe. Ale podatne na twoje "ataki" kopytem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Przyśpieszam masowanie... po chwili kopyto które masowało tunelik, przechodzi na drugie skrzydło, a w jej miejsce wchodzi moja godnosć która zaczyna się ocierać raz w górę... raz w dół, o jej wejście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Dash jęknęła. A Rarci rogu nie lizałeś... Trudno. Skrzydła Dash napięły się. Czyli bardzo podniecona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts