KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Nie lizałem, bo by to pedalsko wyglądało. Szybciej ocieram swoim członkiem nie przestając pocałunków i masażu. Nie powiem, widać, że mało razy to robi. Ale u mnie nauczy się tego w try mi ga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 I coś dziwnego. Dasie się przekręciła. Teraz zaczęła lizać twoją godność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Łoł... Tego się nie spodziewałem... ale może być. Robię minę podniecenia, i się odprężam nie przerywając jej zabiegów względem mojego skarbu. Tek to można robić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Jej tunel był przed twoją twarzą. Może się jej odwdzięczysz? Powoli skrzydła Dash wróciły do normalności, podniecenie opadło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Więc zaczynam jej lizać. A kopyta nich się wezmą spowrotem za skrzydła. Przyznam, ona wyznacza trochę więcej... chęci... niż... chip... oferuje... zaczynam się czegoś domyślać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Po jakimś czasie zostałeś opryskany jej sokami. Tobie jeszcze trochę brakowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Więc po chwili także wystrzeliwuje prosto w jej gardło, czyli w momęcie kiedy ona będzie miała mojego w swoim gardle. Potem robię to samo co ona, zamiana ról i wsadzam swój w jej tunel... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Jęknęła głośno. Czułeś, że bardzo rzadko to robi. Bardzo ciasno. Klacz pojękiwała wciąż, coraz głośniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 W stylu na Psa... jej tyłek na górze, areszta na dole. Moje kopyta masują jej skrzydła, i powoli przyśpieszam swoje ruchy by zapewnić jej niezłą rozkosz... nie powiem... nieźle się z nią to robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Poczułeś, że doszła. Badzo szybko. Ty jeszcze potrzebujesz czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Powoli przyśpieszam nie zaprzestając zabiegów kopytem. Przyśpieszam je z każdą chwilą, ale nie dochodzę jeszcze do Max prędkości jaką mogę wywołać. Co jakiś czas, klepie ją po tyłku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Dash jęczała głośno. Drżała. Po jakimś czasie doszła znowu. Jednak tobie wciąż sporo brakowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Więc przyśpieszam do maximum, by jak najprędzej wypełnić ją swoimi nie zapładniającymi sokami. No powiem, podobało mi się, nawet bardzo. Mimo iż mało, nawet W ogóle tego nie robiła, zadowoliła mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Dash opadła na łóżko. Twój mózg wreszcie czuł się spełniony. Pierwszy raz kiedykolwiek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Opadam koło niej... spoglądam na nią. - Przyznaje... ty jako pierwsza zadowoliłaś mnie w pełni. Gratulacje - powiedziałem do niej z uśmiechem, spoglądam która godzina. Zaraz trzeba będzie stymulant wsiąść bym podczas ślubu nie padł na podłogę śpiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Jest czwarta trzydzieści. Około. Dash dysząc uśmiechnęła się. Była cała brudna od waszych soków. Ty masz brudne tylko członek i twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 - Widać, że chip działa w najlepsze - powiedziałem wstając - BO pewnie nie zechciała byś robić to z TYM ciałem... mimo tych snów - powiedziałem wchodząc do łazienki i zaczynając się myć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Poszła za tobą i cię pocałowała. - Po co mi jakiś gówniany chip - powiedziała, przytulając cię. Wait... WHAT?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Wait...WHAT!? Sprawdzam szybko PDA sprawdzić raport Chipu. Co się udało, a co nie. Kurwa, jeśli się chip zjebał to... sam kurwa nie wiem, dała się celowo zerżnąć? To nie logiczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Chip daje radę tylko z oddzielaniem jej od Elementu. Wciąż jest wolna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Kurwa... zapomniałem, że ona od urodzenia do wszystkiego kurwa lojalna. Ale czekaj... czy ona... dobrowolnie się przytuliła? Dobra... - Dobra... pogubiłem się. Wręcz zaciekawiony... czemu to robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Nie odpowiedziała. Za to się mentalnie dowiedziałeś, że pasek klaczy jest cały różowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Czemu słyszę dźwięk tłuczonego szkła? A... to pewnie reakcja Allana na to, że Rainbow go pokochała... więc się zakochała. Nieźle, umiem przekonywać klacze do siebie, hue hue. Więc ją obejmuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Dashie cię pocałowała. Mózg był spełniony, ale już nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Aha... mózgu, dostałeś swojej porcji seksu na dziś... może później, i jak się uda to dołączy jeszcze Lucy, albo każe ewentualnie Rarity. Ale dziś na ślubie dojdą jeszcze dwie powierniczki. Im mniej elementów Harmonii jest... tym mniejsza szansa, że uda im się mnie powstrzymać. - Więc co teraz zamierzasz zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts