Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 - Nie wiem - powiedziała. Ziewnęła. Chyba powinna iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Przejeżdzam jej kopytem po grzywie... - Może się prześpisz. Ja i tak nie miałem ochoty dzisiaj spać, ale ty zdecydowanie potrzebujesz snu - powiedziałem patrząc na nią. Dobrze, że ten pokój zrobili mi. Nie to, że nie przeszkadza mi spanie z Lucy... ale robiłem pokoje dla późniejszych celów, czyli Dla Rarity, Dash i jeszcze dwóch powierniczek, które się uda złapać. Tak czy siak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Dash pokiwała głową i poszła do pokoju, który jej pokazałeś. Zasnęła po minucie. To była noc pełna wrażeń... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Na to wychodzi. Zostawiam jej karteczkę, że jak wyjdzie, to ma pójść do zbrojowni i powiedzieć tamtejszemu strażnikowi nieco o sobie... dostanie Ekwipunek który będzie do niej pasował. Ja szukam RADA i Cyber-Nightmare. W drodze biorę Stymulant, który mi da 24 godziny bez snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Znalazłeś ich gotowych. Czyli ylko czekać na ślub...v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Też się szykuje... i czekam na resztę, czyli Luna, Lucy i Rarity. Dash musi odpocząć bo długo... długo się bawiliśmy. Ciekawe jak wygląda Rarity w swoim Ekwipunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Eq dostała dobre, pasujące do niej. Była piękna z nim. Przyszli po paru minutach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 - Dobra... włączcie swoje Kamuflaże - powiedziałem po czym zakładam w pełni swój armor i zakładam kamuflaż nierzucającego się w oczy kuca. Spoglądam na Rarity. - Ty możesz wyglądać, jak normalna ty, tylko musisz włączyć Kamuflaż broni. Pamiętacie swoje cele? To dobrze, wyślę was do waszych miejsc... Rarity, ty udasz się sama Incognito. Masz się zachowywać jak normalna ty, i nie mów nic o tym, że jesteś z nami. Jak dam znak ujawnimy się i rozpoczniemy wojnę. Jak by ciebie pytali gdzie jest Rarity, do powiedz cokolwiek co by do niej pasowało... gotowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Po chwili wszyscy byli zwykłymi kucami. Rarcia kiwnęła posłusznie głową. No to możecie iść. Wojnę czas zacząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Więc wysyłam ich na swoje miejsca, a Rarcie, tak by wyglądała jak by w ogóle się stamtąd nie ruszała. Następnie idę z Lucy w stronę pałacu, gdzie ma się odbyć ślub... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Po godzince już biły dzwony. Wszyscy byli na miejscu. Gdzieś w tłumie zobaczyłeś grzywę Rarci. Wszystko jest OK. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Więc udaje się na miejsce, gdzie będę widział wszystko i wszystkich. Na filarach, jak pamiętam są rzeźby lwich głów. Jak nikt mnie nie zobaczy, to się tam przenoszę i wyłączając kamuflaż, spoglądam na parę młodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Twilight po paru minutach weszła przed księżniczkę Celestię. Jej spojrzenie było puste i bez wyrazu. Jakby ją w ogóle nie obchodziło, co się z nią stanie. Obok niej stał zadowolony książę gryfów. Miał na sobie wdzianko z mnóstwem medali i odznak. A Twi miała piękną suknię ślubną w odcieniach różu z fioletowymi kwiatami wpiętymi na krawędziach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Jeśli są, to patrzę na jej przyjaciół, rodzinę, i innych by sprawdzić jakie są reakcje... czekam na rozpoczęcie ślubu, upewniając się czy wszyscy są na swoich miejscach, prócz Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Wszyscy na miejscach. Rarcia udaje smutną z powodu ślubu. Rodzina gryfów się cieszy, rodzina Twi też. Reszta zaproszonych raczej się smuci. W paszczy innego lwiego łba siedział motyl. Widziałeś go. Skierował swój łebek na ciebie, a potem na parę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Uśmiecham się do moty... zapomniałem, że ma morda jest zasłonięta. No cóż, czekam na ten Monolog Celesti, od którego samego tonu, każdy ma chęć się pociąć i wrzucić się do wulkanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Bla, bla, bla... Bla, bla, Bla... Czy ty, Twilight Sparkle, bierzesz tego gryfa za męża? Twi kiwnęła głową. Jednak wyglądało to, jakby ktoś pociągnął jej głowę w górę w i w dół. Czy ty, Feliksie von Braun, bierzesz tą alicorn za żonę? Gryf pokiwała głową z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Uśmiechem się... nie mogę się powstrzymać... czekaj... czekaj... NIE WYTRZYMAM! - A teraz możesz pocałować pannę młodą... A POTEM DO WYRA, I ŁUPU CUPU, ŁUPU CUPU, ŁUPU CUPU! Hyy, Hyy - zaśmiałem się lekko. Nie mogłem się powstrzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Wszyscy spojrzeli w twoją stronę. Rodzice Twi zaczęli cicho przeklinać. Wszyscy gapili się w miejsce, w którm jesteś, ale nikt nie mógł cię zauważyć przez kamuflaż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 (Eee... był wyłączony) Więc wyłączam kamuflaż i pokazuje się im... rozsiadam się na tej lwiej głowie... Bardzo kurwa wygodna, na lepszej nie siedziałem nigdy... ponieważ, pierwszy raz siedzę na takowej głowie. - Ach... Trzas Prask, Pęka Guma W Zabezpieczeniu, I ŁUPU CUPU, ŁUPU CUPU, ŁUPU CUPU STROJE ŚLUBNE LATAJĄ! I ŁUPU CUPU, ŁUPU CUPU, ŁUPU CUPU - zaśmiałem się znowu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Wszyscy się nagle zaczęli gapi gapić w inny punkt. W jednej z ostatnich ławek padał ze śmiechu Capo. Jednak po chwili zauważył, że wszyscy się na niego gapią i wlazł pod ławę, zaczerwieniony. Everybody stares at you. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Robię gest wycierania łzy... i wciąż się śmieje... nie mogę. Po chwili natychmiastowa powaga, Like A Boss mada faka. Zeskakuje na sam środek sali, robiąc mega pęknięcia w posadzce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 (edytowany) Wszyscy gapili się na ciebie, niektórzy z przerażeniem. - Czemu przeszkadzasz w weselu zakochanych? - zapytała Celestia. Ona jedyna zachowała kamienną twarz. Edytowano Czerwiec 1, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Jacy oni tam zakochani. Tylko Starzy wyjadą, TO CHOP DO WYRA, I ŁUPU CUPU, ŁUPU CUPU, ŁUPU CUPU- Zaśmiałem się Lekko. Wracam do powagi... - Jestem Lord Galax - kłaniam się... i robię użytek z tego pancerza, umożliwia on mi chodzenie na dwóch kopytach. Więc wstaje na nie i zaczynam tak chodzić... - I mam Prezent dla Pary Młodej... i poniekąd dla ciebie, Pani Kamienna Twarz, Która Przyczyniła Się Do Zamordowania Allana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Wszyscy gapili się na ciebie Celestia nie odpowiedziała. Twilight patrzyła się na ciebie pustym spojrzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts