KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Włączam komunikator... Do RADE, który powinien być z armią nieopodal Canterlotu. Czas się zabawić. - RADE, czy wszystko gotowe? - Spytałem się generała. On ma nie mówić o ataku, tylko przytaknąć. Więc czekam na to co on mówi. Ciekawe jak się im prezent spodoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Mhm - powiedział. Motyl zniknął z paszczy lwa. Lucy cię powiadomiła mentalnie, że CN i Luna są też na pozycjach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Nie mówi się MHM, tylko Tak... litości Generale, Tu jest szlachta - powiedziałem i spojrzałem na Celestie - Może Prawie szlachta - wróciłem do patrzenia się na komunikator. Wybuch to znak... do ujawnienia się, i ataku. - I rozjebałeś dramaturgie, RADE. Nie ważne... po prostu zrób to - wyłączam komunikator. Następnie patrzę na miasto... które zaraz pójdzie w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Rozległa się wielka eksplozja. Twilight nie mogła utrzymać równowagi. Zachwiała się i upadła. Gryf uniósł się w powietrze, by samemu nie upaść. Miasto powoli zaczęło się osuwać w przepaść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Prezencik o nazwie. PRZEJMUJE WŁADZĘ NAD ŚWIATEM! TOWARZYSZE! DO BRONI! - Wrzasnąłem. Teraz powinna pokazać się Luna (W postaci Nightmare Moon, Cyber Nightmare, Lucy jako Bezimienna Zabójczyni, i Rarity powinna pojawić się ze swoim ekwipunkiem. Mają obstawić wszystkie wyjścia... - Do wszystkich Generałów - powiedziałem do Komunikatora... - Operacja Nowy Porządek się rozpoczęła - i wyłączyłem komunikator. Miasto powinno zaraz zostać zaatakowane. A skoro skład amunicji był na tej części co się zapadła... to raczej szybko padną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Wszyscy obstawili wyjścia. Ale zobaczyłeś coś. DRUGĄ Nightmare Moon, która idzie w twoją stronę. - Jak śmiesz kazać temu źrebięciu się pode mnie podszywać?! - zawołała królewskim głosem Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 (edytowany) Westchnąłem... - Chrysalis... myśl, a nie działaj. Tam jest prawdziwa Nightmare Moon - wskazałem na Lunę. - Wiem, bo jej przywróciłem ciało. Ale teraz, to już nie ważne. Celestio, oddaj z łaski swojej tron, a nie rozpoczniemy tutaj Katynia - następnie ją ogłuszam. Edytowano Czerwiec 1, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - To ciało jest po prostu fajniejsze - powiedziała. - Nie nabierzesz mnie - dodała. Uniknęła promienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Nawet nie mam zamiaru... tak czy siak, już długo nie będziesz mogła tak gadać... bo cóż... będziesz karbonitem. Cyber... zrób ku ku, temu tutaj Serowi Szwajcarskiemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 I po chwili już Chrysalis była zamknięta w bryle karbonitu. Wszyscy krzyknęli. Twilight spojrzała dookoła nieobecnym spojrzeniem. Motyl miał rację. Tylko jej ciało żyje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Teraz Jeb laserkiem Karbonitowym w Celestie. A kiedy ona już będzie w Karbonicie... przymierzam do strzału w Ostatniego Alicorna tutaj... Twilight. Po niej, już nie będzie wolnych przeciw mnie Alicornów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Gryf ją zasłonił. Po chwili leżał zamrożony na podłodze. Zauważyłeś w tłumie Shy i AJ. Dwie powierniczki... Razem... Łatwy cel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Wskazuje Rarci tamtą dwójkę, by Potraktowała je promieniem ogłuszającym, NAPJPIERW AJ. Ja biorę się za Fluttershy. GDZIE TA ARMIA! POWINNI JUŻ ATAKOWAĆ MIASTO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Atakują. Po prostu ściany za grube i nie słychać krzyków przerażenia. Kolejna eksplozja zatrzęsła zamkiem. Karbonitowe figury upadły na ziemię. A ty i Rarity macie już AJ i Shy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Każe Cyber, złapać Twilight... Następnie każe żołnierzom pilnować tej sali, bo pewnie już są tutaj. Następnie razem z Rarity idziemy z naszymi gośćmi do pokoi mieszkalnych i tam przykuwamy je do łóżek... posyłam po Med- Droida z pistoletem i zapasem CK do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Problem. Twilight wyleciała z rodzicami przez okno. AJ obudziła się zaraz po przykuciu. Zaczęła się szarpać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Witajcie moje drogie... Rarity, skarbie, sprawdź czy na pewno są przykute porządnie - powiedziałem do niej, po czym spoglądam na Klacze Przykute do łóżek... innego miejsca nie było, a potwierdzone, że one będą długo spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Rarity kiwnęła głową. Shy drżała ze strachu. Nawet nie próbowała się rzucać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - I jak wam się podobało wesele, moje drogie? Dlamnie, jedna część miasta aż Rozerwała się z Radości - zaśmiałem się. Rozerwała, To mi się udało... ładuje Chip do pistoletu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Ty... ty... ty... - syczała AJ, nie mogąc znaleźć słowa. Shy pisnęła, gdy zobaczyła pistolet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - ... Mój kochany? Mój przyszły Szefie? Zależy które ty chcesz... mamy wiele do zaoferowania. Kiedy Nowy Porządek powstanie... nie będzie już narodów na świecie i żadnych wojen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 AJ dalej się szarpała. I nie możesz zapomnieć o inicjacji... Shy prawie mdleje ze strachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Wiecie, czemu Rarity jest po mojej stronie? Bo prawie znalazła Allana... którego więżę - Powiedziałem przybliżając się do AJ i głaszcząc ją po grzywie, wszystkie kopyta ma przywiązane, a ja mam stalowe kopyto... połamie se zęby przy próbie ugryzienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Potwór - warknęła. Próbowała zabrać głowę, ale nie mogła. Flutter zamknęła oczy, ale nie zemdlała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Odchodzę kawałek... zaczynam jeździć kopytem po szyi Rarity i zaczynam głaskać po jej grzywie. Spoglądam na nią... z uśmiechem - Rarciu, skarbie. Czy według ciebie jestem potworem? - spytałem się jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts