Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Nie, panie - odpowiedziała. AJ spojrzała na nią z niedowierzaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Cmokam ją... ale nie otwieram hełmu... w policzek. Czyli stykam z nią hełm i wydaje dźwięk cmoka. - Tak też sądziłem - powiedziałem do niej i odwracam się. - Jak widzisz... nie wszyscy mają mnie za potwora, AppleJack - powiedziałem do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 AJ wyglądała na wściekłą. Chyba już czas na chipy. I zabezpieczenia do inicjacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Przybliżam się do AJ z Pistoletem na CK... zbliżam się tak, bym był wysatczająco blisko niej. Wchodzę na nią, tak by mi nic nie zrobiła. Przybliżam głowę, i wyłączam hełm... - Nie martw się... wszystko będzie dobrze - powiedziałem i po usłyszeniu Reakcji i jej komentarza jak będzie, wszczepiam jej Chip. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Ty... - warknęła, a potem krzyknęła. Straciła przytomność. Shy pisnęła, gdy to usłyszała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Uśmiecham się... schodzę z niej a następnie podchodzę i wskakuje na Fluttershy... przybliżam się do niej i całuje ją... następnie... - Niczego nie poczujesz... to jak przy wyrywaniu zęba - i wszczepiam jej chip. Następnie schodzę i czekam na ich wybudzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Klacz pisnęła. Obudziła się po minucie. Jej mózg nie potrafi się stawiać. AJ powinna się obudzić za parenaście minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Nastała na mnie ciekawa myśl podczas inicjacji... Jest Rarity, jest Fluttershy... jest zboczony mózg... co powiesz na Trójkąt? Czy raczej nie umiesz matmy? Nie zdziwiłbym się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Najpierw musisz powiedzieć im, co mają robić, bo same nie zdecydują. Potrafią jedynie słuchać rozkazów. A mózgownica się cieszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Macie ochotę się zabawić? - spytałem się ich... kultura ponad wszystko. Wiem, że i tak się zgodzą... ale spytać się trzeba. Odpinam Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Obie kiwnęły głowami. Shy wstała. Let's get started. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Nich się kładzie, wchodzę na nią i zaczynam ją całować a kopytami masuje skrzydła. Rarity powinna mi robić... wiadomo co... czas na inicjacje Shy, potem opowiem wszystko Ghostowi, bua haha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Rarcia zaczęła ci lizać wiadomo, co. Shy uśmiechnęła się i odwzajemniała pocałunki. Przytuliła cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Więc ja nie przerywam jej masarzy, i całuje ją z języczkiem. A może by tak, kiedyś Ghosta przykuć do ściany i zrobić TO z Fluttershy przy nim? MIAŁBY NIEZŁE WRAŻENIA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Niezły pomysł. Szczególnie by załamać Ghosta i doprowadzić go do samobójstwa. Lucy podrzuciła ci ofertę, by go tepnąć. Bo teraz wściekły biega po zamku i szuka Shy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Niech go złapię i wrzuci do celi... później się z nim podroczę. Jednym kopytem zjeżdżam do tunelu shy i je masuje... czas na trochę więcej zabawy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Shy cicho pisnęła. Raczej z Ghostem nie robiła tego często... Pewnie się bali, że zabezpieczenia nawalą... Właśnie! Zabezpieczenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Więc je włączam na kilka stosunków. Przyśpieszam swoje ruchy kopytem i zaczynam poruszać biodrami, by wspomóc Rarity. Lucy, złapałaś już tego gnoma? I jeśli chcesz, to będziesz się mogła z nim zabawić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Zamknęła go w celi, ale nie ma zamiaru na razie się nim bawić. Czeka, co ty chcesz z nim zrobić. Poczułeś, że niedługo wystrzelisz. Skrzydła Shy się napięły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Przez jakiś czas nie będzie mi potrzebny, zrób co uważasz za stosowne. Więc ja strzelam prosto w Rarity, i ja później Shy dojdzie to robię tak... niech się zamienią teraz... lecz tym razem, będę lizać tunel Rarity, a Shy lizać mi będzie... wiadomo co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Rarity mruczała. Trzeba jedno przyznać. Shy ma zwinny jęzczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Więc Ghost ma jakąś zaletę u Shy... kto by pomyślał, że taka nieśmiała, ale język ma dobry. Jak zdecyduje się brać do ust... to wspomagam ja biodrami. U Rarity przyśpieszam język. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Się zdecydowała. W końcu wystrzeliłeś w gardło Shy i zostałeś opryskany przez soki Rarci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Ah... jak cudownie. Teraz tak... niech one wejdą na siebie i się całują, a ja wejdę w Shy a drugą będę zadowalał ustami. Trójkąty są fajne... i rzekomo Capo ich nie robił... WIĘC KURWA MASZ, ROBAKU TY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Shy pisnęła, gdy w nią wszedłeś. Ale dalej całowała Rarcię, tak jak kazałeś. Jednorożka drżała. Niezłe są takie klacze z chipami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts