KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Trzeba to opatentować. Albo nie, zatrzymam je dla siebie... ale wydobyłem z pamięci coś jeszcze. Cloudi, pegazica i podwładna Allana, kiedy jeszcze nie miałem nad nim kontroli. Walczy teraz po stronie Federacji, ale może się uda ją przechwycić... przyśpieszam ruchy i dalej liżę tunel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Po chwili wszyscy doszliście. Klacze są zmęczone, ale mózg chce jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Więc wstaję z nich i mówię, że mogą odejść. Niech se wybiorą kwatery, bo Canterlot... a raczej tylko i wyłącznie jego pałac, bo nie wiem, czy coś poza nim też ocalało, będzie moją siedzibą... SIEDZIBĄ IMPERIUM GALAXA! Czekam aż AJ się obudzi, mając nadzieje, że dłużej przy niej się to porobi. Informuje Shy by poszła do zbrojmistrza, który pewnie już tu jest z Eq, i opowiedziała o sobie... da jej wyposarzenie godne jej, choć i tak, wszystkie cztery powierniczki będą głównie przy mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Po paru minutach obudziła się AJ. Od razu w jej oczach zobaczyłeś ślepe posłuszeństwo. Shy wyszła, Rarcia też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Odświerzam zabezpieczenia i w ramach inicjacji siadam i niech mi zrobi wiadomo co... tym razem się zgodze z mózgiem. Te klacze nie dają się przerżnąć byle komu, więc sprawdzam przy AJ przed rozkazem czy i Komputer potwierdził jej kontrole. Jeśli potwierdzi, to niech robi mi loda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Jest w pełni kontrolowana. Zaczęła lizać twoje wiadomo, co. Ziemskie podniecają łaskotki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Więc... leciutko ją łaskocze za uchem... podwójny efekt, bo u kucy też tak jest przy uchu, u wszystkich podgatunków. Drugim kopytem chwytam jej głowę by nadać tępo jej ruchom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 AJ się zarumieniła. Zaczęła szybciej lizać. Przyjemnie ci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Mruczę nie przerywając drapania i poruszania jej głową. Czy ona to pierwszy raz robiła? Sprawdzam z kim to robiła, bo mnie ciekawość zżera... za dobra jak na pierwszy raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Kiedyś podczas nimfomanizmu. Poza tym, to z nikim. Nie przerywała lizania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 (edytowany) Lekko przyśpieszam jej ruchy, by po paru minutach wystrzelić w nią. Potem niech wejdzie na mnie, i zaczynam ją namiętnie całować ocierając swoim członkiem o jej tunel. Nie przerywam drapania za uchem. Edytowano Czerwiec 1, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Poczułeś, że zwilgotniała od tego drapania. Zamruczała. Jednak wciąż całowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Po kilku minutach ocierania, wsadzam swój członek z impetem i zaczynam nim poruszać. Co jakiś czas klepiąc ją po tyłku... nieźle, AJ, nieźle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Klacz jęknęła głośno. Sama też się poruszała. Wyczułeś w tym ciche nakazy Lucy. Pojękiwała często. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Wysyłam do niej... że jak chce dołączyć, to niech wejdzie. Ja jej nie bronie, i z nią mogę to robić nawet publicznie. Przyśpieszam swoje ruchy by dać jej większą rozkosz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Jęczała coraz głośniej i głośniej. Poczułeś, że doszła. Tobie jeszcze sporo zostało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Więc przyśpieszam by po chwili wypełnić ją swoimi sokami niemal w całości... Po chwili schodzę z łóżka i wysyłam ją do zbrojmistrza by przydzielił jej Eq na podstawie informacji o niej... idę do sali tronowej, a Goście już powinni być już w domach... Ten pałac to teraz tylko i moja strefa. Sprawdzam ile mam rzeźb Karbonitowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Trzy. Chrysalis, gryfa i Celestię. Do tego twój mózg cię męczy, bo jeszcze niezaspokojony. Mózg chcieć jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Koniec na dzisiaj. Do Dronów Budowniczych wysyłam informacje by rozpoczęły naprawę części pałacowej i murów. Potem wysyłam po wszystkich którzy zostali w Bazie na pustyni, czyli dzieciaki i Dashie. Pomniki ustawiam w ogrodzie, po ścisłym nadzorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Pięknie. Po ceremonii ślubnej, Lucy złapała jakąś klacz, która szła do twojej komnaty z nożem. Nazywa się... Zaraz... Cadence... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 KREDENS! LUCY PODAROWAŁA MI MEBEL! A nie... to Cadence, żona Shining Armora. Do niego mam szacunek, więc nie zrobię to jej... ubieram hełm i idę do celi gdzie będzie ona siedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Siedzi na podłodze celi. Na więzienie wzięto lochy. Strażnicy od razu przeszli na twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 By pilnowały porządku w okupowanych miastach Equestrii. Wchodzę do celi w towarzystwie trzech strażników. Spoglądam na nią. - Kredens, księżniczka Mebli z Kryształowego Królestwa... nie ładnie, tak iść z nożem na twojego władcę - powiedziałem. Sprawdzam czego pragną strażnicy, konkretnie ta trójka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Ich myśli po angolu: "RAPE HER, RAPE HER, RAPE HER!". Ich by zaspokoił sam widok, chociaż by Lucy zabawiającej się z nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Nic nie mówi... spoko odwracam się do strażników. - Ty... przynieś mi pędzel i Farbę, a Ty jakąś wolny kawał metalu. Mam pomysł - zaśmiałem się... będzie zabawa, hue hue hue. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts