Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Po chwili przynieśli blachę, pędzel i farbę. Cadance spojrzała na ciebie ze złością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Piszę na tej płycie białą farbą "Klacz do zabawy... dostępna 24/7" potem biorę i przyczepiam je do drzwi i je spawam. Potem spogądam na strażników. - Chodźcie tutaj - powiedziałem. Jak będą to pokazuje napis. - Powiedzcie każdej straży tutaj - dodałem i idę do sali tronowej nasłuchując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Rozległ się odgłos walenia w kraty - nikt nie pozwalał żadnemu na otworzenie drzwi. Wszyscy walczyli o miejsce przy drzwiach. Nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Pożądany towar... może raz kiedyś skorzystam. Wyznaczam 3 drony by pilnowały tam porządku. Wchodząc do sali tronowej siadam na Tronie sprawdzając jak się na nim siedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Bardzo wygodnie. Ale mózg nie daje spokoju. Jest już tylko jeden stosunek od spełnienia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 (edytowany) Więc czekam aż Rainbow Dash przyjdzie... potem przywłaszczamy sobie komnatę Celesti. Będzie miała pamiątkę po nas, jeśli kiedykolwiek odzyska władzę. W między czasie... - CYBER! RARITY! MOŻECIE NA MOMENT?! Edytowano Czerwiec 1, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Nom? - Tak? Przyszły po minucie. Dash zaraz przyjdzie. Konkretniej, za minutę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Jak idzie podbój świata? - spytałem się ich krótko. Rarity ma dostęp do informacji takich, więc ją trzymam blisko siebie. Użyteczna przy niej informatorka. Ciekawe jak Dash zareagują na to, ze mamy kwaterę królewską, i czy będzie jej przeszkadzać, że pozostała trójka będzie przy nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Powoli, ale idzie - powiedziała CN. Rarcia jej przytaknęła. Dash po chwili weszła do pokoju.(sali tronowej) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Dobrze. Informujcie mnie na bieżąco - i je odsyłam. Uśmiecham się na widok Rainbow i podchodzę do niej i pocałowałem ją namiętnie. Po chwili patrze jej w oczy. - Jak tam, mojej Cesarzowej lot? Przyjemny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Dash się zarumieniła. - Szybki i OK - powiedziała i przytuliła cię. CN i Rarcia odeszły pod drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - To chodź - powiedziałem i przechodzę się z nią przez korytarze, modernizowanego zamku. Spoglądam na nią... - Pozwoliłem sobie wsiąść nam Kwaterę Celesti... ma takie łóżko, że cały kraj by się pomieścił... i zostało by trochę miejsca. Nie przeszkadzało by ci, gdyby ktoś z nami jeszcze spał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Nie - powiedziała. Po chwili dotarliście do OGROMNEJ sypialni Celki. Wanna play? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Kurwa... jaka wielka... - Dobra... poprawka. Zmieści się tu cały świat, + Ziemia... z Planetą. Myślisz o tym samym co ja? - podszedłem do niej, i skrzydłem przejechałem po jej boku. GALAX WANNA SEX! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Dash objęła cię i pocałowała. Lekko się zarumieniła. No to czas spełnić mózg, któremu spełnienie opadło i chce teraz jeszcze 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Coś za często to robię. Ciało nadrabia to czego u Twilight za często nie dostawał. Więc obejmuje ją i zaczynam namiętnie całować, prowadząc ją w stronę łoża. Czas się zabawić... i zabezpieczam się znów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Dash ci pozwalała. Dotarliście do tego gigantycznego łóżka przypominającego słońce. Na serio wielkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 E tam... przemodeluje się to łóżko. Za dużo ma wspomnień z Celestią. Dziwne. Ma wygodny tron, a zachowuje się jak by miała bul dupy. Nie ważne, powoli pcham Dashie na łóżko i wskakuje na nią i zaczynam tak jak ostatnio... czyli całuje z języczkiem, masując skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Nie dała się całować. Podniosła głowę. Poczułeś jej ozorek na rogu. Nawet przyjemne... Nawet bardzo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 (edytowany) Mój róg w jej ustach... czemu sam na to nie wpadłem. Tak czy siak ja masuje jej skrzydła... by miała tez coś ode mnie, niż tyko rożek. Pierwszy plan się udał. Celestia poszła w pizdu, więc jest już tylko jedna istota która mnie może pokonać... Twilight Sparkle. Edytowano Czerwiec 1, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Jej skrzydła się napięły. I się przekręciła. Twoja godność wylądowała w jej ustach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Więc ja zaczynam lizać jej tunel, nie przerywając masażu jej skrzydeł. Allan jest uśpiony, nie ma teraz świadomości, ale będzie wiedział co zrobił jak by się uwolnił... a się nie uwolni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Jest blisko, a ty jeszcze nie. Hmmm... Wciąż maż mokry róg po jej lizaniu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Przyjemne bardzo... a pomyśleć, że Allanowi, Twilight tego nie robiła. No cóż... teraz wie jak to jest. Przyśpieszam lizanie, wpychając język głębiej. Jak najwięcej przyjemności dać, mojej dziewczynce... musi być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 I wpadło ci do głowy. Twój róg. Jej tunel. Alicorny mają długie rogi... Klacz wydawała stłumione jęki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts