KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Więc robię przejęcie... wychodzę z jej uścisku i wciskam w jej rozszerzony tunel swój Róg... i zaczynam powoli nim poruszać. Masz, teraz ja tutaj dominuje... tak jak będę dominować nad światem. I CELESTIA MNIE NIE POWSTRZYMA! HA HA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Jęknęła głośno, gdy twój róg wszedł na całą długość. Wciąż miała twoje wiadomo, co w ustach. Czułeś, że brakuje jej już bardzo mało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Więc obydwoma końcami zaczynam poruszać i po chwili wystrzeliwuje. Nie zatrzymuje jednak rogu. Daje jej tyle rozkoszy ile potrafię, i tak łatwi nie skończymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Jęczała głośno, głośniej, niż kiedykolwiek. Nawet zaprzestała swoich zabiegów. Jakoś lizała, ale ledwo jej się to udawało, tyle przyjemności jej dawałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 I po chwili dochodzę... rogiem? Czy jak to ma być. Po tym, wyciągam róg i rozkładam się na łóżku. Nie ma co... chyba rogu będę często używał. Spoglądam na Rainbow spełniony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Doszłeś magicznie, wraz z jej zwykłym dojściem. Klacz też była spełniona. Patrzyła na ciebie, dysząc. Poczułeś jej soki spływające ci po twarzy. Nie ma co, dużo ich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Obejmuje ją i całuje w policzek. Ścieram z twarzy soki i mówię jej. - Jesteś cudowna... będzie z ciebie Przepiękna Cesarzowa - powiedziałem patrząc na nią z uśmiechem. Potem wstaję i szukam czegoś do wytarcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Znalazłeś ręczniki w prywatnej łazience Celestii. Teraz to jest prywatna łazienka Galaxa. Dash odprowadziła cię wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Sprawdzam jaka ona jest wielka. Oddaje też ręczniki Dash, by tez mogła się wytrzeć, i też się wycieram. Nie ma co, zajebisty kwadrat. Teraz to mój kwadrat, więc będzie git. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Łazienka ma gigantyczną wannę, do tego jacuzzi, prysznic, kibelek i toaletkę z kosmetykami. Do tego całość jest ogromna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Pokazuje Dashie ogrom łazięki... - Jak poddani mówili, że jest skromna... to raczej nie widzieli tej łazienki - powiedziałem podziwiając tą łaźnie... raczej basen publiczny. Takiej wielkości to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Dash powoli wstała i weszła do wanny. Napuściła wody i ruchem kopytka zaprosiła cię do środka. Zboczony mózg zaczął ci przekazywać zboczone obrazki was w wannie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Jutro... jutro. Wchodzę z nią do wanny i obejmuje ją jednym kopytem. To jest kurwa życie... nie rozumiem, czemu Allan nie chciał władzy... można Rodzinę i władze połączyć. Ja tak mogę zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Jeszcze tylko jakiego bachorka z Dashie brakuje. Wróć... Nie, nie bardzo, bo by wtedy przez pół roku nie mogła z tobą TEGO robić. Ale mógłbyś wtedy żyć na innych klaczach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Też prawda. Przez jakiś czas się odprężam w wannie. Za niedługo powinien przyjść Dron Delicate i BlackJack... no chyba, że już Luna wzięła BlackJack. Wiec siedzę i oczekuje przyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Luna mieszka w swojej komnacie i jest tam z BJ. Do sypialni przyszedł Dron z Delicate. Mała już śpi. Dron położył ją na łóżku. To wszystko wiesz dzięki Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Dzięki ci przyjaciółko... Mam teraz takie wielkie łóżko, że teraz się wszyscy pomieścimy... jak będziesz chciała. Tak czy siak, wychodzę z Wanny i sprawdzam która godzina. Trzeba będzie trochę pospać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Jest piąta. Deli chyba zasnęła przez podróż. Dash też po chwili wyszła z wanny. Poszła spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Coś wcześnie. Ustalam pozostałym powierniczką pod kontrolom, że tutaj też będą spały. I Lucy też może spać, jak chce... ja też się kładę i obejmując Dashie jednym kopytem, zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Reszta powierniczek też przyszła. po chwili zasnęliście... Rano obudziłeś się. Reszta już je śniadanie. Tylko Deli siedzi i czeka na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Więc wstaje i razem z córką idę do jadalni zjeść śniadanie. Łóżko, też wygodne... Celestia pewnie ma bul dupy z własnej chęci, albo coś ją tam kłuje. Śmiałbym się, gdyby tego jeszcze nie robiła. Dochodząc do jadalni, siadam na swoim miejscu i witając wszystkich zaczynam jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Deli usiadła obok ciebie, a po drugiej stronie Dash. Mała dostała kanapki z uśmiechniętymi minkami namalowanymi sosem. Co było przeciwieństwem jej nastroju. Gapiła się na kanapki. W końcu podniosła jedną lewitacją i ugryzła kawałek. Po chwili ją odłożyła. Chyba coś ją gryzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Spoglądam na nią... - Czy coś cię gryzie? - spytałem się córeczki. Chyba zaczyna się domyślać, co zrobiłem. No cóż, nikt nie jest idealny, a ona już była świadkiem wcześniejszych wybryków Allana. Oczekuje jej odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Gdze mama? - zapytała. W jej oczach zaczęły zbierać się łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Wytłumaczam jej jakąś dowolną wersje, że już jej nie zobaczymy, BO nas nie chce... znalazła se innego... już mnie nie kocha, bo właśnie wychodziła za mąż, za innego, co kolwiek.. Na pocieszenie ją przytulam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts