KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Sprawdzam komputerowo czy jest posłuszna. Jeśli tak to się teraz pytam gdzie ukrywa się Twilight Sparkle. Jest mi potrzebna do bardzo ważnej rzeczy. Muszę się dowiedzieć, gdzie ona jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Mówiła prawdę. Nie wie. Podejrzewa kilka miejsc, ale nie wie. Czyli nie będzie niespodzianki dla Deli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Przeklinam przy niej. Ale wpierw trzeba zrobić inicjacje. Nie zdejmuje hełmu... bo nie spodziewam, się by długo u mnie była... odpinam ja i siadam na pryczy. Odsłaniam swojego członka i wskazuje jej na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Cadence zaczęła go lizać. Ma chyba najmniej wprawy ze wszystkich. Średnio jej wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Widać, że jej mąż nie za specjalnie o nią dbał w tych sprawach... właśnie, pytam się czy KIEDYKOLWIEK to robiła. Zabiłbym się ze śmiechu, gdyby nie... Shining, masz niezłą dupę przy sobie i jeszcze nie... Allan ma już czwórkę... piątkę, licząc BlackJack... dzieci... a ty jeszcze nie zacząłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Parę razy już to robili. Jednak Kredens nie może zajść w ciążę. Smutno. Nie może mieć dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 No... bardzo smutno... ale z tego co ma Allan w głowie, ta jego maszyna która ożywiła jego ojca, pomogła by. No cóż, wystarczy zapamiętać... a skoro nie może zajść w ciąże, to oznacza, że nie trzeba się zabezpieczać. Tak więc, odprężam się kiedy ona mi robi, a jednym kopytem chwytam by robiła to trochę szybciej... instruuje ją przy okazji jak być perfect w tych sprawach... niech się uczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Szło jej coraz lepiej, ale nie idealnie. Przypomniał ci się sposób użyty na Dash. Róg w tunelik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Later... po paru minutach robienia mi dobrze, strzelam. Uśmiecham się do niej... - Idzie ci lepiej... ale nie idealnie. Teraz moja kolej - powiedziałem po czym każe się jej położyć na plecach, potem, kładę się na niej i zaczynam ocierać członkiem o jej wejście. Kopytami masuje skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Zamruczała. Jej skrzydła są większe niż u Dash czy Shy. Klacz uśmiechnęła się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Uśmiecham się, mimo iż mam maskę założoną. Masuje delikatnie i ocieram też delikatnie.Kiedy już otwór będzie na tyle wielki... staram się tam wepchać swojego członka. Jak się dobrze sprawi, to jej dam to czego chce... płodność, tylko wpierw muszę zdobyć Lost Hills. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Nie wiadomo, jak Shining tam się zmieścił. Twojego się zmieściła połowa i to ledwo. Możesz próbować wcisnąć się na siłę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Mała jak na taką klacz... ale jakoś wejdę. Staram się tak wepchnąć, by mój członek swobodnie się poruszał. Odsłaniam swój róg i przybliżam go do niej by mogła go trochę wylizać. Tak. Spodobało mi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Cadence jęknęła głośno, gdy weszłeś cały. Poczułeś, że liże twój róg. Przyjemnie ci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Uśmiecham i lekko przyśpieszam prędkość posuwania. No, to się nazywa przyjemność podczas zabawy. Powoli, kobita zaczyna łapać jak i co... spokojnie, się nauczy robić to jak będzie miała lekcje co dziennie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Poczułeś, że zaraz dojdzie. Ty zresztą też. Cadence lizała twój róg jęcząc głośno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Przyśpieszam i wystrzeliwuje. Spoglądam na nią z uśmiechem i schodzę z niej, nauczy się gdy będzie obsługiwać strażników. Teraz najważniejsze... - Więc i jak? Dobrze ci idzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Uśmiechnęła się. Jednak twój mózg chcieć jeszcze. Jeszcze dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Więc ponownie kładę się na jej brzuchu... zaczynam ocierać swoim członkiem o jej wejście. Otwieram kawałek pancerza by było widać moje usta, ale nie kolor sierści, by nie wiedziała. Po otwarciu kawałka, zaczynam ją namiętnie całować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Mruczała. Odwzajemniała pocałunki. Skrzydła już od dawna miała napięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Zaczynam je pieścić... ocieram powolutku by miała przyjemność, a do niej wsadzam język by spotkał się z jej i by poszły w tango. Niedoświadczona... takie lubię najbardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Słyszałeś jej przytłumione jęki. Skrzydła ma delikatne, nie takie jak Dash. Mózg mówi: "GIVE ME MORE!". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Czekaj... czekaj, spokojnie. Po chwili ponownie wkładam... lecz teraz w ten drugi otwór... tak, CALEM ANALEM, JEDZIEMY NA MARZE!... to nie miało sensu. Tak czy siak... robię jej anal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Jęknęła głośniej. Odruchowo próbowała się odsunąć, jednak po chwili powstrzymała odruch. Jęczała głośniej, niż wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Głasczę ją po policzku - Ciii... spokojnie, po wszystkim - i znów zaczynam ją całować, powoli poruszając członkiem w jej Analu. Dobra, z tego co pamiętam u kucy, Anal to bardzo NOWATORSKI sposób. Masz bonusik na później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts