Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Boli ją to, ale nie oponuje. Widzisz w jej oczach ślepe posłuszeństwo. Poczułeś, że niewiele wam zostało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Ludzie tak robią... a skoro kuce tak się chwalą, że są lepsze od ludzi... to anal powinien być dla nich czymś prostym. Widać, że ona to pierwszy raz w życiu robi... wciąż powoli poruszam, lekko przyśpieszając. Moje pocałunki namiętne powinny uśmierzyć ból. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Poczułeś, że doszła. Tobie też mało brakuje. Klacz leżała, dysząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Dobrze... więc po chwili wypełniam jej Anal swoimi sokami. Wyjmuje swój członek i spoglądam na nią by zobaczyć jak teraz wygląda. Na dziś koniec... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Dyszy, zmęczona. Mózg ci przypomniał, że dawno tego nie robiłeś z Lucy. Cadence położyła się i ziewnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Głaskam ja po grzywie i mówię jej, że daje jej kwaterę... może się wyspać w niej, niż w tej obskurnej celi. Dobrze, znając życie Lucy będzie u Ghosta... więc tam się udaje. Jego Cela chyba była trochę dalej i w lewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Lucy nie ma o niego. Ogier ma opaskę na oczach i jest przypięty do ściany. Można powiedzieć, że gotowy do pokazania mu tego, co robisz Shy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Więc przywołuje Shy w jej ekwipunku tutaj... ja se poczekam. Staram się być cicho by mnie nie wykrył zawczasu... jak przyjdzie Shy, to wchodzę do jego celi razem z nią. - Witaj, Ghost - rzekłem modulowanym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Hę? - obrócił się w waszą stronę. Shy uśmiechnęła się w jego kierunku, mimo, że nie może tego zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Shy... zdejmij mu opaskę - powiedziałem do pegazicy i czekam, aż to zrobi. Jak już nie będzie jej miał to mówię... - Miło, że nie zdecydowałeś się odejść, to wciąż miło, że tutaj jesteś - powiedziałem i przybliżyłem się do Fluttershy. - Prawda? - spytałem się pegazicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Fluttiś, co ty...? - zapytał. Gapił się na was. W sali pojawiło się łóżko z pozdrowieniami od Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Przyłączyła się do mnie. Okazało się, że po mojej stronie przekonała swoją Sławną Nieśmiałość... nawet nie wiesz, jak łatwo ją zaszedłem...- powiedziałem po czym ściąłem hełm pokazując swoje mroczne oczy... - ... Wystarczyło troszkę was poobserwować... i już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Zobaczył cię. W jego oczach pojawiły się łzy. - Allan... Dlaczego? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Westchnąłem ciężko... - Ja chyba kurwa, zrobię wam jakiś przewodnik, film dokumentalny... Cokolwiek, TYLKO PRZESTAŃCIE MNIE NAZYWAĆ OD TEGO MAMINSYNKA! - Wyraźnie się wkurwiłem. Po chwili wytłumaczam. - Jestem Galax, Ciemna strona Allana, a jego strona którą WSZYSCY znacie, jest zamknięta głęboko mnie, co możecie traktować jako MARTWA. Nie wydostanie się, nawet przy pomocy WSZYSTKICH alikornów Świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Lucy cicho kazała Shy położyć się na łóżku. Ghost obserwował to wszystko z niepokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Lucy... ja na dzisiaj mam już wyczerpany limit. Może ty byś chciała podręczyć tym Ghosta? Wiem, że lubisz się z nim droczyć... a to będzie niezłe. No proszę, nie daj się prosić dwa razy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Lucy zgodzi się, jeśli będzie trójkącik w drugiej "rundzie". Po chwili już stała obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Puszczam jej oko na zgodę... podchodzę do Ghosta, opieram się o ścianę i oglądam z nim te widoki. Po tym, że siedzę tutaj i tak patrzę, już powinien wywnioskować, że nie jestem Allanem. Bo za dobrze wie, że tamten Maminsynek, nie lubi oglądać tych rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Lucy się zna. Od razu stanęła nad Shy, która zaczęła lizać wejście do jej tunelu. Lucy powoli zaczęła wsuwać swój róg do jej wnętrza. Ghost gapił się na to ze łzami w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Nie płacz - klepie go po policzku - Shy będzie przychodzić by cię zadowolić... a tak na razie, to podziwiaj. Myślałem, że ogiery lubią numerki Klacz-Klacz - rozsiadam się na pryczy, a on przykuty do ściany, patrzymy jak one się bawią. Lucy, ten numerek zrobimy później u mnie z wybraną przez ciebie klaczą... nie lubie, jak jakiś ogier się patrzy jak to robię... ale jak chcesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Shy pisnęła, gdy połowa rogu Lucy była w niej. Jednak alicorn wsuwała go do końca. - Przestań! Robisz jej krzywdę! - krzyknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Macham kopytem... - Bez przesady... Wczoraj robiłem jej to z 3 razy, i nic jej nie było. Widzisz jaki ma uśmiech spełnienia... to się liczy - zaśmiałem się i oglądam dalej przedstawienie. Klacz-Klacz, jest jedną z najlepszych rzeczy jakie oglądałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Ghost wygląda na załamanego. Łzy lecą mu na podłogę. Shy doszła i opryskała Lucy sokami. Alicorn wyjęła róg... I nagle wcisnęła go całego z powrotem. Shy aż krzyknęła. Nie przerywała lizania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Wow... - powiedziałem z podziwem. Jeszcze raz i już będzie wystarczyć... musisz jeszcze mieć siły na mnie, he he. Tak czy siak, patrzę dalej na jej zabawę z Shy. Nie ma co, ale ona ma doświadczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Lucy znowu udawała wyciąganie, po czym ponownie wcisnęła go do jej tunelu. Shy znowu doszła z krzykiem. Lucy nie doszła ani razu, ale już zeszła. Ghost gapił się w podłogę pustym spojrzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts