KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Wyrzucam łóżko z pomieszczenia. Wstaję... - No, co się dobre, to musi się skończyć. Shy, wpadaj tutaj codziennie o tej godzinie i upewnij się, że nie będzie się nudził. Do widzenia, Ghost - powiedziałem i razem z Shy i Lucy wychodzimy i zamykam cele. Następnie się udaje do sali tronowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Po chwili już tam byliście. Shy poszła spać. Sporo dla niej przeszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Ja prowadzę Lucy do łaźni by mogła się omyć. I mam nadzieje, że zrobimy to właśnie tam... najpiękniejsza Klacz... która jest jednocześnie, najpotężniejszym Artefatkem Federacji... jest po mojej stronie. Żyć nie umierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Umyła grzywę i ròg. Z uśmiechem napuściła wody do wanny i zaprosiła cię do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Wchodzę do środka i obejmuje ja z uśmiechem. Następnie zaczynam ją czule całować... i robię tak by usiadła na mnie. Jak już usiądzie, to zaczynam całować z języczkiem i masuje ją po plecach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Wtuliła się w ciebie i odwzajemniała pocałunki. Dawno tego nie robiliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Ocieram swoim członkiem o jej wejście do Tunelu, a usiadła tak, że przyjemnie dotykała go futerkiem na brzuszku. Nie przerywając pocałunku, jednym kopytkiem schodzę niżej, a drugim masuje skrzydełko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Uśmiechnęła się. Jej skrzydła są czymś pomiędzy Dash i Cadence. Są delikatne i silne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Mmm... nie jęknęła, więc widać nie opadła z formy od ostatniego razu... to dobrze. Pochylam się do tyłu bardziej, by wyglądało na to, że na mnie leży, nie przerywam pocałunku, masażu i ocierania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Do tego wszystkiego ciepła woda z wanny... Lucy spojrzała ci w oczy z uśmiechem. Przypomniałeś sobie jej numer z rogiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Odłączam od niej swoje usta i spoglądam na nią z uśmiechem. Następnie nastawiam w jej stronę róg, by mogła sobie się z nim pobawić. Co zrobi... to zależy od niej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Użyła paru zaklęć. Jej wydłużony język oplutł twój róg. To było bardzo przyjemne. Zauważyłeś, że twoja godność się powiększyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Lucy, czy może już taki zostać? Będzie lepsza zabawa w późniejszych czasach, i nie będziesz musiała się męczyć z powiększaniem. Niezależnie od odpowiedzi, trochę ją podnoszę, by móc, zacząć wpychać swojego członka do jej tuneliku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Jęknęła. Teraz ciężko ci się wepchnąć. Zaklęcie będzie działać, dopóki go nie zdejmiesz. Ona wciąż lizała twój róg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Czyli próbuje wepchać, nie przerywając masażu i nie przeszkadzając jej w lizaniu mojego rogu. Powinien... zaraz... wejść... tak czy siak, jestem szczęśliwy, że robię to z nią. Jest Egzekwo z Dashie. One dwie, najbardziej mnie zadowoliły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Udało ci się go wepchnąć do końca. Lucy jęczała bardzo głośno. Jednak jej język wciąż oplatywał twój róg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Z tego co mi mówiła, ma ten sam problem co Candance... ale ona go nie nazywa problemem. I poniekąd ma racje. W Formie Włóczni, dziwnie by wyglądała podczas ciąży, i raz mi to nawet pokazała jak by wyglądała. Po wepchnięciu, powoli poruszam swoim członkiem do góry i na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Przy nawet najlżejszym poruszeniu jęczała bardzo głośno. Nawet z przyjemności opadło jej zaklęcie z języka. Już ci go nie liże.Przy nawet najlżejszym poruszeniu jęczała bardzo głośno. Nawet z przyjemności opadło jej zaklęcie z języka. Już ci go nie liże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Więc przerywam masaż, i chwytam ja za biodra i wspomagam kopytami by przyśpieszyć lekko posuw. Zagłuszam pokój by nikogo już nie obudzić, jeśli obudziłem. Allan ma prezent od Lucy, w postaci powiększonego członka... możesz być z siebie dumny... choć i tak już go raczej nie użyjesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Poczułeś, że dochodzi. Ty zaraz też dojdziesz. Lucy też starała się poruszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Przyśpieszam na maksymalne obroty, bo po kilku minutach wystrzelić. Nie wyjmując członka, spoglądam na nią z uśmiechem i lekko dysząc. Sporo dzisiaj się bawiłem... nie... ma co... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Lucy wyjęła go i zmieniła waszą pozycję. Teraz ona może lizać twoją godność, a ty masz przed sobą jej tunel. Przypomniało ci się to z rogiem. A właśnie... On też się wydłużył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Więc wsadzam jej powoli róg, a potem zaczynam nim lekko poruszać. Lucy to klacz wyjęta prosto z marzeń... miałem szczęście, że trafiliśmy na siebie. Poprzez Allana, ale to tylko szczegół. Ważne, że teraz się czuje szczęśliwa, bo za jego panowania nad tym ciałem... strasznie się jej nudziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Zamruczała. Twoja godność wylądowała w jej ustach. Róg wszedł ci mniej więcej do 2/3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Niech mi liże mojego wielkiego... mam się czym teraz chwalić. Ja przyśpieszam leciutko, masując ją po skrzydłach. Mam nadzieje, że będę władał wiecznie. Uwielbiam taki stan rzeczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts