KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Wyciągam pistolet... idę do Spika. - Twoja mentorka cię opuściła... jakie to uczucie jak cię osoba, którą znałeś przez całe życie i traktowałeś jak najbliższego przyjaciela... cię porzuca - staje z nim twarzą w twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Boli... Ale Delicate przeżyje - powiedział. Potem usłyszałeś swąd, jakby się coś paliło... I usłyszałeś cichy płacz Fire'a. Spike nie zwrócił na to uwagi. Myśli, że i tak przecież umrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Chowam pistolet i podchodzę do dzieciaka i zaczynam go uciszać, jestem jego ojcem więc mnie usłucha. Z dzieciakiem na rękach podchodzę do Spika. - Nie zdajesz sobie pojęcia, czemu? Deli i tak by nie zginęła... ja nie zabijam dzieci... i wszyscy o tym doskonale wiedzą - powiedziałem wpatrując się w smoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - To po co był ten cały cyrk z wyborem? - spojrzał na ciebie, podejrzliwie. Czułeś żar bijący od grzywy Fire'a. Mały już nie płacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - By sprawdzić kogo bardziej kocha. Delicate, jej telepatyczną córeczkę. Czy Spika, jej pierwsze dziecko. Bądźmy szczerzy, wszyscy to potwierdzą, iż Twilight w opini publicznej jest jak twoja matka. Sprawiła, że wyklułeś się na świat, nauczyłeś się wszystkiego od niej... w większości... jest twoją mamą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Wybrała Delicate, bo jest mniejsza, nic nie rozumie, ma szansę na normalne życie - powiedział. - I radzę ci umyć grzywę Fire'owi, bo zaraz się twoja zapali - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Nie zapali się... bo wie, że ktoś tutaj jest bliski dla niego - powiedziałem spoglądając na Fira. Jak teraz Spike nie zrozumiał... to też mało rozumie. Ja pierdole, jeśli nie zrozumie, to strzele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Nie gadaj - powiedział i wlepił w ciebie oczy. Czas leci, już trzeba iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Ściągam hełm. - Zaskoczony? Allan nie miał żadnych oporów oddając mi ciało. Prócz przeklinania na mnie, i bicia... i jebania mi kazań. Ja pierdole, wole już sobie pojeździć na Lucy. A właśnie. Jeśli do mnie dołączysz, to zapewnię ci, że Rarity zrobi TO z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Jego oczy z automatu zmieniły się w serduszka. - Na praaaaaaawdęęęęęę? - zapytał, rozpromieniony. Zaraz potem się uspokoił. - Zaraz... Miałeś mnie zabić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Heh... ja nie zabijam jeńców... poza tym nie błagałeś o litość, itp. Nie zabiłbym tylko zmieniłbym w Karbonit i postawił w ogródku w Galax Castle... czyli dawnym pałacu Celesti. Nawet kurwa nie wiesz, jakie wygodne ma wyro... tron też. I właśnie nie wiem, czemu miała cały czas ten bul dupy... nie ważne. TO jak? Akceptujesz? "Synku"? - podaje mu kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Tylko... Co z Twilight? - zapytał, gdy był o krok od podania ci łapy. Tik tak, tik tak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Dostanie dom, i będzie tam z dzieciakami, ale pod obserwacją stałą - powiedziałem. NO KURWA PRZYJMIJ MOJĄ OFERTĘ! RARITY NIE BĘDZIE CZEKAĆ NA TEN TWÓJ STOSUNEK. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Stoi - powiedział i przyjął kopyto. Lepiej idź, bo jeszcze się Deli czegoś dowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Postaw go - nakazuje Dronowi, po czym wyciągam nabój i pokazuje mu niemal całkowicie niebieski pocisk. - Oglądałeś Filmy z Federacji, zwłaszcza Sceny z Zabijaniem? - spytałem się Spika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Nie - odpowiedział. Widać, że się wystraszył. Fire w twoich kopytach otworzył ślepka i patrzył to na ciebie, to na Spike'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - W nich są seny z użyciem tego naboju. To nabój Sceniczny. Powoduje że jak strzelisz z niego z obojętnie jakiej broni, i trafi dajmy na to w głowę... ona daje iluzje że znika... i powoduje utratę przytomności od 30... do 40 minut. Jednak pewnie nie będziesz chciał, więc... - kieruje pistolet w Górę i strzelam... by Twi oddali słyszała, że robię tą egzekucje. - ... Teraz "Nie Żyjesz". Mam nawet dla ciebie funkcje w moim nowym Narodzie, jeśli cię to interesuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Strzał wystraszył Fire'a i mały się rozpłakał. Czułeś się, jakbyś trzymał ogień. Parzy! Spike spojrzał na ciebie pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Uciszam dzieciaka... spoglądam na Spika. - To bardzo prosta funkcja. Potrzebuje kogoś, kto będzie mi pomagał w organizacjach... itp. Bez obaw, dostaniesz ułatwienia, przy których nawet nie poczujesz pracy - powiedziałem mu. Już same te ułatwienia powinny go przekonać. Pamiętam jak Allan widział, jak on musiał notować dla Twilight... biedna ręka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Fire się uspokoił i rozglądał znowu dookoła. Spike uśmiechnął się na znak przyjęcia oferty. Nagle usłyszałeś coś w korytarzu. Dziwny dźwięk... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - To dobrze, możemy już za... - coś przerwało, a to konkretnie, że coś się dzieje na korytarzu. Jeśli jest to ten o którym myślę... TO BARDZO MA WOLNY CZAS REAKCJI! Spoglądam na Spika. - Ktoś chyba idzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Rozległ się płacz Delicate. Następnie odgłos niszczonego drona. Po chwili znowu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - O nie... chyba wiem co to... - powiedziałem i podniosłem komunikator do ust by mówić do droidów - BANDO NIEKOMPETENTNYCH DURNIÓW! JEŚLI NIE ZABEZPIECZYCIE TWILIGHT I NIE PRZYPROWADZICIE JEJ DO ZAMKU JĄDRA (Galax Castle), TO WAS OSOBIŚCIE ROZMONTUJE I MOŻECIE ZAPOMNIEĆ O FLAPPY BIRD'IE NA ŚWIĘTA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Brak odpowiedzi. Po chwili nastąpił odgłos tłuczonego szkła. - Mama! - krzyknęła Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Więc idę tam by zobaczyć co się tam dzieje. Jeśli to ten o którym myślę... będzie kurwa duel, na Lightsabery. Biegnę mając nadzieje, że Drony złapały Twi i powstrzymały napastnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts