Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Delicate stoi we łzach przy oknie i gapi się w dół. A ku tobie idzie Shining Armor z mieczem z czystej magii i ostrym wkurwieniem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Kapitan Shining Armor... miło cię wreszcie spotkać - powiedziałem stając na dwóch nogach i włączając miecze na krawiszach, i tworząc miecze z czystej Energii, mam teraz cztery miecze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Gdzie. Jest. Cadence?! - ryknął. Delicate wystawiła jedno kopytko przez okno i zamachała skrzydłami, jakby zamierzała skoczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Wysyłam Lucy by jak co, złapała Delicate. Uśmiecham się w stronę Armora. Lecz wciąż w masce. - Bezpieczna... i posłuszna mnie, bo dałem jej coś, czego nie miała od urodzenia - powiedziałem z uśmiechem. W Zasadzie, dostanie jak wrócę, ale ciii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Gdzie ona jest?! - wrzasnął. Widać, że jest wściekły. Delicate przełożyła drugie kopyto. Znowu zamachała skrzydełkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Lucy... prędzej, wygląda jak by miała teraz skoczyć. - W swoim pokoju, śpi. Czeka na ciebie, bo wczoraj jej wstrzyknąłem Płynne Nanity... i jest teraz Płodna. Wiem, że to było wasze utrapienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - KŁAMIESZ! - krzyknął i ruszył na ciebie z mieczem w zielonej barwie, gotowym do ataku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Blokuje jego ataki, spoglądam na niego - A skąd wiesz? Nie znasz mnie. Możemy się poznać, przy kawie, herbacie... zależy co pijesz - powiedziałem z uśmiechem, i odepchnąłem go od siebie, idę w jego kierunku powoli, całkowicie opanowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Stąd wiem, że to niemożliwe! - warknął i znowu rzucił się na ciebie z mieczem. Deli skoczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 LUCY! ŁAP DELI! - A skąd wiesz? Wskrzeszenie Chrysalis i Abdula, ojca ŚP Allana którego z waszej rodziny tylko Twi kochała, nikt inny go nie lubił. Więc w tej maszynie jest możliwość naprawy genów, czego dowodem jest Delicate, córka Allana, której naprawiono mózg... która właśnie wyskoczyła przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Shining zbladł i błyskawicznie obrócił się w stronę okna. Jego ostrze z magii znikło, gdy jego wściekłość wyparowała. Ogier podbiegł do okna i spojrzał w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Strzelam w jego kierunku pocisk obezwładniający, by padł nieprzytomny. Potem podchodzę do okna i sprawdzam czy Lucy złapała Delicate. Mam nadzieje, że tak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Po chwili podleciała do was Lucy ze śmiertelnie przerażoną Deli w kopytkach. Mała płakała, z łebkiem wciśniętym w grzywę Lucy. - Mamy nie ma... Mama zniknęła... - płakała. Shining już leży na dywanie, nieprzytomny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Przytulam ją dla pocieszenia, spogladam na Lucy. - Macie rodziców Allana? I niech ktoś przyjdzie po to truchło tutaj - wskazałem na Ogiera. Teraz muszę uspokoić, Delicate gdyż ucieczka Twilight bez niej, to był dla niej wielki błąd w relacjach Matka-Córka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Wujek Shining miał znaleźć mamę... Wujek miał zablać mnie do mamy... - chlipała. Nie zapowiadało się, by miała przestać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Ale mama cię zostawiła... nie martw się, masz jeszcze tutaj swojego ulubionego Tatusia. Plawda? - spojrzałem na nią z uśmiechem. Nie ma co, ale ona wie kiedy się uśmiecham. Twilight, ułatwiłaś mi zadanie... a gdzie pozostałe dzieciaki? Lily i Bolt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Lily i Bolt skitrali się w wieży... I właśnie z niej zeszli. Było pilnować okna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Lecę więc tak by stanąć Lily i Boltowi na drodze. Nie spodziewam się, że Lily mnie przywita z uśmiechem... raczej młotkiem i wałkiem. Ale no cóż, trzeba jakoś żyć. Upewniam się, jeszcze, że zabiorą Shininga do Celi do mojego Zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Maluchy schodzą z wieży po ścianie. Dosłownie. Zaklęcie Lily pozwoliło im łazić po ścianach. Ledwie się pojawiłeś, na parapecie obok, Lily wycelowała w ciebie róg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Nie robię absolutnie nic. Na plecach mam Delicate, a Lily nieważne jak wkurzona, nie strzeli, jeśli na lini strzału jest jej rodzina. Za dobrze ją Allan wychował, bym ją teraz mógł łatwo przechytrzyć. Jak co szykuje się do odbicia pocisku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Tata, patrz - powiedziała Deli. Ciągle płacze, ale teraz się uśmiechnęła. Lily rozszerzyła zaklęcie na nią. Mała udaje SpiderMare. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Nie odważysz się - rzekłem powoli do Lily... po czym przygotowuje tarczę, by odbić jej pocisk. Znając Lily, ma w dupie, to co powiem... ale mogę jej pokazać. Czekam na jej reakcje na me słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Co zrobiłeś z mamą i tatą? - warknęła. Delicate stanęła nad tobą z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Nic... mamusia uciekła, a Tatuś... czemu obchodzi cię ten "Allan". Wiem że to twój ojciec, ale to wkońcu przestępca, nie? Do tego martwy przestępca - powiedziałem, ona widziała jak mówiłem, o śmierci Allana. Pewnie nie uwierzyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Powiedzmy, że odziedziczyłam coś po babci - powiedziała. Czuję, że on gdzieś tu jest - dodała. Wciąż miała róg wycelowany w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts