KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Czas na cytat z gwiezdnych wojen Panno Lily "Luke Skywalker" Al-Bashir. - Twoje intuicje cię nie mylą ponieważ... ja jestem twoim ojcem - i muzyka drastyczna z Star wars, jak po poznaniu prawdy przez Luka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 I dup. Chyba czas łapać dzieciaki. Tak zaskoczyłeś Lily, że opadło zaklęcie, którym przytwierdzała ich do ścian. Deli spadła na twoją głowę, a reszta runęła w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Łapię ich za pomocą magii i przyciągam do siebie. Potem ściągam hełm by spojrzeć na nich swymi prawdziwymi oczyma. Uśmiecham się do nich... Lily mnie jebnie w pysk, znając życie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Czemu chcesz zabić mamę? - zapytała od razu, gdy ich złapałeś. Deli spojrzała na ciebie zaskoczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Nie chce jej zabić... - Powiedziałem. TYLKO ZGWAŁCIĆ I ZAMKNĄĆ W KARBONICIE. POTEM ODMROŻĘ BY ZNÓW ZGWAŁCIĆ BY ZNÓW ZAMKNĄĆ W KARBONICIE, ITP ITD. - Skąd przyszło ci to do głowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Gonisz ją po całym świecie, niszczysz wszystko za sobą... - zaczęła wymieniać Lily. - Mozemy iść? - zapytała Deli. Chyba to dla niej za wysoko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Powiem to tak. To ciało to twój tatuś... ale to co do ciebie przemawia, już niekoniecznie - powiedziałem z uśmiechem. Biorę Delicate do środka by nic się jej nie stało. - Gonie ją po całym świecie, bo Deli chce się z nią spotkać. Niszczę wszystko, bo oni sami się na mnie rzucają - dodałem będąc w środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Lily spojrzała na ciebie z miną "średnio ci wierzę". - To co teraz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Zależy co chcecie... to było ostatnie "Wolne" miejsce na planecie. Teraz cały świat jest zjednoczony pod jednym sztandarem, dla bezpieczeństwa innych. Akurat, nie niszczyłem wszystkiego. Nie zabijałem cywili, kazałem atakować tylko tych którzy się rzucają na armię. Parę państewek się przyłączyło i nawet nie zostały otarte o moją armię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Delicate podeszła do Lily. - Pójdziemy się pobawić? - zapytała. Lily spojrzała na nią z miną "srsly?" i poszła sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Spoglądam na Bolta... może chociaż on nie będzie wystraszony, albo nie znienawidzi mnie. Jednak Allan mnie czymś zaraził, troską o te dzieciaki. Mam nadzieje, że to nie wpłynie na nasze relacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 A Bolt, krótko mówiąc, gówno zrozumiał z tej rozmowy. - To to tata? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Uśmiecham się i przykucam przy nim - Tak... to ja. Myślałem, że się ucieszysz - powiedziałem do niego smutny. Trochę boli, że dzieciaki nie cieszą się na mój powrót prócz Delicate, i Fire'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Mały się uśmiechnął i cię przytulił. - Czemu mama boi się taty? - zapytał. Delicate wzięła z szafki kartkę i kredki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Nie wiem, synku... nie wiem. Ja to robię, by na świecie już nie było wojny. Ale to niestety wymaga tej ostatniej wojny. Ale mama tego nie rozumie... ja chcę by wszyscy się zjednoczyli i nie było już konfliktów... jednak nie wszyscy zgadzają się z moimi poglądami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Bolt poszedł do Deli, pomóc jej rysować. Lily gdzieś polazła. Pozostała jeszcze jedna sprawa. Papillon i Abdul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Proszę drona Delicate by popilnował dzieciaki. Idę szukać rodziców... tylko oni mi zostali na drodze do władzy nad światem. Nie wszyscy rozumieją moje intencje, więc... będą posągami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Znalazłeś ich. Abdul pochylał się nad Papillon. Klacz leżała z krwawiącym bokiem. Niedaleko leżało kilka zniszczonych dronów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Zakładam hełm... wchodzę tam i od razu mówię. - Proszę, proszę, proszę. Jednak to ma się jakieś uczucia - powiedziałem stając na dwóch nogach i włączając miecze. Allan zmarnował nanity na tego kolesia... powinien smażyć się w piekle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Abdul nie zareagował. Próbował jakoś zatamować krwawienie jakąś szmatką. Nie ma czasu na łażenie po bandaże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Rzucam mu pistolet z biomasą. Dzięki temu, zatamuje jej krwawienie. Jeśli będzie miał dość łaski dla niej, czego bym się nie spodziewał. Czekam na to co zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Od razu zatamował krwawienie. Przytulił ją, nieprzytomną. Czy on... Płacze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Udaje niewzruszenie, choć całkiem zaskoczony. Wołam po drony by ich schwytały... - Opór nie ma sensu... poddajcie się, a przeżyjecie - powiedziałem beznamiętnie. Prędzej zabiłbym Abdula niż Papillon. Ona to ostatnia osoba, jaką chciałbym zabić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Drony stanęły dookoła nich. Abdul, ani się poddał, ani nie protestował. Po prostu klęczał z twarzą w sierści Papillon i płakał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Zabierzcie jego do Celi, a ją do oddziału medycznego. Potem, wsadźcie ją do niego - powiedziałem do dronów i idę szukać Bolta i Deli... potem razem z nimi idę szukać Lily i starać się przekonać ją, że robię to w dobrej wierze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts