Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Oni dalej rysowali. Wyszła im Twilight tuląca ciebie. Potem znaleźliście Lily siedzącą pod sufitem w sali tronowej. Wisiała tam jak nietoperz, dzięki zaklęciu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Halo... możemy pogadać? - powiedziałem patrząc na Lily, czekając na nią wraz z pozostałymi dzieciakami. Mam nadzieje, że się nie fochnęła na mnie... znowu. Trzeba będzie na nią uważać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Hmm? - mruknęła, otwierając oczy. Spojrzała na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Możemy pogadać? - spytałem się jej. Muszę jej wyjaśnić czemu to robię. Nie chce zabić Twilight, tylko wiadomo co zrobić, nie powtórzę bo uznają to za spam. Mam nadzieje, że uda mi się ją przekonać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Tak - odpowiedziała, nie ruszając się z miejsca. Jeszcze jej skrzydeł nietoperzych brakuje i byłby wampir. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Słuchaj... ja próbuje zbudować świat który będzie zjednoczony, piękny, i nieskazitelny. Ale wiesz, że nie wszyscy chcą takiej wizji... oni wolą rządzić. Ja za to nie jestem po niczyjej stronie, odszedłem z Federacji. Jestem wolnym strzelcem i wiem jak się takie państwo buduje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - A czy ja mówię, że nie wiesz? - odpowiedziała. - Po prostu nasz tata by się tak nie zachowywał. Ale skoro musisz... To rób co tam chcesz, tylko beze mnie - dokończyła. Stanęła na wszystkich kopytach i wyszła po suficie z sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Westchnąłem... takie cele wymagają poświęcenia... trzeba będzie ruszać do domu. Biorę dzieciaki wraz z Lily i lecimy do mojego Zamku. Trzeba tam będzie im przygotować pokoje... jeśli będą chciały. Matka ich zostawiła, a my już nie jesteśmy razem... mówi się trudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Deli dalej postanawia spać z tobą. I Dash, i Lucy, i resztą powierniczek... Bolt dostał własny pokój, a Lily postanowiła spać w jednej z wież, na strychu. Na klapie napisała "Uwaga, rzeźnia! Babeczki w trakcie produkcji.". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Jak chce... sprawdzam co robi Candace. Po tygodniu od przejścia na moją stronę, odstawiłem ją od tej funkcji, i teraz zajmuje się czysto administracyjnymi sprawami. Więc idę po strzykawkę z Nanitami które mają dać jej płodność, i idę do jej pokoju-gabinetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Śpi już w swojej komnacie. Nic dziwnego, jest dziewiąta w nocy... Cały zamek zatonął w ciszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Więc chowam strzykawkę i idę spać. Jutro rano udaje się do jej komnaty czekając aż wyjdzie. Dobrze się sprawowała, to teraz nagroda. Poza tym nie lubię i smuci mnie, jak taka klacz nie może mieć dzieci... bardzo smutne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Ledwie wszedłeś do łóżka, podlazła do ciebie Deli. - Co się stało mamie? - szepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Nie wiem córeczko... nie wiem, i to mnie martwi - powiedziałem kładąc się na środku. Twilight jest jedynym na razie zagrożeniem dla mnie... jeśli coś się nie uda, to będzie miała szansę na złapanie mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Delicate wtuliła się w ciebie. Dzisiaj w ogóle TEGO nie robiłeś... A STRASZNIE ci się chce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Jutro to nadrobię... więc zasypiam i staram się obudzić maxymalnie przed Candace... ewentualnie po Śniadaniu z nią pogadam. Jak to zwykle bywa, na nowych ziemiach staram się być tym dobrym władcą... jutro są audiencje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Obudziłeś się tuż przed śniadaniem. Delicate i Lucy już się obudziły, a powierniczek nie było obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Więc wstaję. Audiencje są od 12, i do tego czasu muszę załatwić sprawę Candance. Idę jej szukać, ewentualnie będzie na śniadaniu. Witam Lucy i Delicate uściskiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Po chwili wszyscy byliście już na śniadaniu. Bolt uparł się, by pomagać przy gotowaniu. Deli dostała kanapki z nutellą, Lily sojowe parówki z ketchupem, a ty spaghetti wegetariańskie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Więc zaczynam jeść. Po śniadaniu idę szukać Candace uprzednio biorąc Strzykawkę z Nanitami. Mój prezent będzie lekko piec w jej brzuchu, ale do kilku minut, gdyż zmodyfikowałem te nanity, powinny zrobić z niej płodną... ale niestety rozrzut będzie... jak to powiedzieć. JAK ROSYJSKA KATIUSZA! Minimum trzy bachorki... Allan chyba tym potraktował Twi... albo ma to od urodzenia, nie wiem... ale wiem, ze Candace będzie miała jej rozrzut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Znalazłeś ją przy śniadaniu. Ona obudziła się po tobie, więc jeszcze jadła, gdy ty skończyłeś. Deli, Bolt i Lily poszli się pobawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 (edytowany) Czekając na nią, sprawdzam jaki jest stan Shininga, Papillon i Abdula. Ta ostatnia dwójka pójdzie na karbonit, a Shining... spróbuje przenieść go na swoją stronę. Przyda mi się. Edytowano Czerwiec 3, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Abdul nie spał całą noc i czuwał przy Papillon. Klacz może i jest już zdrowa, ale wciąż nieprzytomna. Shining ryczy w swojej celi, że brakuje mu Cadence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Więc czekam na Candace i idę z nią do jej gabinetu. Szykuje jak by co strzykawkę. Jak dobrze pamiętam, to po wejściu do lochów po zaaplikowaniu zawartości strzykawki, powinna już być płodna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Po chwili byliście w jej gabinecie. - O co chodzi? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts