KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Byłaś bardzo grzeczna i użyteczna, Candace - powiedziałem podchodząc do niej - I mam dla ciebie nagrodę, i spodziewam się, ze ci się ona spodoba, bo to rzecz o którą walczysz od ślubu z Shiningiem, który dołączył do nas wczoraj - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Co? - zapytała zaciekawiona. - Zaraz. Shining tu jest? - zdziwiła się. Dalej go kocha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Sprowadziłem go tu dla ciebie za to, że byłaś bardzo grzeczna. Będziecie mogli być razem, jeśli zgodzi się dołączyć do mnie. A wtedy dostaniesz i to... - powiedziałem pokazując jej strzykawkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Co to jest? - zapytała, patrząc na strzykawkę.Jeszcze nie ogarnia. Do pokoju weszła Deli z uśmiechem. Pokazała ci dwie lalki. były zszyte ze sobą tak, że się tuliły. Ty i Twi. Ale jedna rzecz była dziwna, czego chyba Deli nie zauważyła. Twi miała wystraszony wyraz twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - To strzykawka z Nanitami ulepszonymi do takiego stopnia, że dadzą ci to, czego nigdy nie miałaś. Płodność. Wiem, że wcześniej próbowaliście w maszynie, ale z powodu braku elementów w twoim DNA do odnowienia, tego narządu, maszyna cię zignorowała. Teraz te nanity DODADZĄ ci ten narząd... na zawsze - powiedziałem i na dzień dobry przytuliłem Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Cadance uśmiechnęła się. W jej oczach zaczęły kręcić się łzy szczęścia. Przytuliła cię. A Deli podskakiwała obok z lalkami. Chyba myśli, że to oznacza, że znów będziecie razem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Przynajmniej mam nadzieje... takie daje jej szanse. Nic w niej nie widzę. Urodzi mi potomka, i zamknę ją w Karbonicie. Mam zaklęcie, które sprawi, że urodzi mi IDEALNEGO potomka które w razie mojej śmierci, zajął by moje miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Najpierw trzeba ją znaleźć. Po chwili obie cię puściły, a Deli podała ci lalki. - Znajdzie mamę? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Znajdę mamę... obiecuje ci to - powiedziałem po czym przykucnąłem - Posłuchaj, tatuś ma jeszcze trzy godzinki wolnego, za kilka minut przyjdę do sypialni i ci poczytam, jak za dawnych lat - powiedziałem i czekam aż wyjdzie. Po chwili odwracam się do Candace. - Więc mam ci zaaplikować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Cadance pokiwała głową. Deli uśmiechnęła się i poszła do sypialni. Chyba te lalki podniosły ją na duchu. Mimo, że nie powinny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Poczujesz przyjemne uczucie - powiedziałem. Nie wiem czemu nie zwróciła uwagi na Brak igły. Wsadzam jej to w otwór miłości, i rozwijam rurkę by dojechała do macicy. Tam wylewam Płynne Nanity. Wyciągam strzykawkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Pisnęła. Po chwili złapała się za brzuch i lekko skrzywiła. Chyba niezbyt przyjemne uczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Dobra... może nie przyjemne, nie próbowałem. Chodź, idziemy do twojego męża - powiedziałem i zaprowadziłem ją do Celi z jej mężem. - Zamknąłem go w Celi, bo omal mnie nie zabił. I jeszcze jedno, nie mów mu o tym, że cie szkoliłem w TYCH sprawach, oki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Pokiwała głową. Po chwili już tam byliście. Shining stał obrócony do ściany. Cadence uśmiechnęła się, gdy go zobaczyła. Chyba już jej przeszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Shining... mam dla ciebie nowinę. Możesz się odwrócić - powiedziałem do niego zakładając maskę. - Ktoś przyszedł cię odwiedzić. Konkretniej Candace - dodałem po chwili. Pewnie się ucieszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Od razu się obrócił i przywarł do krat. Księżniczka uśmiechnęła się do niego i pocałowała go przez kraty. Brakowało im siebie nawzajem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Otwieram kraty by mógł wyjść. - Możesz z nią zamieszkać tutaj... Candace chce... pochwalić ci się czymś, co jej przywróciłem w zamian że będziesz grzeczny, dobrze? - powiedziałem do niego. Mam nadzieje, że posłucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Wyszedł. Cadence przytuliła go i coś mu powiedziała na ucho. Oboje zaczęli płakać ze szczęścia. Brawo, uszczęśliwiłeś rodzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Czekam na jego reakcje względem mnie. Mam nadzieje, że mi podziękuje. Nie jestem potworem... no dobra, jestem, bo jak tu się wszystko schrzani to użyje głowic w Lost Hills by wywołać Nuklearną Zimę... która powoli unicestwi ten świat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Dziękuję ci - powiedział Shining, bo to jego głowa była akurat zwrócona w twoją stronę. Cadence też po chwili podziękowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Nie ma za co... idźcie, i cieszcie się sobą - powiedziałem do nich. Patrzę jak odchodzą do ich pokoju, ale Candace wciąż ma u mnie robotę jak co. Więc idę do Delicate i do półgodziny przed audiencjami czytam jej bajki. Potem biorę całą swoją świtę i idę do sali tronowej. AJ i Lucy koło tronów jako straż, Ja na jednym z dwóch tronów, na drugim Dashie, a pomiędzy nami siedzi Fluttershy. Jak się Deli uprze, to będzie mi siedziała na kolanach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 No i siedzi. Po chwili ktoś przyszedł. Konkretniej dużo ktosiów. Konkretniej cała gromada motyli. Chyba chcą, byś uwolnił ich królową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Informuje ich, że ich królowa jest pod naszym medycznym nadzorem. (Dobrze, że w nocy przeniosłem Abdula i Papillon do odpowiedniej kwatery). Następnie obiecuje im, że nie stanie im się krzywda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Motyle odleciały. Na razie cisza. Nikt chyba nie chce audiencji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Wciąż czekam... nie siałem wielkiego terroru, i wiem, że kuce nie od razu przychodzą. Jak co włączam monitor Hologramowy, który zamontowaliśmy w innych miastach. Umożliwia to, że mieszkańcy NP Los Santos, nie muszą jechać tu, tylko muszą się udać do tamtejszego punktu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts