Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Po chwili osobiście do Canterlot przyszła para jednorożców. Znajoma para. - Gdzie jest nasza córka - płakała klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Nie mam bladego pojęcia. Ale obiecuje wam, że wszystkie moje patrole zaczną jej szukać i powiadomimy was jeśli się znajdzie. Macie moje słowo, że dostaniecie spowrotem córkę. Tak zanim odejdziecie, to radzę wam... wstąpić do Shininga i Candace... właśnie świętują bo dałem jej coś... co zapewni wam wnuki. Jak chcecie to Straż może was tam zaprowadzić - powiedziałem. Przyda im się chwila szczęścia, że Candace może wreszcie zajść w ciąże. Biedny Shining. Nie wie, że idzie na Katiusza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Po chwili strażnicy ich tam zaprowadzili. I znowu odezwało się coś w tobie... Konkretniej chęć tego, czego nie robiłeś wczoraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Czekam do tej 16 zabawiając się z Deli przy okazji, jeśli się jej ponudzi. Ciekawe czy ktoś jeszcze przyjdzie, gdyż tylko dwie pary przyszły? Sprawdzam czy na innych kanałach jest coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Też cisza. Chyba po prostu przyjęli twoją władzę. Do 16 przyszły jeszcze ze 3 grupki motyli z innych krain. Wszyscy domagali się jednego: zwrócenia im Papillon. Przybyło też kilka Podmieńców. Jeden groził, że Equestria umrze, jeśli nie oddasz Chrysalis. Został wyprowadzony siłą przez strażników. Ogólnie, Changea cała domaga się uwolnienia Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Po moim trupie... Chrysalis mi podpadła dawno temu i omal nie zabiła. Poza tym niech mi przyniosą dowód, na to, że nie zagrozi Jednolitemu Państwu, to wtedy rozważę uwolnienie jej. Do motyli mówię, że jak leczenie się zakończy to im ją oddam. Może ktoś jeszcze przyjdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Przyszedł jeden czerwony jednorożec na klęczkach. - TEACH ME, MASTER! - to jego słowa. Gapił się na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Capo... tylko on jest taki, ze nie wchodzi i mówi dzień dobry, a od razu zapieprza do konkretów. Przekrzywiam łeb. - Eee... Co proszę? - spytałem się nie rozumiejąc o co mu chodzi. Serio... nie mam bladego pojęcia o co mu chodzi, i... jakoś nawet nie chce by mówił. Ale muszę go usłuchać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Chodzi mi o twoje codzienne dni - powiedział, dalej na klęczkach. On chyba wszędzie się z tymi kamerkami dostanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Chodzi ci o TE sprawy? - spytałem się go zdziwiony. DAJCIE MI SŁOIK Z JEGO SPERMĄ! UTOPIE DZIADA W JEGO WŁASNYCH NIEDOSZŁYCH DZIECIACH! ZATŁUKĘ GO ZA TE KAMERY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Pokiwał głową. - TEACH ME, MASTER! - powtórzył. Capo chce treningu w tych sprawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Czy na pewno chcesz... - ściągnąłem hełm - ... Trening ode mnie? - po chwili znów go założyłem. I JAK?! ŁYSO CI? PRZERUCHAŁEM WSZYSTKIE KLACZE W TYM POMIESZCZENIU! Prócz Delicate. A TY ANI JEDNEJ! W tym pomieszczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Gapił się na ciebie. Gapu gapu. Powoli pokiwał głową. Chyba średnio wierzy, że to ty. Gapi się na ciebie z szokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Zaskoczony? - Powiedziałem. Deli teraz będzie miała zabawę z jej ulubionym Dronem. Sami ustalili ten czas, więc mu ją podaje i niech idą się bawić. Kiedy wyjdą spoglądam na Capo. - Nie jestem już z Twi, rozwiedliśmy się... przez jej rodziców, więc mam prawo. Prawda dziewczyny? - Spojrzałem po swoich klaczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Wszystkie pokiwały głowami. Deli poszła wraz z dronem. Klacze uśmiechnęły się w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Podejdź, Capo. Stary druhu ty - wstałem i poszedłem w jego stronę by przybić mu kopyto. - Stary, Nudny Allan poszedł w niebyt. Teraz jest ten Rozrywkowy, który ma gdzieś wszystko... jak ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Capo się uśmiechnął i przybił kopyto. Deli jeszcze na moment wpadła, by zabrać swoje lalki z twojego tronu, potem poszła do sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Więc słuchaj. Wystarczy że jedną z nich poprosisz... a one to zrobią, prócz Lucy i Dashie... one są moje. Masz do dyspozycji Fluttershy, AJ i Rarity - powiedziałem. Ciekawe jak zareaguje na to, że Fluttershy jest do wzięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Rarunia moja - powiedział z uśmiechem. Podszedł do niej i ją objął. Spojrzała na ciebie, nie protestowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Pamiętaj... nie są twoje na zawsze. Ja też ich używam. Mogę ci tylko polecić, że Rarity i AJ są dobre w robieniu masażu... Lucy tu nie daje, bo ona jest o dziwo dobra we wszystkim, nawet w TYCH sprawach. Wiem, sprawdzałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 I Capo zrobił filmową scenkę: - NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! - wrzasnął na kolanach. Po chwili się uspokoił. - To idziemy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Dobrze... czyli chcesz Rarity, tak? - Kiwam na nią głową by szła za nim. Idę z czystej ciekawości zapraszając Lucy jak chce... trzeba poszpanować, nie mylę się Lucy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Poszła z wami. Reszta klaczy została grzecznie w sali tronowej. Po chwili dron z Deli przeniósł się z sypialni, do pokoju z Fire'em, by przy okazji się nim zająć i zwolnić wam sypialnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Więc... zaczynamy... - I jakie to uczucie? - Spytałem się Capo wiedząc, że jego marzenie od 3 lat... zaliczenie Rarity, nareszcie się spełni. Pewnie pod jarany na 102. Też byłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Wyszczerzył zęby w twoją stronę. Teraz wybór. Wanna, czy łóżko? Raczej nie będziecie tego robić w jednym pomieszczeniu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts