KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Biorę Lucy do wanny. Niech Się bawi z Rarity, a ja wchodzę z Lucy do wanny obejmując ją przy okazji. Ciekawe, co będzie jak jednak Allan wróci a ja pójdę w niebyt... co się stanie z Lucy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Pewnie się załamie... Klacz napełniła wannę ciepłą wodą. Weszła do niej, zapraszając cię gestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Wchodzę do wody, i proszę, by Lucy na mnie usiadła tak jak ostatnio. Po tym zaczynam ją całować i głaskać po plecach. Mmmm... z nią i Dashie mi się robi to najlepiej. Nie ma co, ale one mają doświadczenie spore. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Lucy odwzajemniała pocałunki. Jej róg stykał się z twoim. Lucy użyła jakiegoś zaklęcia. zobaczyłeś, że twój róóg oplata mgiełka. Zwiększa ona efekt twoich zaklęć. Pobawisz się magią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Chętnie. Ale Czekaj... mam pomysła. Odrywam usta uśmiechając się do niej podstępnie i odrzucam ją na drugi koniec wanny. Wiem już czego użyje. - Czas przetestować, zaklęcie od Ciebie - powiedziałem po czym spawnuje Macki by Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Z ziemi wyłoniły się półprzeźroczyste macki. Złapały Lucy i unieruchomiły. Rozciągnęły ją w wannie w pozycji X . Jedna z macek owinęła jej się dookoła rogu, by nie mogła używać zaklęć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Uśmiecham się do niej... Wstaję z wanny i podchodzę do jej twarzy. - Sama mówiłaś, że nie można ich użyć na właścicielu... a chciałaś zobaczyć jak to jest - uśmiecham się szerzej i zaczynam ją znów czule całować. Niech jedna macka zacznie masować jej wejście... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Uśmiechnęła się do ciebie. Macka zaczęła wykonywać, co kazałeś. Masz nad nimi pełną władzę, tak jak obecnie nad Lucy. Nie może nic zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Niech druga macka będzie robić to samo tylko, że u wejścia w anal. Dwie nowe macki niech biorą się za masaż skrzydeł. Ja staję odsłaniając swojego dużego dzięki Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Wszystkie macki wykonywały dokładnie twoje polecenia. Każda z nich jest kontrolowana przez ciebie. Całkiem fajne zaklęcie. Lucy zarumieniła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Wystawiam swojego dużego by ona mogła się nim zająć. Ja zaś się odprężam. Zajebiste zaklęcie... czemu wcześniej o nim się nie dowiedziałem? Lucy, mam nadzieje, że się nic nie zmieni i zostanie już tak na zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Lucy zaczęła go lizać. Właściwie tylko to może robić. Jest całkowicie unieruchomiona. Acha, i lepiej zabezpiecz Capo. Potem będzie, że został ojcem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Więc go zdalnie zabezpieczam. Niech macki przyśpieszą swoje zadanie, a ja po kilku minutach wsadzam swojego członka do jej ust. Zobaczymy jak u niej głęboko potrafi wejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Wszedł do połowy. Lucy przymknęła oczy. Na serio fajne zaklęcie, te macki. Na miarę mózgu Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Nom. Tak więc zaczynam poruszać. Jak dobrze pamiętam, to można wsadzić całego, w miarę poruszania. A skoro Lucy nie ma sobie równych w tych rzeczach... więc próbuje powoli wsadzić całego i wciąż nim poruszając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Oczy Lucy gapiły się na ciebie, ze zdziwieniem, gdy udało ci się wsadzić całego. Klacz zaczęła pomrukiwać. Macka przy jej rogu zaczęła się poruszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Więc poruszam członkiem i rozkaże też macką z tyłu które ocierają się o wejścia, by weszły do środka i rozpoczęły powolny Posuw. Nie ma co, nie kiedy będę używać tego zaklęcia, bo wole też swoim członkiem to robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Lucy wydała z siebie stłumiony pisk. Maski zaczęły wpełzać do jej wnętrza. Były coraz grubsze. Wciskały się do środka na siłę. Lucy zaczęła drżeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Głaskam ją nie przerywając poruszania członkiem w jej gardle. Powoli przyśpieszam, i niech to samo zrobią macki w jej tyle. Chyba po tej rundzie będzie miała dość, albo i nie. Mi tam obojętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Jej macki nie przyspieszyły poruszania. One przyspieszyły wciskanie się w jej ciało. Gdy wreszcie się zatrzymały, Lucy miała łzy w oczach. Macki zaczęły się powoli poruszać, wywołując stłumione jęknięcia klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Boli cię to? Jeśli chcesz, możemy przestać właśnie teraz. Mnie obchodzi tylko to byś była szczęśliwa, i jeśli te macki nie sprawiają ci tego... to mogę ich już nie używać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Nie odpowiedziała. Chyba te macki są używane bardziej do gwałtów. Klacz przymknęła oczy. Poczułeś, że doszła. Ty wkrótce też dojdziesz. Macek możesz używać, ale musisz nauczyć się nad nimi panować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Więc staram się trochę zmniejszyć ich rozmiar i wtedy rozpoczynam posuw do końca, czyli do wytrysku mojego i macek. Potem wyciągam je i spoglądam na Lucy zatroskany. - Wszystko Gra? Jeśli ci coś zrobiłem... to przepraszam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Macki bardzo długo z niej wypełzały. Gdy wreszcie wyszły, ciężko oddychała. - Nie... Nic nie zrobiły... Tylko... Trzeba najpierw poćwiczyć panowanie nad nimi... Bo one nie mają umysłu... Nie przerwą gdy trzeba... - powiedziała i odetchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Przytulam ją dla pocieszenia. Następnie całując mówię. - Może dam ci teraz odpocząć? - spytałem się jej. Musi odpocząć, te macki będę używał TYLKO i WYŁĄCZNIE do ścigania przestępczyń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts