Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Może troszkę - odpowiedziała z wdzięcznością. Dowiedziałeś się, że Capo i Rarcia już skończyli. Poszli do jednej z komnat dla gości. Lucy położyła się w łóżku. Jednak tobie wciąż się chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Pierdol się... kiedy TO robimy, zależy ode mnie, a nie wtedy kiedy ty masz ochotę. Idę zobaczyć co robi reszta. I sprawdzam czy wyśledzili Twilight Sparkle, znając ja to już organizuje jakiś opór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Reszta siedzi dalej w sali tronowej. Twilight jeszcze nie namierzono. Za to Lucy zaproponowała mentalnie, byś na kimś poćwiczył macki. Po odpowiednich ćwiczeniach będziesz panował nad nimi na tyle dobrze, by nie urządzały samowolki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Hmmm... Macki, znajdźcie osobę zwaną Lyra. Wiem, że zbyt pochopnie... ale coś musi być na początek. A do tego Faruk zna tylko jedną osobę która umie to zaklęcie... Capo. Więc nie ja dostanę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Po paru minutach macki powiadomiły cię, że Lyra jest w swoim domu w Ponyville. Unieruchomiły ją w łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 (edytowany) Całuje Lucy i mówię jej by odpoczęła w łóżku. Ja się teleportuje do Lyry i patrzę na nią, upewniając się wcześniej że mam założoną maskę. Patrzę na jej minę... Edytowano Czerwiec 4, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Wystraszona, próbuje walczyć z mackami, ale są za silne. Gdy ciebie zobaczyła, jeszcze bardziej się wystraszyła. Próbowała krzyknąć, ale jedna z macek wcisnęła się jej w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Podchodzę do niej... i zaczynam ją głaskać kopytem. - Spokojnie, mała. Będzie dobrze - powiedziałem. Po czym niech macki zaczną się ocierać po jej wnętrzu... Niech macka w ustach wyjdzie, ale niech owinie jej głowę by nie mogła mówić, lecz mogła oddychać. I wciąż staram się je kontrolować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Wyszła i posłusznie owinęła się dookoła jej głowy. Lyra wystraszyła się jeszcze bardziej, gdy dwie macki zaczęły ocierać się o wejście do jej tunelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Jedna dodatkowa macka ma się owinąć na jej rogu i go Fapać... czy jak to brzmiało. Niech macki się szybciej pocierają... mmm, Faruk będzie wniebowzięty tym co usłyszy od swej ukochanej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Lyra wydała z siebie piski. Macka przy jej rogu zaczęła wykonywać rozkazy, a te przy tunelu przyspieszyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Po paru minutach niech obie macki wejdą w jej otwory, a macka na rogu przyśpieszy. Po wejściu niech się wolno poruszają, i tak w przeciwieństwie do Allana, nie traktowałem jej jako przyjaciółki... Może Allan lubi jej muzykę, ale mnie ona szczerze drażni i rozprasza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Macki zaczęły się powoli wsuwać w jej wnętrze. Macka na rogu przyspieszyła wedle rozkazu. Lyra patrzyła dookoła z przerażeniem w oczach wydała z siebie stłumiony przez mackę jęk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Niech porusza się, a macki powoli mają grubnąć. Niech przyśpieszą, a Analna macka... niech przejdzie przez układ pokarmowy i niech wyjdzie ustami, i niech tak też ją posuwa. Uśmiecham się na ten widok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Lyra jęczała głośno. W jej oczach widać było obrzydzenie, gdy zobaczyła mackę wychodzącą jej przez usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Dobra... wystarczy. Mam kontrole nad tymi mackami. Usypiam ją i robię wszystko by wyglądało to na koszmar... potem znikam razem z mackami i pojawiam się w swoim pokoju w zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Zobaczyłeś coś na pościeli. Kilka kropli krwi. Chyba wypłynęły z otworów Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Nie... ostatni raz używam macek do tak ostrej zabawy. Będą szczuplejsze, jak mój, bo mój wchodzi idealnie. Tak więc, staram się jej jakoś pomóc, magią, lub lekami. OBOJĘTNIE czym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Lucy śpi. Szybko załatwiłeś ten problem magią. Przyszła do ciebie Deli. - Tata pobawi się? - zapytała z uśmiechem. Pokazała ci lalki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Ściągam hełm. - Z tobą? Zawsze, kochanie - powiedziałem i podniosłem ją i idę z nią się pobawić jej lalkami. Lord wszelkiego zła... bawi się lalkami. Kto by kurwa pomyślał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Bawiliście się, dopóki Lily nie zasnęła przy "herbatce u pani Bloom". Okazało się, że bawiliście się lalkami aż do północy... Laleczki wciągają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 To źle wróży, że wciągnęły mnie lalki. Tak czy siak, odkładam lalki i idę z córeczką spać. Trzeba znaleźć Twilight, inaczej nie będę bezpieczny, TYLKO ONA może mi zaszkodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Po chwili już spaliście. Śniło ci się zwycięstwo, martwa Twilight leżąca przed tobą... Ale gdy podniosłeś oczy, zobaczyłeś uciekającą Delicate. Obudziłeś się o dziesiątej rano. Lucy jeszcze śpi obok, Deli wstaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 (edytowany) Uśmiecham się do niej. - Dzień dobry, moja droga córeczko - powiedziałem. Sen... w połowie miły, w połowie koszmar. Trza będzie to zrobić tak, by Deli nie widziała Egzekucji matki... Edytowano Czerwiec 4, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Tylko jak potem przed nią ukryjesz jej nieobecność? Nie będzie łatwo. - Dzen dobly - powiedziała Deli. Przytuliła cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts