KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Mam jej DNA. Jeśli po wskrzeszeniu w Maszynie w Lost Hills, odpowiednio się zareaguje, można przejąć kontrole nad ciałem nieodwracalnie. Przytulam Delicate na dzieńdobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Klaczka z uśmiechem zlazła z łóżka. - Idzemy jeść? - zapytała. Na serio przestała się przejmować, dzięki tamtym lalkom... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 - No jaha... - powiedziałem z uśmiechem i idę na śniadanie W HEŁMIE. Shining jest tutaj, a on to wielka papla... dla siostry. Jeśli się dowie, nici z Epickiej walki i końcowego pokazania twarzy... JA CHCE EPIC DUEL! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Poleźliście. Shining i Cadence rozmawiali, jedząc. Deli dostała kanapki, a ty... Też kanapki, ale większe i bez uśmiechniętych buziek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Mówię tam zebranym dzień dobry i siadam na swoim miejscu. Słodko wyglądają... ale Candace wciąż ma chip więc się sprzeciwić nie może. W sumie ją uczyłem i ciekawe jak tam wrażenia Shininga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Cieszyli się ze swojej obecności. Gdzieś dalej widziałeś Lily jedzącą babeczki polane obficie krwią... Albo syropem malinowym, jak kto woli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Jak kto woli. Mam nadzieje, że znajdzie sobie kogoś... a nie zajdzie w trakcie urodzin u dwóch znajomych, z czego jednego lubi bić. Czemu coś takiego powiedziałem? Nie wiem... i wolę nie wiedzieć. Jem swoją porcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Po paru minutach byłeś już najedzony. Deli też. Lily poszła do swojej rzeźni, a Deli do biblioteki, pouczyć się czytać i pisać. Wait... WHAT?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 No no no... widać, że ktoś się tutaj zaczyna brać za siebie. Idę jej pomóc, gdyż pewnie to doceni. Zawszę chętnie pomogę swojej córeczce, nieważne jak bardzo nie ma w środku tego ciała, jej ojca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Jakoś uczy się czytać, cho z trudem, jej charakter pisma pozostawia wiele do życzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Więc staram się jej pomóc jak najlepiej... prócz ładnego pisania. Dysgrafie ma po Allanie, to widać. Ale ja piszę gorzej, U MNIE NAWET ARCHEOLODZY NIE ROZCZYTAJĄ SIĘ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Ile można się uczyć? W końcu poszła się pobawić, a tobie się zachciało... Echem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Nie... masz szlaban, po tym śnie. Idę do koszar poćwiczyć trochę... dawno nie ćwiczyłem, więc muszę trochę potrenować. Jak spotkam, Twilight muszę być gotowy na ten epicki Duel, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Mimo, że patrząc na jej psychikę, to nie będzie chciała walczyć. Jakoś ćwiczyłeś do wieczora. Wtedy pragnienie stało się jeszcze większe. Tym bardziej, że do sypialni wraz z tobą weszła Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Spoglądam na nią i ją przytulam - Hey - powiedziałem jej czuło. Po chwili ją puszczam i się pytam - Co dzisiaj robiłaś? - spytałem się. NO KURWA DOBRA! Jeden raz nie zaszkodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 - Połaziłam sobie, polatałam, przegoniłam chmury... Norma - powiedziała, przytulając cię. Łazienka czy łóżko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 A łóżka dawno nie używałem. Całuje ją czule - Ja w sumie też, nic ciekawego. Uczyłem Deli, i trenowałem. Nuda - powiedziałem przewracając oczami. Zrozumie do czego zmierzam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 - To może coś porobimy? - zapytała, uśmiechając się. Chyba zrozumiała. Pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 - Bardzo chętnie - powiedziałem zabezpieczając pokój i siebie. Zaczynam ją namiętnie całować, kierując ją w stronę łóżka. Przy okazji masuje jej lekko skrzydła swoimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Po chwili byliście już przy łóżku. Dashie odwzajemniała pocałunki, tuląc cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Kładziemy się, tak by ona leżała na plecach a ja nad nią, nie przestaje jej całować. Allan... nie wiem, co złego w niej widziałeś, ona jest dobra. Podczas pocałunku, jednym kopytem, schodzę niżej i zaczynam masować jej tunel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Zamruczała. Zaczęła powoli lizać twój róg. Przyjemne to to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Też mruczę, nie przerywając masażu skrzydeł i jej tunelu. Z nią i Lucy, mógłbym to robić 24/7, ale fizyczna siła mnie powstrzymuje... ZNOWU! Nie przerywam swoich masaży, lecz lekko je przyśpieszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Ona zaczęła szybciej lizać twój róg. Uśmiechnęła się.Jej skrzydła się napięły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Więc zaczynam powoli ocierać swoim członkiem o jej wejście, i oba kopyta masują jej skrzydła. Masuje ocierając się, robiąc kółka moim czubkiem Itp, itd. Uśmiecham się do niej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts