Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Cadence patrzyła na ciebie w szoku. A Twilight wciąż kręciła głową do siebie. - To nie może być prawda... Nie może... - szeptała ze łzami w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 - Nic już mnie nie powstrzyma! Celestia jest pomnikiem! Allan zamknięty głęboko bez możliwości wyjścia! A Ostatnia Alicorn, która mogła mnie powstrzymać, nie zrobi krzywdy swojemu mężo... poprawka. BYŁEMU MĘŻOWI! NIE ZROBIŁA NIC! A MOGŁA! ALLAN SIĘ PRZECIWSTAWIŁ OJCU! A TY NIE POTRAFIŁAŚ! Nie rozumiem czemu cię wybrał... - przybliżam ją magią do siebie. Patrzę jej w oczy... - ... Choć zaraz się przekonamy - upuszczam ją, przez co spadnie po schodach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Twilight pisnęła. Jej łzy płynęły swobodnie na podłogę. Spojrzała na ciebie. Z przerażeniem w jej oczach była też rozpacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Schodzę do niej po schodach, powolutku... - Nie zaatakujesz mnie? Śmiało, możesz to zrobić... - powiedziałem. Po czym jak będę koło niej, to przyciskam ją obydwoma kopytami do ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Twilight pisnęła, płacząc. - To nie prawda... To nie może być prawda... Nie może... - powtarzała wciąż do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 (edytowany) Wciąż stojąc na niej przednią częścią ciała przybliżam głowę do niej... - Co taka zdziwiona? Myślałaś, że to ciało da się zabić paru nędznym robalom? Pisanie takiej historyjki nie zajęło mi dużo czasu... na poczekaniu ją wymyśliłem. Ale teraz, to czego dawno nie robiłem z tobą - powiedziałem, Po czym liznąłem ją bardzo długo od szyi do ust.. TERAZ BĘDZIE TO, POMIĘDZY SCHWYTANIEM A KARBONITEM! Pnącza ustawcie się... w między czasie, podchodzę do Candace. - Zawiodłem się na tobie... dobrze, że te nanity w twojej macicy mają wbudowaną autodestrukcje. A mogło być tak pięknie, a stracisz Ciąże i możliwość ponownego zajścia... Edytowano Czerwiec 4, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Macki rozłożyły ją w pozycji X. Klacz dalej płakała. - Nie... - rozpłakała się Cadence. - Dlaczego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 - Za zdradę... ale naciesz się ostatnimi chwilami. Po tym jak skończę z wrogiem publicznym numer jeden, zajmę się tobą! - Wrzasnąłem na nią. Nie odbierałem sygnału od niej... wprowadziła Twilight... jest zdrajcą. Podchodzę do Twilight. Przejeżdżam kopytem wokół jej tunelu. - Nie obraź się, ale przejdę odrazu do konkretów, darując sobie grę wstępną... dobźę? - spytałem się nie oczekując odpowiedzi. Wysuwam swojego monstera i następnie wchodzę w nią z impetem... a niech jej rodzina patrzy dla przykładu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 - Nie! - krzyknęła Twi. Odruchowo chciała się skulić, ale macki jej to uniemożliwiły. Jedna z nich wsunęła się jej w usta. Klacz zagryzła ją z bólu. Łzy wciąż płynęły na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Ja zaczynam ją posuwać. ZA CHWILE KARBONIT! I NOWA FIGURKA! MY LITTLE PONY! RUCHANEJ TWILIGHT! przyśpieszam powoli posuw... CIERP! CIERP ZE MNĄ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 (edytowany) Słyszałeś jej stłumione krzyki i jęki bólu. Lucy zaoferowała czasowe powiększenie, twojego już powiększonego członka. Co ty na to? Zaczęła cię lekko boleć głowa... Edytowano Czerwiec 4, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Jebie to... DAWAJ LUCY! POWIĘKSZ! Zaczynam trochę szybciej ją posuwać, tak jak macka w ustach. Kurwa... łeb mnie boli. Potem mi Shy da aspirynę. WPIERW ZABAWA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Twi krzyknęła o wiele głośniej. Jej mięśnie się napięły. Lucy spełniła rozkaz. AJ i Rarity trzymały Cadence i Shininga, by ci nie podbiegli do was. Zauważyłeś krew na ustach Twi. Tak mocno gryzła mackę z bólu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 (edytowany) Macka... wysuwaj się z jej ust. Chce słyszeć jej krzyki. Kurwa, ten łeb mnie boli, nie mogę porządnie myśleć. Więc poruszam szybciej by zwiększyć zabawę. TERAZ JA TU RZĄDZĘ DZIWKO! Zabezpieczam się tak przy okazji. Edytowano Czerwiec 4, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Krzyki Twi wypełniły salę. Słychać w jej głosie ból i rozpacz. Jednak przez ten krzyk przedarł się inny. Dotarł do twojego mózgu przez ból głowy. - MAMA! - był to krzyk małej, znajomej, fioletowej klaczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 I wystrzeliwuje w nią pełen swój niezapładniający płyn. Wskazuje do Fluttershy. - PILNUJ JEJ! - Wskazałem jej na Deli. Podchodzę do Twilight do przodu i patrzę się w jej twarz. - I jak było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Klacz dyszała. Była cała we łzach. Korciło cię, by zabawić się jeszcze raz. By skorzystać, póki nie jest w karbonicie. Ból był trochę mocniejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 - Pierdole... - powiedziałem i włączam miecz. Szkoda na nią karbonitu... - No cóż... miło było cię znać. Księżniczko Twilight Sparkle - powiedziałem po czym podniosłem ostrzę ku górze by zadać cios ostateczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Poczułeś straszny ból głowy, jakby coś rozsadzało ci czaszkę od środka. Do tego coś przewróciło cię na bok. Nie mogłeś zauważyć, co to, ból był zbyt wielki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Odpycham wszystko co na mnie idzie... Wrzeszczę przez co wszystko co używało mojej magii znika, łącznie z pnączami. CO ZA KURWA BÓL! CO SIĘ DZIEJE?! NIE WYTRZYMAM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Ból wciąż się nasilał. Przez niego nie widziałeś nic. Nagle nastała cisza. Trwała ułamek sekundy, ale wystarczyła byś usłyszał jeden dźwięk. Pisk Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Pierdole wszystko! JEBAĆ WSZYSTKO! NIECH TEN BÓL SIĘ SKOŃCZY! BŁAGAM! ROBIĘ WSZYSTKO, ŻEBY TEN BÓL USTAŁ! WSZYSTKO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Nic nie działało. Ktoś próbował podejść do ciebie. Ktoś inny tobą potrząsnął. Ból był nie do zniesienia. Wciąż narastał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 - TY!!! JEBANY!!! NIE POZWOLĘ CI WYJŚĆ! NIE PO TYM WSZYSTKIM!!! NIE DAM SIĘ ZNÓW ZDOMINOWAĆ TOBĄ! TY ZGWAŁCONY PRZEZ TRZECH ARABÓW, DEBILU! - zaczynam bić się po głowie! MOŻE TO POMOŻE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Walnąłeś się w łeb mocniej niż myślałeś. Nastała cisza i biel... Otworzyłeś oczy. Zobaczyłeś po drugiej stronie sali swoją kopię z ciemniejszymi obwódkami dookoła oczu. Jak u szopa. Napłynęły do ciebie wspomnienia z ostatniego... Naprawdę, minął rok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts