Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Celka już jest w swojej komnacie i sprawdza, czy nic nie zginęło. Nie zwróciła na ciebie uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Cześć... masz chwilkę? - spytałem się. Dobrze, że Galax jej TEGO nie zrobił. W sumie nawet się wzdrygał o tym myśląc, bo mówił, że nie chce się zarazić Bólem Dupy... i cukrzycom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Tak - powiedziała. - Nie musisz się zająć Delicate? - zapytała. Albo się przejmuje, albo chce się ciebie pozbyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Westchnąłem - Nic jej nie będzie... ale rozumiem aluzje - powiedziałem a następnie wyszedłem. No to relacje z nią poszyły w pizdu. Nie zwracając uwagi na to co jeszcze Celestia powie, idę do Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Mała siedziała sobie w komnacie. Leży w bandażach. Obok niej, na komodzie, stoi butelka z wodą i szklanka. Deli uśmiechnęła się na twój widok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Cześć skarbie - powiedziałem i przytuliłem się do niej. Siadam koło niej i pytam się - I jak samo poczucie? - spytałem się Córeczki. Cieszę się, że mogę przytulić Deli... brakowało mi tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Co u taty? - zapytała z uśmiechem. Widać, że się cieszy, że jej rodzice znowu są razem. Tylko zauważyłeś, że jedno w tobie się nie zmieniło... Dalej znasz zaklęcie macek. I dowiedziałeś się, że można je wykorzystywać nie tylko do gwałtów. Też do zwykłej zabawy. Na przykład, możesz kazać mackom zrobić zjeżdżalnię dla Deli... Co tylko byś im rozkazał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Hue Hue... ale pewnie te macki będą się źle kojarzyć Twi. Zachowam je do czasu aż się zgodzi bym mógłbym ich używać do innych ale dobrych celów. - Dobrze u mnie. A jak u ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Tloche boli - powiedziała i przyłożyła kopytko do zabandażowanego boku. - A gdze ten fałsywy tata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Wszystko jest już ustalone. Kłopotów z nim nie będzie, ale będziemy go jeszcze nie raz widywać - powiedziałem głaszcząc ją po grzywie. Trzeba będzie go pilnować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Acha. Co fałsywy tata chciał zlobić mamie? - zapytała. Podlazła do brzegu łóżka i napiła się wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Chciał też mieć rodzinę... ale dzięki mnie, jest już teraz z inną, też dobrą klaczą - powiedziałem do niej z uśmiechem. Mam nadzieje, że Galax nie wywinie już nic złego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Pewno niedługo będzie miał dziecko z Dashie... Tylko czekać na ciemnego ogierka z tęczową grzywą... Lub błękitnego ogierka z granatową grzywą... Ciekawe, jakie będzie miał kolory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 No, ciekawe. Całuje Delicate w czółko - Dobra... postaraj się trochę przespać, ja idę sprawdzić co u innych - powiedziałem i wstaję by sprawdzić co teraz u Faruka. On został w Karbonicie posadzony dwa miechy temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Po chwili znalazłeś jego rzeźbę. Deli posłusznie poszła spać. No to będzie za zgwałcenie Lyry... Dostanie ci się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Nie wie, że to ja. Galax nigdy nie pokazał mu swojej twarzy. Więc zaczynam go odmrażać, mając nadzieje, że nie stało się z nim nic poważnego. Trzeba będzie z nim porozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Skąd ty tutaj? Zaraz... Gdzie ja jestem? - zapytał. - I gdzie Capo, to debila zabiję - dodał, wkurzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - O co chodzi? Co ten zjeb znów zrobił? - spytałem się go. O co mu chodzi? Jeśli chodzi mu o tą sytuacje z Lyrą... to będę musiał wyjaśnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Lyra. Macki. Dawaj nóż - powiedział, ostro wkurwiony. Super... Chyba trzeba ratować Capo. Który, tak BTW, jest w zamku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Słuchaj to nie jego wina... to wina Galaxa - powiedziałem. On wie kto to jest Galax... w sumie, on tą nazwę wymyślił. I zaraz pewnie ja dostanę wpierdol... za to, że znów straciłem kontrolę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Gdyby spojrzenie mogło zabijać... Leżałbyś już na ziemi, zmieniony w babeczki. Faruk gapił się na ciebie, jakby miał zabić za Galaxa i jego macki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Spokojnie... już przejrzał na oczy. Nie zrobi tego, bo wie, że mógłbym sobie odstrzelić łeb. A ja mam wskrzeszenie, ale on nie. Mam na niego haka. Nie wywinie nowego numeru. Poza tym dobrze wiesz, że tylko ja mogę go zabić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Ale co z Lyrą?! - wrzasnął, wściekły. - To, co jej zrobił... Jest NIEWYBACZALNE! - warknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Spokojnie... już przypłacił za to. Wykupie u Luny karnet na koszmary u niego, i będzie miał "Piękne" Noce przez dwa tygodnie. A ty? jak się czujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - A jak mam się czuć? - warknął. Ktoś tu chyba ma okres... Braciszek sobie poszedł. Konkretniej, w stronę teleportu do Ponyville. Skąd on? Nie wiem. Po prostu stoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts