Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Wciąż patrzyła na ciebie podejrzliwie. - Czyli... To przez ciebie Capo zrobił mi, co zrobił... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Wybacz... ja nie chciałem... to się zaczęło już dwa lata temu, podczas urodzin Twilight... ja nie... fantazje same napłynęły... nie... - nie mogłem znaleźć słów... które mnie uratują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Rarity była coraz bliżej. Za sobą miałeś drzwi. Jesteś, krótko mówiąc, w dupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Wciskam się bardziej w drzwi, choć wiem, że to nie da rady. Mam krótko mówiąc przejebane na całej lini. Ciekawe w jakiej kolekcji użyje mojego futra... chyba zimowej, bo Twi mówiła, że mam puszyste futerko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Po chwili drzwi się otworzyły, a ty wpadłeś do środka. - Mówiłem, kuźwa, mówiłem... - powtarzał Capo. Zamknął za tobą drzwi. Abdul gapił się na was jak na idiotów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Ale teraz przynajmniej nie ściga ciebie... idź, powinna cię przepuścić - powiedziałem. Nie, powinna. Jak wyjdzie, to zamykam szybko drzwi na klucz... ale znając, życie ona już mnie wtedy wyciągnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Udało jej się złapać cię za kopyto, a raczej jej kopyta nie odrąb jakiemuś zombiakowi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 I'm Dead... not big suprise. Ciekawe jakich dodatków doda do mojego futra. Falbanków, czy kryształów... nie wiem, i raczej się nie dowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Plose pani? Pani Celestia panią wołała - powiedział głosik za drzwiami. Kopyto cię puściło i właścicielka pognała korytarzami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Fiu... teraz wiem, że Rarity jest do mnie wrogo nastawiona. Więc lepiej jej unikać do... KOŃCA ŻYCIA! Przeze mnie została zaliczona przez debila Capo zwanym. Mam ochotę się zamknąć i nie wychodzić już nigdy z Celi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Przez drzwi wlazła Deli z uśmiechem. Miło, że cię uratowała, ale... Powinna odpoczywać w łóżku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 (edytowany) - Miło, że mnie uratowałaś, ale... powinnaś odpoczywać - powiedziałem podchodząc do niej i podnosząc ją. Odwracam się by spojrzeć na tatę i mówię. - Na czym to skończyliśmy? Edytowano Czerwiec 5, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Na tym, że nie masz, za co przepraszać. Udało ci się pokonać Galaxa. To się liczy - powiedział. W jego spojrzeniu kryło się zdanie, którego nie powiedział. "Jestem z ciebie dumny". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Róbcie zdjęcia bo tata właśnie mnie pochwalił. - Zaraz... czy ty sugerujesz... że jesteś ze mnie dumny? - spytałem się niedowierzająco. Jakoś nie wieże... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Pokiwał głową. Delicate cię przytuliła i ziewnęła. Chyba czas iść spać... Późno już... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Więc odkładam do pokoju Delicate, Twilight też powinna być, a ja idę na publiczny taras patrzeć w Gwiazdy... czuje się winny temu wszystkiemu, lecz wiem, że coś jeszcze przeskrobałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Usłyszałeś kroki za sobą. Ojojoj, będzie krucho... Bardzo krucho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Lekko przyśpieszam... domyślam się kto to jest. Czysto mam przesrane. Więc lekko przyśpieszam, nasłuchując czy pościg też przyśpieszy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Też. Poruszali się w równym tempie, co ty. Dotarłeś do końca tarasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Odwracam się szukając miejsca na ucieczkę. GDZIE SPIERDOLIĆ!? GDZIE SPIERDOLIĆ!? A pierdole to... zniosę to jak prawdziwy mężczyzna... znaczy Ogier... odwracam się i patrzę napastnikom w twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Rarity, AJ, Shy. Wszystkie trzy. Ta ostatnia była bardziej z tyłu. Za tobą są ogrody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Cześć... - cofam się. Przyszła inkwizycja wkurwionych powierniczek. A skoro w zespole jest AJ... TO PIERDOLIĆ ODWAGĘ! SPIERDALAM DO OGRODÓW!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Jakaś fajna muzyczka w tle i wyszedł niezły pościg między krzakami. W końcu dotarłeś znowu do tego tarasu, a klacze były w tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Dalej uciekam... teraz się tylko nie zgubić w korytarzach. Jeśli nie dojdę do ślepego zaułka, to będzie dobrze. One mnie zabiją... Fluttershy opatrzy, by mnie później AJ i Rarity znów rozwaliły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Po chwili udało ci się dobiec do komnaty z Deli i Twilight. Obie spały. Pościg na zewnątrz został chyba wstrzymany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts