KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Fiu... udało mi się. Więc kładę się i upewniam, że będzie w nocy dobrze. Następnie zasypiam wtulony w żonę i dziecko. Śmiesznie by było, gdybym się obudził na stole w nieznanym miejscu, przykuty do niego, a nade mną IWP (Inkwizycja Wkurwionych Powierniczek). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Zzzzzz... Wygodne łózko... Zzzzzz... Wygodny stół... Zzzzzz... Wygodne kajdanki.... Niewygodna pozycja X... Zzzzz..! Wait, What?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 MUSIAŁEM KURWA WYPAPLAĆ! MUSIAŁEM! Rozglądam się przerażony po pomieszczeniu. Już nigdy nie użyje mózgu. Jedynie mam przez niego problemy.NA NIC MI SIĘ NIE PRZYDAJESZ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Puste pomieszczenie, a ty przykuty do metalowego stołu. Rarity i AJ siedzą uśmiechnięte przy twoich tylnych nogach. Shy słyszałeś gdzieś za sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Uśmiecham się do nich głupio - Cześć dziewczyny... co tam porabiacie? - powiedziałem trzęsącym się głosem. Odetną mi... na sto procent, odetną mi. MÓZGU ZAFUNDOWAŁEŚ MI KASTRACJE!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Zachichotały. Po chwili usłyszałeś, że Shy się zbliża. Powiedziała coś Rarci i AJ na uszy i wyszła z pomieszczenia. Obie klacze zaczęły chodzić dookoła ciebie z szatańskimi uśmiechami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 MÓZGU ZAFUNDOWAŁEŚ MI NAJBOLEŚNIEJSZĄ KARĘ NA ŚWIECIE! I TY TEŻ TO POCZUJESZ. Patrzę do okoła starając się domyśleć o co może im chodzić. - Czemu się tak uśmiechacie? - spytałem się lekko przerażony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Zachichotały. Poczułeś coś na swoim udzie. Coś, co przypominało macki ośmiornicy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Pisnąłem. Wciąż pamiętam jak Capo zgwałcił mnie kiedy byłem klaczą. Staram się ciałem uciec od tamtego miejsca... walczę by się wyswobodzić przy okazji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Usłyszałeś kolejne chichoty. Kajdany są za mocne. Zobaczyłeś mackę, która wpełza ci po ciele aż do rogu. Owinęła się dookoła niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Dziewczyny proszę... - TO JEST TO ZAKLĘCIE! MAM TOTALNIE PRZESRANE! Wciąż desperacko próbuje się uwolnić, wiedząc że i tak się to nie uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Macka na twoim rogu zaczęła wydzielać jakiś płyn. Czułeś się, jakby coś cię lizało po rogu. Nawet przyjemne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Nie chce tego. Szarpię się, z całej siły... KURWA MAĆ! MIEĆ WYOBRAŹNIE TO GRZECH W TYM ŚWIECIE?! JAK WIDAĆ KURWA TAK! WIĘC JAK TO PRZEŻYJE, TO JĄ ZAMORDUJE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Poczułeś drugą mackę, w pobliżu swojego członka. Zaczęła się powoli o niego ocierać. Kolejna wpełzła ci w usta. Jeszcze jedna zaczęła dotykać twojego otworu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Zaczynam się szarpać. TO JUŻ KURWA PRZEGIĘCIE! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE. Patrzę się na nie wystraszone. AŻ TAK NISKO UPADŁYŚCIE!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Jedna z macek mocno uderzyła cię w brzuch. Parę sekund zajęło ci złapanie oddechu. Macka przy otworze zaczęła powoli do niego wpełzać. Ta przy członku, zaczęła się dookoła niego owijać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - MMHHHHMHMHHH! - WYJĄKAŁEM PRZERAŻONY! Dobra... skoro to ma być u nich kara... to je już zostawię, nigdy nie będę ich już nachodzić, nawet dzień dobry nie powiem. Będę unikać jak ognia, każdą która miała w tym swój udział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Macka na członku wydzieliła jakiś płyn. Naprawdę zaczęło ci się robić bardzo przyjemnie. Macka w otworze przyspieszyła wsuwanie się do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Gdziekolwiek stoją... patrzę się na nich z utraconą nadzieją... i brakiem emocji. Przegieły... już straciły we mnie jakiekolwiek relacje. Są już dla mnie tylko niczym. Wciąż się staram wyswobodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Zatrzymaj to - powiedziała AJ. - Jak? - zapytała wystraszona Rarity. Poczułeś, że macka w otworze wsunęła się bardzo głęboko. Czułeś, jak rozpycha się od środka. Czułeś ten ból. Macka na członku zaczęła go powoli uciskać, coraz szybciej, imitując masaż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Wrzeszczę z bólu, jednak jest on przytłumiony. Ja... wam tego nie zapomnę... obiecuje wam to. Widać że z moich oczu zaczynają spływać łzy... łzy bólu i zdrady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 (edytowany) Widziałeś, jak AJ próbuje zdjąć z ciebie mackę na rogu. W odpowiedzi sama została zaatakowana przez trzy. Podobnie Rarity. Obie musiały się bronić. Nie panują nad mackami. Ból był coraz większy. Tym bardziej, że macka na członku zaczęła go ściskać, co powodowało niezły ból. Edytowano Czerwiec 5, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Zaraz.... mam jeszcze moje Krawisze od Galaxa? Te z mieczami Laserowymi? Jeśli tak, to używam ich by przeciąć kajdany, na przednich kopytach, a potem odcinam atakujące mnie macki. Potem odcinam kajdanki dwóch kajdanek na tylnych nogach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Po chwili byłeś prawie wolny. Macki zostawiły cię po odcięciu pierwszej. Ból był straszny, obejmował całą twoją tylną część ciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Używam lasera by pomóc powierniczkom, potem jak najszybciej mogę, teleportuje się w bezpieczne miejsce, by uciec od tych klaczy. Już nigdy nie będę fantazjować. Bo jak za fantazjowanie jest zostać wyruchanym przez Macki... drugi raz... to wolę być już tępym osłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts