Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Tata? - zapytała Deli. Akurat wstała, by się napić i ty się do nich teleportowałeś. Patrzyła na ciebie ze zdziwieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Paraliż tylnej części ciała... nic nie mówić. - Nic się nie stało... byłem w toalecie - powiedziałem i położyłem się by zasnąć, zakładając na pokój multum zabezpieczeń by nic już mi nie przeszkodziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Deli położyła się obok ciebie i wtuliła się. - Kocham tatę - powiedziała z uśmiechem. Po paru chwilach jej oddech się wyrównał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 - Też cie kocham, córeczko - powiedziałem, obejmując ją skrzydłem. Pięknie... będę sikał, to straszny ból powróci. Obym nie był sparaliżowany na stałe. Obejmuje kopytami Twilight i zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Gdy się obudziłeś, wciąż cię bolało, ale już mniej. Delicate spała pod twoim skrzydłem, Twilight podobnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Boli... bardzo boli, ale nie aż tak jak wczoraj. Wciąż nie mogę uwieżyć, że to zrobiły... miałem je za przyjaciółki. Mówiły "Nie twoja wina" "Nie zamartwiaj się, bo nie ma po co"... a potem w nocy mnie zgwałcono... czekam aż się rodzinka wybudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Po paru minutach Twilight ziewnęła i przeciągnęła się. - Jak się spało? - zapytała z lekkim uśmiechem. Deli też się powoli budziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 - Bardzo... dobrze - powiedziałem starając się ukryć to, że mnie wciąż boli. Nie chce jej mówić, że AJ i Rarity mnie porwały i "zgwałciły", bo wtedy zniszczę ich relacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Delicate wstała, ziewnęła i podeszła do szafki, by się napić. Dopiero wtedy odwróciła się do ciebie. - Z tatą juz wsystko dobze? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 - Prawie... ale dzięki - powiedziałem z uśmiechem. Teraz muszę coś wymyślić. Że miałem problemy z zaśnięciem? Bo na pewno nie powiem o gwałcie na mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 - Coś się stało? - zapytała Twi, zaniepokojona. Kij, że sama została wczoraj zgwałcona, ona przejmuje się tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Oboje zostaliśmy zgwałceni... czy to nie romantyczne? Co ja gadam? Okey, wracajmy do teraźniejszości. Spoglądam na Twilight. - A nic... źle spałem - powiedziałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 - Acha - powiedziała i powoli wstała. Czas iść na śniadanie. Zachwiała się, ale utrzymała na czterech kopytach. Starała się ukryć to, że ją boli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 - Nie ukrywaj się... poniosę - powiedziałem wstając, ale zapomniałem i wyjebałem się na glebę. - BARDZO źle dzisiaj wstałem... - powiedziałem z wymuszonym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Twilight powoli podeszła do ciebie i pomogła ci wstać. Jesteście chyba w równym stopniu poszkodowani, więc nie możecie sobie pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 - Może poprosimy kogoś by przyniósł tutaj śniadanie? - zaproponowałem. Ja... dzięki tym nocnym doświadczeniom mam nowe lęki. Teraz dostanę bodajże zawału na widok Macek... AJ i Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Twi pokiwała głową. To teraz zawołać jakiegoś sługę... Znaczy się, miłego kucyka, który przyniesie wam śniadanko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Poproszę kogokolwiek, kładę się obolały do do łóżka razem z Twilight i ją obejmuje. Matko... dupa mnie boli. Nie... następnym razem jak zobaczę coś związanego z mackami, to na zawał zejdę... tak samo jak na widok AJ i Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Do pokoju weszła Shy z tacą i podała wam śniadanie. - Smacznego - życzyła z uśmiechem i wyszła. Deli zaczęła pałaszować swoją porcję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 - Dziękuje - powiedziałem do niej odwzajemniając uśmiech i zacząłem jeść swoją porcję. Matko... nigdy więcej nie będę działał wyobraźnią. Zgubiło mnie to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Po chwili wszyscy byliście najedzeni. Tylko co robić, kiedy się ruszać nie można? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 - To... co robimy? - spytałem się Deli i Twi. Ja i Twi jesteśmy uziemieni przez DOSŁOWNY ból dupy. - Jestem otwarty na propozycje - dodałem po chwili. Ciekawe co im wpadnie do główek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 - Lysowanie - zaproponowała Delicate. Twi podała pomysł czytania. To co robicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 - Wpierw poczytamy, potem porysujemy, oki? - spytałem się rodzinki. Postaram się nie rozpieprzyć nastroju rysowaniem. Nie to, że brzydkie obrazki robię... ale strasznym perfekcjonistą muszę wtedy być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Po chwili już siedzieliście z książkami. Twi ma jakąś książkę o magii, Deli próbuje czytać coś o zwierzątkach, a ty co wybierzesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts