Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Po Pięknej i Bestii zaczęliście oglądać Toy Story, wszystkie części. Deli zasnęła w środku ostatniej. Zrobiło się ciemno niedługo przed skończeniem maratonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Przytulam Twilight... - I jak się podobało, kochanie? - spytałem się. Mi się podobało, chyba ten gwałt się przydał... gdyż wiele mogliśmy poleżeć razem z Twilight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Dobrze było wreszcie spędzić trochę czasu z tobą - powiedziała. Wtuliła się w ciebie i przymknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Zwłaszcza po naszej rozłące... dobranoc - powiedziałem całując ją, zamykając oczy by oddać się w ręce morfeusza. Teraz mając nadzieje, że nie przyśnią mi się macki... to mam nadzieje, że będzie to dobry sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Przyśniły ci się macki. Ale nie atakowały ciebie. Atakowały Rarcię i AJ. Były pod twoją kontrolą. Obudziło cię pytanie Bolta, co chcecie na śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Nie wiem czemu, ale po tym śnie, poczułem się lżej. Spojrzałem na Bolta i rzekłem - Kanapki wystarczą synku - powiedziałem po czym rozglądam się po pomieszczeniu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Delicate zamówiła ciastka, a Twi naleśnika. Wszystko wydawało się normalne i zwyczajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Nic nie powinno zepsuć tego dnia... sprawdzam czy mogę już normalnie chodzić, czy jeszcze nie... jak nie, to wracam do łóżka. Dzień zapowiada się idealnie, i chyba nic się tego nie pozbędzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Jeszcze nie, Twi też. Deli poszła się napić. To co dzisiaj porobicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Całuje Twilight... a co mamy do roboty? Właśnie... Lucy. Przyjdziesz tutaj na moment? Musimy porozmawiać. Mam nadzieje, że wybrała już u kogo zostanie... dla mnie to żadna różnica... uszanuje jej wybór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Lucy przyjdzie za pięć minut. Twi odwzajemniła pocałunek i przytuliła cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Jak ci się spało, kochanie? - spytałem się. Mam nadzieje, że nie śnił się jej to co jej Galax zrobił... i tak już ma u mnie przejebane za to, tak jak AJ i Rarity za gwałt na mnie. Capo piałby ze śmiechu, gdyby się dowiedział, że one dosłownie mnie zgwałciły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - W miarę - odparła po chwili milczenia. Chyba wykrakałeś. Ale jest kolejny dzień z rodzinką... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Pytanie... gdzie się ukrywaliście? Galax szukał was wszędzie, ale nigdzie nie mógł was znaleźć. Nie wspomnę o tym co chciał ci zrobić - powiedziałem zniesmaczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - W podziemiach Metamorphii, w tunelu okrytym zaklęciami iluzji. Gdyby Galax postanowił nas szukać przy pomocy zaklęć, nie udałoby się. Jednk, gdyby przypadkiem dotknął tej ściany... Znalazłby nas - powiedziała. Deli usiadła obok nas. - Obejzymy coś? - zapytała klaczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Ja na waszym miejscu ukryłbym się w Bazie Wojskowej Krypta. Galax wiedział o tym, że byli tam wasi Rebelianci i wysyłał tam Spore oddziały... zostały niszczone w 2 minuty. A właśnie... jak u Majora Brzęczyszczykiewicza? Matko, jakie nazwisko. RADE, go nieźle poharatał - powiedziałem po czym wziąłem Lego Przygoda - Może to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Jakoś żyje - powiedziała Twi. Deli pokiwała łebkiem i się uśmiechnęła. Kolejny dzień z Twilight i Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Więc włączam ten film i oglądam go do czasu jak ktoś nam nie przeszkodzi... czyli za 2 minuty, bo Lucy ma przyjść. Usłyszę wtedy jej decyzje na temat gdzie zostaje. Na razie, ciesze się filmem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Dopiero po dziesięciu minutach ktoś zapukał do drzwi. Lucy. Deli podoba się film. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Proszę - powiedziałem wpuszczając gościa. Zaraz będzie chwila prawdy... dowiem się, kogo Lucy wybierze. Mnie czy Galaxa. Niezależnie od wyboru, zaakceptuje go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Allan, możemy porozmawiać w cztery oczy? - zapytała Lucy, wystawiając głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Tylko z pójściem będę miał problem... ale ok - powiedziałem wstając lekko i idę za nią w ustronne miejsce... JAKOŚ IDĘ. Po chwili siadam na ziemi i wpatruje się w nią. - Więc...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Nie obraź się... Ale... Chyba zostanę z Galaxem - powiedziała, wlepiając spojrzenie w ziemię. Taka jest jej decyzja. Zostawić cię i dołączyć do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 ... C... Co? - Ale... mogę wiedzieć, dlaczego? - spytałem się, patrząc w jej oczy. Jednak mnie zostawiła... po tym jak o nią dbałem? Nie... obiecałem, że zaakceptuje decyzje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Cisza. Spojrzenie Lucy wbite w ziemię. - Wybacz... - szepnęła, odwróciła się i odeszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts