KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Wyciągnąłem w jej stronę kopyto by coś powiedzieć... ale już odeszła. Spuszczam głowę, i wracam załamany do pokoju i kładę się na łóżku. Po tym jak o nią dbałem, jak nikt inny... zostawiła mnie. TO... boli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Coś się stało? - zapytała Twi, podsuwając się do ciebie. Deli też podlazła. Przechyliła pytająco główkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Zostawiła... Lucy się odcięła ode mnie - powiedziałem ledwo co wierząc w to co się stało. Po tym jak dbałem, by zawsze miała piękny wygląd. Polerowałem, smarowałem... najbardziej lubiła pomiędzy grotem, a kijem... i ostrzeniem, postanowiła mnie zostawić. C... co takiego jej zrobiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Twilight cię przytuliła. Deli też. Poczułeś, że mała na ułamek sekundy napięła wszystkie mięśnie. Po chwili spojrzała na ciebie. - Tata...? Gdzie jest Lily? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - W sumie... nie widziałem jej od dwóch dni - powiedziałem podnosząc głowę. Sprawdzam gdzie jest... choć sygnał będzie nie za bardzo dokładny... skoro mnie zostawiła... gdzie jest Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Ojojoj... Las Everfree... W pobliżu Ponyville... Delicate ma zaniepokojony wyraz twarzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Jest... W Lesie Everfree, nieopodal Ponyville - powiedziałem szybko wstając i jednocześnie wypierdalając się na ziemię. Usiłuje wstać... muszę po nią iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Twi ci pomogła wstać. Po chwili już jako tako mogłeś stać na nogach. Twi rzuciła na ciebie zaklęcie przeciwbólowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Dzięki kochanie. Idę po Lily, więc może mnie długo nie być - powiedziałem po czym Teleportuje się w pobliże Lokacji gdzie jest Lily. Gdyż koło niej, nawet nie mam co śnić by tam trafił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Po paru minutach szukania znalazłeś ją. Leży w krzakach. Nieprzytomna. Z czymś białym na ziemi obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Podchodzę do niej i sprawdzam czy nic jej nie jest. Jak coś jest, to rozjebie to system. Całe Ponyville się boi Lily... więc system padnie jeśli teraz nie będzie żyła. Ja też padnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Żyje. Oddycha. Ma małe kiełki wystające z pyszczka. Dziwne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 (edytowany) Nie dziwne, bo akurat mogła coś po mnie odziedziczyć. Możliwe, że mam kiełki ludzkie, a wtedy mógłbym jeść i mięso. Na wszelki wypadek, sprawdzam czy je mam, sprawdzam co to jest to białe na ziemi. Edytowano Czerwiec 7, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 (edytowany) Lily nie jest ranna, ty masz, ale Lily ma większe. Ona ma Kły. A to coś białego... Wygląda jak... To chyba jest... Edytowano Czerwiec 7, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 3 ZASRANE LATA!!! MA TRZY ZASRANE LATA!!! A JUŻ SIĘ PIERDOLIŁA! NIE NO, JA Z NIĄ ZARAZ POROZMAWIAM! BIORĘ JĄ I WRACAM Z NIĄ DO POKOJU Z TWI. Kładę ją na łóżku. - Mamy tutaj nielegalną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Hę...? - zapytała Twi, spoglądając na Lily. Jednak Deli wciąż wygląda na zaniepokojoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Nie wiem... kiedy ją znalazłem było koło niej dużo, TEGO BIAŁEGO CZEGOŚ co ja produkuje - Twi już powinna się domyśleć, że chodzi mi o spermę -... więc co robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Źrenice Twi rozszerzyły się w szoku. - Nie mam pojęcia... - odpowiedziała na twoje pytanie. Super, NORMALNIE RAPE WEEK MACIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Jeszcze do Kolekcji Deli i Bolt i rodzinka zgwałconych będzie - powiedziałem i nagle zrozumiałem co palnąłem bo szybko zakryłem usta. KURWA, MOJA GODNOŚĆ POSZŁA W PIZDU! Nie chodzi mi o Deli... nasłuchała się od Galaxa seksistowskich żartów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Twi spojrzała na ciebie z zaskoczeniem. Deli też. - Co to znacy? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Nie nic... nic nie znaczy, ale nie używaj tego słowa, oki? - spytałem się. TWI ZARAZ ZACZNIE SIĘ PYTAĆ! A TO, ŻE NIE MAM PRZED NIĄ TAJEMNIC, CZYNI ŻE STRACI PARU PRZYJACIÓŁ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Allan... - powiedziała z miną "No gadaj, o co chodzi". Deli się zgodziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Zastanawia cię, co mnie też zaczęły tak tył strasznie boleć? Gdyż, padłem ofiarą tego co ty... od Galaxa, ale parę godzin później od... kogoś innego - powiedziałem skulony i zawstydzony... ŻE DAŁEM SIĘ ŁATWO WYRUCHAĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Od kogo? - zapytała. Potem zwróciła się do Deli. - Możesz przynieść m szklankę soku? - zapytała. Mała uśmiechnęła się i wyszła z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Nie chce byś je znienawidziła. Już teraz sprawiam, że na ich widok... omal dostaję zawału - powiedziałem lekko skulony. No pięknie... teraz się zacznie. Twi, w tym zakresie tylko 8 Celów, nie licząc mnie, to 7. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts