Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Od kogo? - zapytała. Od strony Lily usłyszałeś głuchy jęk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Westchnąłem - R... Rarity i AppleJack - powiedziałem ledwo wymawiając te słowa... no to już po mnie. W nocy te dwie wrócą, by mnie nie zabić, ale poderżnąć mi gardło na zakablowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Twi spojrzała na ciebie, zaskoczona. I kolejny jęk bólu od strony Lily. Poruszyła kopytem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Spoglądam na Lily by natychmiast zmienić temat - Lily się budzi - podchodzę do niej sprawdzając czy wszystko u niej gra... po takiej sytuacji lepiej po przebudzeniu celu upewnić się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Ma zamknięte oczy, ale już przytomnieje. Spróbowała podciągnąć tylne kopyta, ale znowu wydała jęk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Spokojnie... - powiedziałem głaszcząc ją po głowie - ... Tata już tutaj jest - dodałem po chwili. Ciekawe co za debil ją zgwałcił... jak go znajdę, to osobiście... Każe Galaxowi go zamordować i rozłupać mu kości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 W odruchu potrząsnęła głową. Wyczułeś, że... Ma przyspieszone tętno. Chyba pierwszy raz w życiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Spokojnie... co się stało? Co robiłaś w Everfree - spytałem się Córki jak już oprzytomnieje. Muszę widzieć jak to się stało... westchnąłem. Nie spocznę póki nie znajdę tego Pedofila... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Połazić poszłam... Oczy... - jęknęła, pocierając czoło kopytem. - Krzaki... Oczy... - mówiła pojedyncze słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Tule ją - Spokojnie... nie ma się czego bać - zacząłem ja uspokajać. Więc posmakowała jak to jest, choć nie koniecznie chciała. Sama się chwaliła, że nie da się nigdy "przerżnąć", a teraz ma. Nie mówię, że to kara. Nie ma kary bo nic złego nie zrobiła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Nie protestowała. - Krzaki... Ktoś... Oczy... - mówiła. Chwyciła się za głowę, jakby ją bolała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Ciii... nie myśl o tym. Obiecuje, że znajdę tego kogoś i się z nim rozliczę - powiedziałem i wziąłem ja na ręce, by ją położyć do naszego łóżka. Szkoda mi jej... ale trzeba się pilnować cały czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Wtuliła się w ciebie. Za to Deli odsunęła się od niej aż na kraniec łóżka. Byle dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Patrzę się na Deli pytająco - O co chodzi? To twoja siostra - powiedziałem. Nigdy się tak nie zachowywała... zawsze lubiły ze sobą spędzać czas. Co się stało, że Deli aż tak się jej boi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Deli po protu się cofnęła. Łóżko się skończyło. Mała z cichym piskiem zwaliła się na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Na wszelki wypadek sprawdzam czy u Lily się coś zmieniło. Nie spodziewam się, by to było coś poważnego, ale sprawdzić muszę. Mam złe przeczucia co do tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Przez zerwanie połączenia z Lucy, mogłeś wykryć tylko, że coś się zmieniło. Coś, co powoduje, że Deli chce uciec jak najdalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Więc sprawdzam to coś, mając złe przeczucia, że coś się zmieniło. Mam nadzieje, że to nie wpłynie na jej byt... spoglądam na wynik, z lekką obawą o to co zobaczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Po prostu coś się zmieniło, albo raczej zmienia cały czas. Nic dokładnego nie da się określić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Daje jej się wyspać - Zostawię was... czuje się już lepiej więc przejdę po wodę dla nie. Pewnie będzie się chciała napić - powiedziałem idąc po wodę. Mam nadzieje, że się nic nie zepsuło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Deli poszła z tobą. Co chwila oglądała się za siebie. Widać, że się boi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - CO się dzieje? Powiesz mi? - spytałem się. Nie podoba mi się, że tak się boi. Może ten ktoś... też ją śledzi. Muszę go odnaleźć, nieważne jak. Zemszczę się za zgwałcenie mej córki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Lily zła - powiedziała. I wtedy wpadliście na Dwie osoby białą z fioletową grzywą i pomarańczową z jaśniejszą grzywą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Momentalnie się wywaliłem na ziemię, i zacząłem się cofać w panice jak najdalej od nich. O NIE! WRÓCIŁY PO MNIE BY DOKOŃCZYĆ TO CZEGO NIE SKOŃCZYŁY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Tata? - zapytała Deli. AJ powoli podeszła do ciebie, wyciągając kopyto w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts