KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Cofam się jak najdalej od nich i staram się uciec. NIE DAM SIĘ ZNÓW ZGWAŁCIĆ! NIE POZWOLĘ NA TO! JAK NAJDALEJ UCIEKAM OD NICH! ZARAZ JESZCZE ZACZNĄ MNIE GONIĆ MACKI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Tata! - usłyszałeś jak woła cię Deli. Po chwili miałeś przed sobą drzwi do komnaty twojej i Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 O nie... Zapomniałem Delicate. Staram się jakoś obejść AJ i Rarity by wrócić po Deli, a potem wracam do bezpiecznego azylu, czyli tego pokoju. Nie dam się... NIE DAM SIĘ KURWA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Twi patrzyła na ciebie zaskoczona, gdy robiłeś barykadę. Za to Deli wyglądała, jakby zaraz miała ją rozwalić, byle uciec. Byle nie siedzieć w jednym pokoju z Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Chwytam się za serce, byle się powoli uspokoić. - Nie wejdą tutaj... - powiedziałem już powoli uspokojony. Już tutaj nie wejdą... nie zgwałcą mnie na oczach Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - O co ci chodzi? - zapytała Twi. Zauważyłeś, że Deli zaczyna roznosić barykadę by wyjść z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Odbudowywuje barykadę. - ONE tu są... nie wejdą tutaj - powiedziałem z tryiunfem. Nie wejdą, tutaj i jestem bezpieczny... NIE ZGWAŁCĄ MNIE ZNOWU! NIE DAM SIĘ WYRUCHAĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Deli wznowiła roznoszenie barykady. Ona chce uciec od tego, co w środku, ty od tego, co na zewnątrz. Deli szybko przecisnęła się za szafę, która blokowała wejście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Matko... ona się boi własnej siostry. No nic, te Potwory na zewnątrz raczej nie zrobią jej krzywdy, więc ją przepuszczam... potem barykaduje wejście podając jej hasło czyli moje nazwisko za czasów szpiegowania USA. Johnson. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Najpierw usłyszałeś oddalające się kroki Rarity i AJ... Potem odgłos galopu wystraszonej Delicate. Przecież jej jeszcze nie wolno tak biegać. Powinna jeszcze odpoczywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Odetchnąłem z ulgą i odbarykadowuje pokój. Teraz spoglądam na Twilight, jak bym był bliski zawału. Chyba moje podejście do nich się nie zmieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Twi patrzyła na ciebie z troską i współczuciem. Chyba trzeba iść po Deli. Jeszcze potknie się o bandaż i spadnie ze schodów, czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Ale z jakiegoś powodu nie chce tu być. Więc idę jej szukać, starając się nie wpaść w pułapkę AJ i Rarity. Matko, ja nie chcę wychodzić, ale muszę dla Delicate. Jak się potknie to co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Po paru minutach znalazłeś ją na drugim końcu zamku, płaczącą, głową przy ścianie. Chyba się walnęła. Do tego przybyło jej sporo siniaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Podchodzę do niej i tule ją - CO się stało skarbie? - spytałem się starając się trochę złagodzić jej ból. Brakuje mi Lucy... moja najlepsza przyjaciółka. Westchnąłem dalej tuląc moją córkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 - Lily... Zła... - zachlipała. Widać, że się jej boi... Że boi się własnej siostry... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 - Nie prawda... co ci zrobiła? - spytałem się, tuląc ją. Musze z nią głębiej po gadać na temat stanu Lily. ONA może coś wiedzieć na ten temat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 - Zła... - powtarzała. - Lily chce zabić... - chlipała. Wtuliła się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 - Nie chce cię zabić... to twoja siostra. Zawsze sądzisz, że chce cię zabić co? - spytałem się Córki. Czemu ona się tak jej boi? Przecie, żawszę byłu lepiej zgrane, a na lekcjach siedzą w tej samej ławce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 - Ne mne. Jednolozca. Lily chce zabić... - powiedziała. Płacząc zaczęła powtarzać tą samą formułę. "Lily chce zabić jednolozca". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Tule ją... kogo ona chce zabić i jest jedno... o boże. CAPO! TYLKO ONA GO TAK NIENAWIDZI, BY GO ZAMORDOWAĆ! - Capo... Chodzi o Capo, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Deli chlipiąc jakoś pokiwała głową. - Lily zła... Lily chce zabić... - mówiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 - Capo... Tak? Słuchaj... musisz powiedzieć, kogo chce zabić - powiedziałem. Chyba że... ten kto jej to zrobił, jest jednorożcem... w sumie logiczne. A to, że wedle umowy z Celestią, dajmy na to, ktoś zgwałci człowieka, lub Obywatela Federacji na Terenie Equestrii, Jest podlegany PRAWU FEDERACJI! Więc tego kogoś, czeka klucz francuski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 - Lily chce zabić... Celwony jednolozec... - zachlipała. Wtuliła się w ciebie. Twoja sierść robiła się mokra od łez. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 - Capo... - powiedziałem, i wziąłem ją na ręce i ruszyłem szukać Capo. Tylko on jest czerwonym Jednorżcem jakiego znam. Jeśli się już wybudziła... to zapewne znajdę ją u Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts