Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Znalazłeś ją. W Ponyville u Capo. Ledwie weszłeś do domu, zobaczyłeś krew na podłodze. W salonie zastałeś okropny widok. Wszystko obryzgane krwią. Lily stała pośrodku pomieszczenia z kłami wbitymi w bok Capo. W jej spojrzeniu widziałeś nienaturalne pragnienie krwi. Jednorożec się nie ruszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Ociągam swoimi kopytami Lily, by nie wyrządziła mu więcej szkody. - NIE ŁADNA CÓRKA! - Starałem się ją jakoś utrzymać. Ja jej nie poznaje. Ona może nie lubi Capo, ale nigdy by go nie zaatakowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Lily z łatwością ci się wyrwała. Deli, która przyszła z tobą, również odepchnęła na ścianę. Następnie przywarła do Capo i wbiła kły po raz kolejny w jego bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Biorę cokolwiek i staram się ją ogłuszyć... może jest debilem, ale nie zasługuje na taki koniec. TYLKO JA MOGĘ GO TAK POTRAKTOWAĆ! Staram się ją ogłuszyć, powalić lub cokolwiek. - Opamiętaj się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Udało ci się ogłuszyć ją zaklęciem. Deli siedziała skulona w kącie. Dla niej to za dużo krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 - Leć po pomoc. Szybko! - powiedziałem. Ja kontaktuje się z Pobliską Bazą (zbudowana za zgodną Celestii, Do wsparcia monitorowania Państwa), by przybył transport. Wahadłowcem polecimy do Lost Hills. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Deli pognała jak strzała. Capo jeszcze oddycha. Mocno krwawi, ale nie ma poważniejszych uszkodzeń. Transport będzie za kilka minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 (edytowany) Staram się jakoś zatamować jego krwawienie. Lily... coś ty zrobiła. Zmieniłaś się... czekam na transport i jednocześnie staram się by Lily się nie obudziła i Capo nie zszedł tutaj na dobre. Edytowano Czerwiec 8, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Po paru minutach Lily zaczęła się budzić. Deli przyszła z Ghostem. Ogier zbaraniał, gdy was zobaczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Upewniam się, że Lily będzie zabezpieczona. Na wszelki wypadek mam ją na muszce z załadowaną amunicją ogłuszającą. Nie mogę jej puścić w takim stanie... Kiedy przyjdzie ten transport? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Za kilka minut najszybciej. Lily potrząsnęła głową. Rozejrzała się. - Ja pierdole... Co tu się stało...? - szepnęła, ale usłyszałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 - Oj, już się nie tłumacz - powiedziałem do niej, wciąż do niej celując. Odwracam się do Ghosta - Alex... wraz z Deli, weźcie Paula, do szpitala. Ja popilnuje naszej "Smakoszki Krwi" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 - To jakieś przedstawienie? - zapytała Lily i się skrzywiła. Wypluła krew z ust i zaczęła kaszleć. Ghost z Deli zabrali Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 - Raczej nie... dosłownie wyssysałaś Capo z Krwi. Chyba ci ograniczę te gry, bo sama, zaczynasz się zmieniać nie do poznania - powiedziałem nie zdejmując z niej pistoletu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 - Że niby co? - zapytała z niedowierzaniem. W jej oczach już nie było tego pragnienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Na wszelki wypadek... zostawię ją zaczepioną - Dlatego, cię zabieram do Lost Hills. Tam się dowiemy co ci jest, a co najważniejsze, jak się tego pozbyć z ciebie. Bądź spokojna, nie pozwolę by stała ci się krzywda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Chyba pierwszy raz zobaczyłeś Lily tak przerażoną. W ułamku sekundy dobiegła do okna. W następnym rozbiła je wyskakując na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Wychylam się za okna i po przycelowaniu, strzelam w nią wiązką ogłuszającą. Jak się uda, to podbiegam do niej w niewidzalności i biorę ją spowrotem do domu. Pogorszyła tym samym swoją pozycje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Gdy wyjrzałeś przez okno, zobaczyłeś ogon Lily znikający w lesie Everfree. Nigdy nie biegła tak szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Ale las jest stąd kilometr... a nie ważne. Idę szybko za nią, wysyłając do statku aktualizacje z moją pozycją. Wołam po wejściu do lasu córkę by nie zaginęła w nim na dobre, i nie trafiła na tego ogiera znów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Szybko straciłeś Lily z oczu. Po paru minutach błądzenia usłyszałeś jej krzyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Lecę w jej stronę... Mówiłem by nie oddalała się aż tak bardzo. Teraz pewnie natknęła się na stwora, albo tego ogiera. Ja pierdole, chociaż, raz w życiu mogła by mnie posłuchać, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Nie znalazłeś jej. Nie krzyknęła po raz kolejny. Mogłeś jedynie błądzić po lesie. Przewidywana lokalizacja Lily była niedokładna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Nie przestaje jej szukać. Używam jej Chipu, by ją wyśledzić. Jeśli nie, to NIE WYJDĘ Z TEGO LASU, póki jej nie znajdę. Gdyby mnie słuchała, jak reszta nie było by tego problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 W końcu coś znalazłeś na trasie do Lily. Martwego, gigantycznego pająka. Raczej nie zginął z przyczyn naturalnych. Gdzieś dalej znowu usłyszałeś krzyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts