KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Lecę w tamtym kierunku wspomagając się skrzydłami. Podziękowałbym teraz Lucy za to, że nauczyła mnie latać... ale jej już nie ma. Nie ważne... lecę za krzykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Znalazłeś jedynie kępkę sierści Lily. A także jakąś tajemniczą energię. Ktoś tu był oprócz ciebie i Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 NA podstawie tej energii postanawiam wyjawić lokalizacje tego złoczyńcy. To pewnie ten gwałciciel. Jak go dorwę, to mu kopyta z dupy pourywam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Ślad był niezbyt wyraźny, ale był. Ten ktoś podążał za Lily. Są blisko ruin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Teleportuje się tam... teraz nie zostawię jej. Obronię córkę jak powinien każdy ojciec. Ten ktoś kto ją śledzi, będzie miał ze mną do czynienia nim zrobi jej większą krzywdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Cisza. Niikogo tu nie ma. Ale czujesz coś. Tą dziwną energię. Staje się coraz potężniejsza. Jednocześnie wciąż wydaje się być pod tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Pewnie to jakaś sieć tuneli. Staram się znaleźć Lily i wejście do tuneli. Ewentualnie to mogą być zamkowe lochy. Więc szukam wejścia do Lochów Ruin Zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Po paru minutach byłeś już w podziemiach. Zauważyłeś coś różowego. Kępka sierści. Jesteś coraz bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Więc idę po śladach będąc gotowym na nagły atak ze strony zamachowca. Nie dam się tak łatwo... nie pozwolę by moja córka była jakąś kurwą u tego skurwysyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Zobaczyłeś ją. Wydawało się, że jest gwałcona przez ciemność. Ciemność o kształcie kuca. Lily była przyciśnięta do ziemi. Utrzymywały ją czarne kajdanki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Przełączam na zabijanie. Wymierzam w kuca i oddaje 3 strzały w stronę jego głowy. Jednocześnie jestem gotów na jego ruchy jak pojawienie się za moimi plecami, atak z użyciem niewidzialności itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Kuc uniknął kul. Nie przerywał swoich czynności. Raczej będziesz potrzebował magii do zabicia go. Jakiejś jasnej magii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 (edytowany) Używam Promieni światła słonecznego by go zranić. Skoro po stosunku z tym stworem Lily dostała kieł... i piła krew, to już wiem co się stało. Vampiryzm... jej najgorszy koszmar. Mówiła że chce być nietoprzem, albo mieć nietoprzea... ale wampiry ją odstraszały jeśli chodzi o ich dietę. Nie widziała nic złego w krwi w realu czy na ekranie... ale żeby pić? Ona se nie wyobraża... dlatego trzeba będzie ją wyleczyć, i dzięki temu tez wiem jak pokonać tego stwora Edytowano Czerwiec 8, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Stwór zaryczał. Raniłeś go. Ale raniłeś też Lily. Klacz próbowała się skulić, piszczała z bólu zadawanego jej przez twoje promienie słoneczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Staram się skupić promień w wiązkę która będzie ranić tylko tego stwora. Muszę podejść bliżej, skupiona w jednym kierunku wiązka + bliżej od epicentrum = silniejsza moc. Robię tak, jeśli Lily będzie bezpieczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 W końcu potwór uciekł. Jednak w powietrzu unosił się swąd palonej sierści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Podbiegam do Lily, biorę ją i uciekam stąd mając światło słoneczne w pogotowiu. Kiedy będę na powierzchni, mówię do komunikatora - Spotkanie w Foxtrot Tango Alfa (Ogród W Ruinach Everfree), macie PRZYBYĆ NATYCHMIAST! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Lily była poparzona, ale nie były to groźne poparzenia. Po chwili przybył wasz transport. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Wsiadam do niego i upewniając się, że potwór nie jest na pokładzie, podchodzę do pilota i mówię mu, że ma lecieć do Lost Hills najprędzej jak się da. Cza przebadać Lily, i jeśli będzie taka możliwość, to dać ją do Rekonstruktora Tkanek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Po paru minutach już byliście w Lost Hills. Lily wciąż była nieprzytomna. Za to coś zauważyłeś. Ma nietoperzowate skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Przynajmniej będzie mogła latać, gdyż nie zamierzam się ich pozbyć. Sukces będzie jak uda się usunąć potrzebę picia krwi i problem z światłem. Reszta może zostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Badanie nie dało pożądanych wyników. Wampiryzm związał się z DNA Lily. Czyli nie można tego usunąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Nie... to nie może być prawda... idę więc do mojego gabinetu w Lost Hills by zacząć lamentować, że nie udało mi się obronić córki przed strasznym losem Vampira. Jestem okropnym ojcem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Może lepiej idź do Lily i pomyśl, jak ona teraz ma żyć. Piwnica i myszki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 A co innego? Mały promień światła i już jest trupem. Nie chce mi się łazić do sklepów i wydawać kasy na szczury by patrzeć lub mieć świadomość, że one po chwili giną. Poza tym... od dzieciństwa miałem inną fobię. Lęk przed Wampirami (dzięki tato) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts