Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Więc musisz przełamać tą fobię. Dla Lily. Klaczka zaczęła się budzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 JAK? Tata co noc wchodził udając wampira. Co noc mnie straszył i co dziennie jak zrobiłem błąd to mnie straszył, że odda wampirom. TEGO JUŻ SIĘ NIE DA POZBYĆ. Może fobia przed Rarity, AJ i Mackami jakoś się pozbędę, ale fobi przeciwko wampirom... już nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 - Tata... - jęknęła Lily. Ona cię teraz potrzebujei to się liczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Spoglądam na nią smutnym wzrokiem. Jak kurwa jej powiem o tym, że jest wampirem? Jak ja zniosę obecność wampira w domu? Pierdole to... wciąż patrze na nią smutnym wzrokiem. - Czemu tam szłaś, za pierwszym razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Lily milczała chwilę. - Dziwnie się czułam... Poszłam sobie połazić, jak zawsze... Wtedy coś w środku kazało mi tam podejść... Potem zobaczyłam oczy w krzakach... Sparaliżowało mnie... Wyszedł stamtąd ten cień... Kazał mi położyć się na plecach... Nie wiem, czemu nie protestowałam... Potem powiedział, żebym się nie bała... I na koniec... - skrzywiła się. Niezły opis tego wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - TO kiepsko. Słuchaj, tutaj jesteś bezpieczna... naukowcy się tobą na jakiś czas zajmą a ja w tym czasie poszukam tego debila, który ci to zrobił. Obiecuje ci... jeśli chcesz, że będzie kwiczał w bólu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Lily uśmiechnęła się i przytuliła cię. Poczułeś coś dziwnego. Lily nie ma tętna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Zatrząsłem się. Dziwnie się czuje jak coś co nie ma tętna a je miało, mnie dotyka. Fobia nie zna granic... muszę się przygotować jak by co na najgorsze. - Dobrze, za niedługo wyruszę do tego lasu by dokładnie zbadać ten przypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Tata... Uważaj na siebie... - powiedziała jeszcze Lily. A właśnie... Zostawiłeś Deli w Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Ghost się nią opiekuje. Lecę więc z trzema żołnierzami do miejsca gdzie Lily została napadnięta i... wiadomo. Muszę rozwikłać to śledztwo... nie zostawię tego w takim stanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Po chwili już tam byłeś. Po tej dziwnej energii nie było śladu. Zostało tylko trochę BIAŁEGO CZEGOŚ na podłodze, niedaleko miejsca, w którym ten cień robił TO Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Pluje na to. Spoglądam na nich - Dobra... idziemy, szukajcie poszlak - powiedziałem i zaczynam szukać. Muszę znaleźć coś co pozwoli mi identyfikować ten cel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Nic. Null. Nothing. Krótko mówiąc, żadnych wskazówek. Jakby nigdy nic się tu nie zdarzyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Spoglądam na żołnierzy. - Wracajcie do bazy... ja tu jeszcze powęszę - powiedziałem schodząc do podziemi zamku, by znaleźć więcej wskazówek na temat tego zbója. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Wciąż cisza. Dopiero po paru minutach poczułeś okruch tamtej energii. Maleńki i blednący. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Zmierzam w jej stronę. Muszę go znaleźć inaczej nigdy się nie dowiem jak wyleczyć Lily. Nie pozwolę by została wampirem... nie na zawszę. Szukam jakichkolwiek wskazówek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Ślad powoli się powiększał. Zbliżasz się do właściciela. Na pewno chcesz z nim walczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Światło słoneczne mam... to wystarczy do powalenia go. Jak już światło będzie na niego działać, to jest możliwość, że może go zranić prawdziwa broń. Tak więc wchodzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Przed tobą stała klacz z ciemności. Wyróżniały się jedynie jej kły i oczy. Jednak, gdy tylko spojrzałeś w jej oczy, zamarłeś. Czułeś, że nie możesz nic zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Staram się poruszyć by zaatakować ją promieniem Słonecznym. KURWA! Nie pierdolcie, że wszystkie wampiry tak potrafią. Nienawidzę wampirów, NIENAWIDZĘ TEGO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Klacz wyciągnęła kopyto w twoją stronę. Twoje ciało podeszło do niej wbrew twojej woli i położyło się na plecach. Klacz uśmiechnęła się. Para śnieżnobiałych kłów wyróżniała się w mroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 KURWA! NIE PIERDOLCIE, ŻE ZOSTANĘ ZGWAŁCONY JUŻ DRUGI RAZ W TYM TYGODNIU! Staram się wydostać jak najszybciej. Nic nie mogę zrobić? Kompletnie nic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Klacz położyła się na tobie i pocałowała. Jej usta paliły jak ogień. Przytuliłeś ją kopytami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 HOT! HOT! HOT! HOT! HOT! HOT! HOT! HOT! HOT! KURWA JAK TO PALI! WCIĄŻ MUSZĘ SIĘ WYDOSTAĆ! NIE DAM SIĘ ZGWAŁCIĆ JAKIEMUŚ CIENIOWI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Oderwała usta i ponownie się uśmiechnęła. Następnie przekręciła i zaczęła lizać twoją godność. Ty miałeś przed twarzą jej tunel. Powoli wysunąłeś język. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts