KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 EJ EJ! CIAŁO WYPIERDALAJ Z JEJ WNĘTRZNOŚCI! JA NIE CHCĘ! JA NIE CHCĘ! WEŹCIE ODE MNIE TEN WYBRYK NATURY! BŁAGAM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Twój język zaczął lizać jej tunel. Mimo, że jej usta paliły, każdy ruch jej języka był strasznie przyjemny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Moje ciało nie mogło się zdecydować czy pali, czy przyjemne. Tak czy siak, muszę coś zrobić? Magia działa, czy nie? Może jej użyje do uratowania się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Nic. Nie mogłeś użyć żadnego zaklęcia, oprócz macek. Klacz wzięła twojego w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 O NIE! NIE UŻYJE TEGO ZAKLĘCIA. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać aż to się skończy. Nie spodziewam się, że to się szybko skończy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Prawdę mówiąc, macki mogłyby ją nawet zabić dla ciebie. Tylko musiałbyś użyć tego zaklęcia. Poczułeś, że wkrótce wystrzelisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Hyyyy... HYyyyy. NO KURWA DOBRA! Ściskam zwieracze i je spawnuje je... by ją ogłuszyły. Ale obliczając wszystko... nie zdążę przed wytryskiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Wystrzeliłeś w tym samym momencie, w którym macki rzuciły się na klacz. Rozciągnęły ją na podłodze. Jedna wepchnęła się jej w usta, a druga wsunęła się w jej tunel. Klacz szarpała się z wściekłością w żółtych oczach. Czułeś się, jakbyś był na krawędzi omdlenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Wstaję, robię widmowy palec jak u cesarza czyli Decyzja kciukiem - Reast in Hell, Bitch - opuściłem palec w dół na znak, że macki mają ją wykończyć. Następnie wychodzę na zewnątrz wzywając transport. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Chwiałeś się, ledwo mogłeś chodzić. Słyszałeś krzyk klaczy, gdy macki zaczęły rozciągać jej tunel, by zmieścić się w środku. Przed oczami zaczęły ci latać kolorowe plamki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Wychodzę na zewnątrz i do komunikatora mówię - Do Bazy Lost Hills, wzywam transport... na moje... współrzędne... - powiedziałem i padłem nieprzytomny na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Obudziłeś się... W jasnym pomieszczeniu... Bardzo jasnym... Raziło cię w oczy... Obok stała Lily... A trochę dalej Delicate. Poczułeś zapach jej krwi, usłyszałeś jej puls... Poczułeś głód krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Podnoszę głowę. - C... co się... dzieje? - spytałem się obecnych mnie - Zgaście to światło bo oślepnąć można - powiedziałem zakrywając oczy. Kurwa, jaśniej się nie dało, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Nastał półmrok. Jednak widziałeś dobrze. A najlepiej Delicate. Znowu poczułeś głód. Zachciało ci się wbić kły w kark klaczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Spoglądam na Lily - Co się dzieje... czemu czuje się tak... martwo? - Spytałem się jej. Zaraz... chyba nie jestem... nie... NIE! DAJCIE MI KURWA KOŁEK! MUSZĘ SIĘ ZAPIERDOLIĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Lily wlepiła wzrok w podłogę. Ona nie ma krwi. Coraz wyraźniej czułeś głód. Delicate wcisnęła się w róg pomieszczenia. Czułeś jej strach i zapach krwi tak wyraźniej, jakby była tuż obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Czy ja jestem...? - Chwyciłem się za głowę... Twilight mnie zapierdoli. Matka mnie zapierdoli... a potem ojca, bo wykrakał. Rodzice Twi mnie zapierdolą... MASA LUDU BĘDZIE MNIE ZAPIERDALAĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Poczułeś, że przestajesz nad sobą panować. Musisz zaspokoić głód, i to szybko. Lily pokiwała głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Wyprowadź siostrę... proszę - powiedziałem chwytając się za głowę. Nie rzucę się na Deli... nie zrobię tego jej. Będę się musiał odizolować wraz z Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Delicate uciekała przed Lily. Wciskała się w kąty, byle siostra się do niej nie zbliżyła. Już dłużej tego nie wytrzymasz. Ten głód... A krew Deli pachnie jak najpyszniejsza potrawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Deli... wyjdź, proszę cię - powiedziałem ledwo się trzymając. Ja dłużej nie wytrzymam... wytrzymuje tak długo jak tylko mogę, do czasu, aż nie zamkną się drzwi za Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Delicate pokręciła głową ze strachem. Nie chce wyjść, ale nie chce też tu zostać. Nie wytrzymasz dłużej. Wręcz czułeś smak krwi na języku, wystarczy tylko wbić kły w skórę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Proszę kogoś z zewnątrz by wyniósł Delicate... jeśli się da. JA NIE WYTRZYMAM! - DELI PROSZĘ! JA NIE WYTRZYMAM DŁUŻEJ. ZRÓB TO DLA MNIE! - powiedziałem do niej błagalnie. Ja... nie wytrzymam dłużej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Nikt z zewnątrz was nie słyszał. Delicate wlazła pod stół, na którym leżałeś. I kontrola poszła. Obudziłeś się przyciśnięty do ziemi przez Lily. Przestałeś czuć głód. Miałeś krew na języku. I kły wbite w małe, delikatne skrzydło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Odskakuje szybko od tego co ugryzłem. Patrze na to przerażony... co ja zrobiłem. Jak ja mogłem... CZEMU JĄ TUTAJ WPUŚCILI! Widać, ze bez Lucy jestem niczym... czemu mi to zrobiła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts