Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Wyplułeś pogięte skrzydło Delicate. Krew nie ciekła szybko. Mała leżała skulona i płakała. Skrzydła są najdelikatniejszą częścią kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 PROCEDURY JASNO MÓWIĄ, ŻE DO TAKICH POMIESZCZEŃ NIE WPUSZCZA SIĘ NIEAUTORYZOWANEGO PERSONELU, NAWET RODZINY! Ja już sobie z nimi pogadam. A w ogóle poinformowali Twi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Jest w drodze. Deli odsunęła się od was do kąta, ciągnąc za sobą pogięte skrzydło. - Tata chce zabić... - chlipała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Wy... wybacz - powiedziałem będąc w kącie skulony ze strachu. Ja... się boje... siebie. Nie mogę uwierzyć, że znów zaatakowałem Deli. Jakim cudem to mi się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Deli pisnęła i kopytkami złożyła skrzydło. Widać, że ją boli. Lily usiadła obok ciebie. - Teraz widzisz jak się czułam, gdy mnie obudziliście u Capo... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Rozumiem cię w pełni... ale mam więcej przejebane. Nie mówiłem wam tego... ale... ja się boje wampirów - powiedziałem rzucając się na Lily w uścisku, tuląc ją z całej siły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Lily najpierw była zaskoczona, ale odwzajemniła tulenie. I tak to wygląda. W jednym kącie ty i Lily, a w drugim Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Patrzę na Deli przepraszająco. Ja... nie chciałem, na prawdę... ale ja nie panowałem nad sobą. Lily mogła po chwili coś mokrego... to łzy. Pierwszy raz przy niej płaczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Deli patrzyła na was. Powoli, centymetr, po centymetrze, podsuwała się do ciebie i w końcu wtuliła się w twój bok. Czułeś, jak każda cząstka jej chce uciekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Powoli ją obejmuje. W takiej pozycji czekam na Twilight, aż jej nie wyczuje. Jeśli to co mi opowiadał tata po wskrzeszeniu jest prawdą... krew Alicorna można łatwiej zlokalizować i rzekomo jest Boska w smaku... nie wiem, czemu to powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Po paru minutach wyczułeś Twilight wchodzącą do pomieszczenia. Jej oczy rozszerzyły się w szoku. Deli otuliła się twoim skrzydłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Spoglądam na nią przerażony. Informuje Delicate, że przyszła matka. Po chwili mówię do Twilight - Ja... chciałem dobrze... szukałem tego kto zrobił TO naszej córce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Mogłeś wziąć Lily... Nie musiałeś iść sam... - powiedziała i przytuliła was. Wyczułeś jej tętno, usłyszałeś jej puls. Poczułeś zapach jej krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Wiem... i tu zrobiłem błąd. BTW, twoja krew bosko pachnie... eee, co ja powiedziałem? Nie ważne. Teraz ważne jest to, że muszę znaleźć lekarstwo. Ja i Lily zostaniemy tu... wampiry, moja największa fobia, I MUSIAŁEM SIĘ NIM STAĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Twi pokiwała głową i wtuliła się w ciebie. Poczułeś jej łzy na swojej sierści. Deli się dołączyła i zmoczyła ci łzami skrzydło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Dobra... nie polatam sobie przez jakiś czas. Odwdzięczam się tuleniem - Spokojnie kochanie... od tego się nie umiera - powiedziałem tuląc ją. Jak będę z dala od Światła słonecznego, i będę miał zapas krwii, to nie umrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Tylko... Skąd wytrzaśniesz zapas krwi? Przecież nie polecisz do szpitala i nie powiesz "Poproszę 4 litry ORH+". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Wychodząc, powiesz Lekarzowi by dawał nam torebki z krwi? Inaczej tutaj powariujemy z Lily - powiedziałem. Ciężko o to prosić... mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Twi pokiwała głową i zapłakała. Deli w pełni otuliła się twoim skrzydłem. Wraz ze łzami czułeś jej krew ze skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Głaskam ją... - Spokojnie... nie potrwa to długo. Chyba już miałem wiele przypadków nie szczęścia... jeszcze tylko odmłodzenie zostało, ale los nie jest chyba aż tak okrutny - powiedziałem z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Cemu tata zły? - zapytała Delicate. Spojrzała na ciebie smutno. Twi wzięła ją na kopytka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Nie jestem zły... nie panuje nad swoim ciałem - podeszłem do niej blisko - Nigdy by nie skrzywdził Ciebie ani nikogo z naszej rodziny... zapamiętaj - powiedziałem i pocałowałem ją w czółko. Potem Twi w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Klacz pocałowała cię w usta. Potem się odsunęła. - Więc... Do zobaczenia... - powiedziała cicho... I wyszła. Zostałeś w pokoju sam z Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Odwracam się do córki - Zostaliśmy sami, do czasu aż nie znajdą Lekarstwa... jeśli w ogóle istnieje - spojrzałem na nią przerażony. Nie chce być moją fobią do końca życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Pokiwała głową. W ogóle dopiero teraz zauważyłeś, że jest już wysoką, nastoletnią klaczą. Gdzie ten cały czas się podział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts