KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Uśmiecham się do niej... dzieciaki szybko dorastają. Mam nadzieje, że wciąż będzie moją małą córeczką. Już za kilka lat pewnie będzie chciała się wyprowadzić... a może znajdzie kogoś dla siebie... nie wiadomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 A bo kto to wie... Już na wieczność będzie młoda i piękna, więc ma czas. Drzwi się uchyliły na moment i ktoś wstawił wam dwa kubki do pokoju. Kubki wypełnione krwią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Podaje jej jeden kubek i jeden biorę dla siebie. Podnoszę kubek w trakcie toastu, i mówię - By znaleziono lek na wampiryzm - i wypiłem krew. Jezu... mam nadzieje, że nie potrwa to długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Co dziwne, krew była przepyszna. Po wypiciu kubka poczułeś się, jakbyś zjadł jakiś wielki, pyszny obiad. Równie nasycony. Lily odłożyła swój opróżniony kubek i położyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Też się kładę tak by było mi wygodnie... następnie staram się zasnąć. Ciekawe ile tutaj pobędziemy. Mam czas by porozmawiać z córką i dowiedzieć się czy ma jakiś znajomych czy cuś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Obudziłeś się przed Lily. Na podłodze już stały dwa kubki z krwią. Dziwnie to brzmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Nom, ale to bodajże jedyne co możemy spożywać. Wstaję i wypijam duszkiem ten kubek. Potem czekam aż Lily się obudzi. W między czasie staram się dowiedzieć jakie mam moce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Uderzając kopytem w ścianę zrobiłeś wgniecenie. Dosyć szybko biegałeś po celi. Tyle odkryłeś, zanim obudziła się Lily. Gapiła się na ciebie jak na idiotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Sprawdzałem jakie mam moce. Siła i szybkość... całkiem przydatne - powiedziałem z miną "Not Bad" - Jak się spało - powiedziałem podając jej kubek z krwią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Jakoś - rzuciła i wypiła krew. - Co robimy? - zapytała. Raczej niewiele jest do roboty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Nie wiem... co porabiałaś przed tym jak cię Galax złapał - powiedziałem siadając na ziemi. Dawno z nią nie rozmawiałem. Galax raczej jej unikał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Uciekaliśmy z mamą, usiłowaliśmy przetrwać... Jak na Dead Island. Wszędzie drony - powiedziała. I wtedy usłyszałeś w głowie "Allan...". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - To przykre... wybacz że tak łatwo się dałem podejść Galaxowi. Sam mówił, że to był wasz błąd w wydostaniu mnie z amuletu. Nie mówię, że był... ale wiem, że to głównie Chrysalis nawaliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Nie ona. To ja rzuciłam kryształem o podłogę - powiedziała. Głos się powtórzył, tym razem wyraźniejszy. Głos Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Nie martw się skarbie. Ważne, że udało mi się odzyskać kontrole. Mam nadzieje, że nie było jakiś problemów. Ale patrzałem i prócz tępienia Rebeliantów, to robił całkiem dobre rządy. Celestia postanowiła niektóre zatrzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Allan, czemu nie odpowiadasz? - zapytał głos za tobą. Poczułeś zapach anielskiej krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Odwracam się. Lucy - Nie wiem... może dlatego, że nie mam nastroju na rozmowę - powiedziałem starając się nie wyjść z siebie. Wciąż boli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Szok. Lucy była brudna i poczochrana, a cała przybrała szary kolor. - Chyba wiem... Jak was wyleczyć... - powiedziała cicho, ale słyszalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Jak ty wyglądasz - spojrzałem na nią z troską, lecz po chwili potrząsnąłem głową... już nie należy do mnie - Znaczy się, nie ważne. Jak możesz nas wyleczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Lucy wlepiła wzrok w ziemię i rzuciła ci jeden obraz. Jak robi TO z Galaxem. To chyba odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Cofam się - Nie pierdol... raz mnie zostawiasz, a teraz chcesz TEGO? - spojrzałem na nią obrażony. NIE ZROBIĘ TEGO! Jestem Lojalny Twilight, i nie przełamię się do zrobienia tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - To nie jest zaLeżne ode mnie. Po prostu to prawda... - powiedziała cicho. Widać, że nie kłamie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - A potem co? Znów mnie zostawisz? Gdybyś miała wybór, to byś tego nie zrobiła... - wciąż zły na nią jestem za to, że mnie zostawiła... wtedy kiedy jej najbardziej potrzebowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - Popełniłam błąd - powiedziała. - Jeśli chcesz, to zostawię Galaxa i wrócę do ciebie - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 - TO nie zależy ode mnie... ja chce byś była wolna i została u kogo chcesz. Jak jesteś szczęśliwa z Galaxem... to z nim zostań - powiedziałem odwracając się od niej a następnie siadając na pryczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts