Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Gdybym mogła, zostałabym i z tobą, i z Galaxem... - powiedziała. - Tylko... Zdecydujcie się, czy chcecie się uleczyć... - dodała. Zerknęła w waszą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Dobrze wiesz, że to nie możliwe. Dbałem o ciebie, dzięki czemu byłaś piękna i ci się to podobało. Potem mnie zostawiłaś, sam kiedy potrzebowałem wsparcia najmocniej jak tylko mogłem. Ja już cię nie potrzebuje - odwróciłem się od niej. Wciąż obrażony. - ... I musi być inny sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Aby odwrócić ten proces potrzeba zrobić TO z istotą światła... Tak, jak zrobiłeś TO z istotą mroku, by się zmienić... - powiedziała. Widać, że gryzą ją wyrzuty sumienia. Usłyszałeś, jak pociąga nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Siedzę cicho... - A potem? Co zrobisz? Ja ci nie będę rozkazywać... myślałem, że to co razem przeszliśmy coś dla ciebie znaczyło, ale chyba się myliłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Nie wiem... - wręcz szepnęła. Podeszła do ciebie i cię nieśmiało przytuliła. - Wybrałam źle... Podobno każdy ma prawo do błędów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Nic nie robię... - Czemu go wybrałaś wtedy? Nie powiedziałaś mi tego wtedy, co mnie jeszcze bardziej dotknęło - powiedziałem. Jestem już mniej zły na nią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Przez chwilę milczała. - Nie obraź się... Ale... Przy nim czułam się... Swobodniej... - powiedziała, coraz ciszej. Ostatnie słowo ledwo usłyszałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Dobrze wiedzieć... - powiedziałem i spojrzałem na nią - Zrobię to z tobą. Potem powiem Galaxowi jak o ciebie dbać... chce byś swobodniej się czuła - powiedziałem patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Przytuliła cię śmielej. - Wybaczysz mi? - powiedziała cicho. Gdy cię puściła, zauważyłeś, że jesteście wraz z Lily w jednej z komnat Canterlot dla gości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Tak... ale wole byś była u Galaxa. Skoro się u niego czujesz swobodniej niż u nie, to po co ci mam to odbierać - powiedziałem patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Nie powiedziałam, że czuję się swobodniej... Myślałam, że będę się z nim czuła swobodniej... - powiedziała. Widać, że wstydzi się swojego wyboru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Spoglądam na niego - A co się stało? - spytałem się patrząc na nią z troską. Skoro żałuje i się wstydzi, to zapewne coś złego zrobił jej. Tyko co, na pewno nie zbrzuchaczył, bo jej się dosłownie nie da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Chce robić TO, co noc, do tego muszę opiekować się dziećmi, gdy ich nie ma w domu... Do tego za wszystko co mu robię dostaję tylko "dzięki" - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Odwzajemniam uścisk - Dobrze... skoro chcesz, możesz zostać u mnie. Ale proszę, nie rób tego drugi raz... dobrze? - spytałem się. Widać, że uda nam się pogodzić, i może wróci do mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Uśmiechnęła się i przytuliła cię z wdzięcznością. Lily postanowiła wyjść, by wam nie przeszkadzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Ale... jak wytłumaczę to Twilight? Myślisz, że zrozumie to co zrobiłem? - spytałem patrząc się w jej oczy. Mam obiekcje przed zrobieniem tego, ale muszę to zrobić jeśli nie ma innego sposobu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Raczej tak. Jeśli w ten sposób wrócisz do normalności, to zrozumie - powiedziała. To chyba czas zaczynać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - To jak to działa? Poprowadzisz, czy jak przy normalnym... - spytałem się lekko zdenerwowany. Muszę to zrobić, dla Twilight. Mam nadzieje, że to zrozumie dlaczego to zrobiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Jak przy normalnym... - powiedziała. - Miejmy to już za sobą - dodała. Położyła się na plecach na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Dobrze - powiedziałem i zacząłem kopytem jeździć po jej wejściu. Wpierw trzeba je rozszerzyć bym mógł wsadzić tam swój... członek. Ciężko mi zdradzać Twi, nie wiem jak Galax robi to na codzień... no chyba, że są w otwartym związku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Najwyraźniej, albo Dash nie ma nic przeciwko, albo o niczym nie wie... Lucy rozluźniła się i przymknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Jeżdzę po jej wejściu kopytem do czasu aż nie rozszerzy się do tego stopnia by mój członek... który wciąż jest powiększony kiedy był we mnie Galax... mógł wejść w nią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Po jakimś czasie była gotowa. Tylko... Jak Lily ma się wtedy odmienić? Chyba raczej nie tym samym sposobem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - A Lily? Jak zamierzasz ją wyleczyć? - powiedziałem po czym jak usłyszę odpowiedź wchodzę w nią. Mam nadzieje, że o niej nie zapomniała. Jak tak, to momentalnie przerwę zabawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Niestety... Tym samym... Sposobem... - powiedziała cicho. Zarumieniła się. Zaraz... Lily też musi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts