KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Ale jak? - spytałem się. Seksem, rozumiem... ALE JAKIM KURWA CUDEM JEJ SIĘ TO UDA!? Myślałem, że musi być przeciwna płeć do tego... ja się chyba zastrzelę. Rozpoczynam posuw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Pamiętasz może... Jak Galax mi to robił... Rogiem? - zapytała. Zaczęła cicho mruczeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Aha... Dobrze, już nie mam pytań - powiedziałem i lekko przyśpieszam. Ciekawe jak Lily zareaguje na to, że będzie musiała tak się wyleczyć. Dziewictwa już nie odzyska, więc nie powinno ją dziwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Mruczenie Lucy powoli przerodziło się w pojękiwania. Tobie też było przyjemnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Więc przyśpieszam ruchy powoli dochodząc do wystrzelenia. OBYM NIE MUSIAŁ TEGO ROBIĆ ZA CZĘSTO. - Jakie... będą... Skutki Uboczne? - spytałem się Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Część... Mocy... Zostanie... - powiedziała. Jęczała aż do wystrzelenia. Od razu poczułeś się jakoś dziwnie... Jakbyś zaraz miał zemdleć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Co zostanie? - spytałem się zaskoczony. Jak prędkość, to jestem za... szybciej będę spierdalać przed AJ i Rarity jeśli zaczają się za rogiem z Mackami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - To nie wiadomo... U niektórych zostaje nieśmiertelność, u innych szybkość, u innych siła... - powiedziała. Zacząłeś widzieć kolorowe plamki przed oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Coś się zaczyna dziać... kolorowe plamki - powiedziałem przyśpieszając ruchy. Mam nadzieje, że działa... nie chce być wampirem do końca ży... świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Po jakimś czasie wystrzeliłeś. W tym samym momencie straciłeś przytomność. Obudziłeś się obok Lucy i Deli. Mała przywitała cię uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Spoglądam na Deli - Skoro się do mnie uśmiechasz tutaj a nie pod ścianą, to oznacza, że już jestem zdrowy, tak? A co z Lily - spytałem się Lucy. Mam nadzieje, że też już ma to za sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Na Lily chcieliśmy zaczekać, by się dowiedzieć, czy na tobie zadziałało. Teraz jesteśmy stuprocentowa pewni - powiedziała Lucy. Następnie dodała szeptem: - Ona jeszcze nie wie, jak ma wyglądać leczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Matko... ale będzie się musiała zgodzić. Nie chce by piła krew do końca... świata. Co mi pozostało z wampira? - spytałem się. Mam nadzieje, że te zajebiste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - To będziesz musiał sam odkryć - powiedziała Lucy. - Możesz... Powiedzieć Lily... O leczeniu? - zapytała nieśmiało. Super... Nawet najsilniejsza klacz na świecie boi się twojej córki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Dobrze... choć nie będzie to łatwe - powiedziałem i idę szukać Lily. Będzie ciężko ją przekonać... nie spodziewam się by na początku ją przekonać do tego pomysłu, ale po paru sugestiach i próbach uda się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Ona znalazła ciebie. Gdy szedłeś przez korytarze, nagle wylądowała przed tobą. - Już nie jesteś wampirem. Czyli leczenie zadziałało - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Tak... mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Teraz twoja kolej... i tak samo to będzie... wyglądać - powiedziałem lekko zdenerwowany. MOJA CÓRKA BĘDZIE SIĘ PIEPRZYĆ Z WŁÓCZNIĄ. Nie dziwne to trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Czyli jak? - zapytała Lily. Super... Najwyraźniej nie usłyszała, jak wygląda leczenie... Tym gorzej dla ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Pamiętasz jak nas zarażono? Niestety tak samo się leczy, ale u stwora światła... w tym wypadku Lucy - powiedziałem zdenerwowany. Ja swojej córce tego nie zrobię... więc pozostaje Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Że... Kuźwa... JAK?! - wrzasnęła, wkurzona. Nawet bym powiedziała, że ostro wkurwiona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Lucy twierdzi, że tylko tak można nas wyleczyć... a ona nie ma zwykłości kłamać - powiedziałem patrząc jej w oczy. Spodziewałem się takiej odpowiedzi. Trzeba będzie więcej by ją przekonać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Już mi wystarczy tamten raz od wampira! - warknęła. Gdyby się bardziej wkurzyła, mogłaby nawet cię zabić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Czyli jak rozumiem, wolisz zostać wampirem i żywić się krwią, i unikać słońca a wiem, że lubisz się opalać. Jako wampir będziesz musiała zrezygnować z prawie wszystkiego co robiłaś dotychczas... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Lily łaziła w kółko powarkując. - Wrrrrr... No dobra... - powiedziała w końcu. - Tylko jak, skoro obie jesteśmy klaczami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Jak usłyszysz to pewnie mnie zlejesz ale... - wskazałem na róg. NASTĘPNIE FORMACJA PANCERNIKA! (Formacje pancernika stosuje się w sytuacjach kiedy na 100% przegrasz walkę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts