Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Po chwili już miałeś obolały grzbiet i warczącą Lily obok. Ostro wkurwiona kazała ci wstać, mówiąc, że "to idziemy do tej twojej Lucy...". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Wstaje z wyraźnie krzywym grzbietem - Nie wiem po kim masz taką siłę - i taki krzywy szłem do Lucy. Kiedyś mi to wybacz... chyba... może... nie wiem czy mi wybaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Lily niechętnie położyła się na łóżku. - Wolisz zostać, czy wyjść? - zapytała Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Zanim ona wypowiedziała cokolwiek, ja już zamykałem drzwi i idę do Twilight z bolącymi plecami. SKĄD ONA MA TAKĄ KURWA SIŁĘ! CHYBA MI KOŚCI POŁAMAŁA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Pewnie z powodu wampiryzmu. Po drodze usłyszałeś dosyć głośny i wysoki pisk Lily. Po paru minutach byłeś z Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Cześć... jestem wyleczony - powiedziałem z uśmiechem i się do niej przytuliłem. Nareszcie jestem zdrowy... ciekawe co mi zostało. Po przytuleniu, sprawdzam co zostało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Jedno wiadomo. Czujesz krew wszystkich w pobliżu, ale nie chcesz się nią pożywić. Twi przytuliła cię, uśmiechnięta. Deli siedziała uśmiechnięta obok. Skrzydło ma usztywnione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Jaką jeszcze mam moc... bo wyczuwanie to nie tylko. - Lucy postanowiła jednak wrócić - powiedziałem starając się odkryć drugą moc, siła lub szybkość... albo co innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 To będzie potem. Nie masz na razie na czym wypróbowywać. - To dobrze - powiedziała Twi. Delicate wtuliła się w ciebie. Przypomniałeś sobie swoje kły w jej skrzydle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Sprawdzam czy nie mam kłów, czy te kiełki co przed zmienieniem się w wampira. Jeśli dobrze rozumiem... to powinienem móc jeść mięso. Jak tak, to Capo i Ghost też mogą je mieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Masz normalne zęby. Może i możesz jeść mięso, ale to chyba raczej niezbyt na miejscu... Kuc jedzący koninę... Deli wręcz zmusiła cię, byś się położył, a następnie przykryła się twoim skrzydłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Głaskam ją z uśmiechem. Potem obejmuje Twilight ziewając. - Już wszystko wróciło do normy... - powiedziałem z uśmiechem. Nastepnie zapadam w sen by odpocząć od tego epizodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Nic ci się nie śniło... Obudziłeś się... z Deli na głowie. Lily leżała obok, a Twi nie było. Mała ziewnęła i zmieniła pozycję tak, że jej ogon dyndał ci przed oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Mrugam... lekko zdejmuje ją z siebie. Lucy... słyszysz mnie? Idziemy do Galaxa powiadomić go o twojej "Przeprowadzce"? Czy wolisz sama to zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Odpowiedziała, że już to zrobiła. Zdemolował pokój, Dash go za to pogoniła z patelnią... I tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Patelnia... + 1000 do ataku u płci żeńskiej. Więc chodź tutaj na chwilkę, muszę cię trochę przywrócić do stanu takiego w jakim byłaś przed tym wszystkim. Więc biorę jej ulubioną zieloną ściereczkę i inne akcesoria o dbania o drewno i żelazo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 W formie włóczni była brudna, tępa, zakurzona i co jeszcze tam może być z włócznią. Po prostu zaniedbana na maxa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Więc wpierw biorę osełkę i ostrzę grot. Wszystko pod odpowiednik kontem. Potem biorę Pastę do Drewna i za pomocą ściereczki poleruje jej kij. Potem na grocie rozprowadzam też specjalną pastę, szczególnie w połączeniu między ostrzem a kijem... strasznie to lubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Po godzinie i pół czyszczenia i ostrzenia wreszcie włócznia wróciła do wcześniejszego stanu. Znów była czysta i zadbana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Kładę ją na ziemi. - No... pokaż się, czy zmiany weszły ci na dobrze - powiedziałem do niej z uśmiechem. Mam nadzieje, że ta lekcja coś ją nauczyła. Ja jej nigdy nie opuszczę, ale ona musi odwzajemnić tym samym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Lucy zmieniła się w piękną, śnieżnobiałą klacz. Ta szara, brudna wersja jej mogłaby być najwyżej jej służącą. Lucy uśmiechnęła się do ciebie z wdzięcznością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - No... i jesteś tak samo piękna jak dawniej. Aha... dziękuje ci - powiedziałem patrząc w jej oczy z uśmiechem. Jestem jej wdzięczny... choć sposób wykonania, nie za bardzo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Też ci dziękuję - powiedziała i przytuliła cię. Deli się obudziła. Zaczęła biegać dookoła ciebie, uśmiechnięta i szczęśliwa. Zupełnie, jakby nie miała usztywnionego skrzydła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Mam nadzieje, że już mnie nie zostawisz. Potrzebuje cię, tak jak ty potrzebujesz mnie. Nawzajem o siebie dbamy - powiedziałem i po chwili dodaje do uścisku Delicate. Mam nadzieje, że już mi nie zrobi takiego numeru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Pokiwała głową. Deli cicho pisnęła, gdy w przytulaku ucisnęliście jej zranione skrzydło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts