KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Wybacz... postaram się coś zrobić - powiedziałem i zaczynam je opatrywać tak by się szybko zagoiło. Ma mało krwi przez to moje ugryzienie... ale powinno się szybko wyleczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Już ktoś je wcześniej opatrzył. Jednak zmienić opatrunek by się przydało. Deli mimo bólu w skrzydle, wciąż cię tuliła. Zupełnie, jakby chciała nadrobić czas, w którym byłeś Galaxem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Dobra... macie jakieś propozycje na to, co dzisiaj będziemy robić? - Spytałem się obecnych. Lucy tak jakby jest członkiem rodziny... jest nam bardzo bliska (Mi przynajmniej) i mieszka z nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Oglądamy! - zaproponowała Delicate. Lucy wzruszyła kopytami. To co robicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Możemy pooglądać - powiedziałem i spojrzałem na Lucy - A ty dostaniesz własny pokój, i nie sprzeciwiaj się. Potrzebujesz własnej przestrzeni - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Uśmiechnęła się lekko. Deli wtuliła się w ciebie. Ona jest takim jakby źrebakiem szczęścia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Więc wybieram coś do oglądania i razem z Lucy i Deli oglądamy to. Za niedługo trzeba będzie wracać do Domu. Federacja już tam pewnie sprząta więc będzie git. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Deli uparcie chciała zrobić maraton Sonica. Po oglądaniu po głowie latała ci ta melodyjka... Sonic Underground... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Matko... ta muzyka zostanie mi w łbie na zawsze. Wstaję i idę do toalety modląc się by nie spotkać AJ i Rarity. Jak zrobią mi obławę to będę miał przesrane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Załatwiłeś wszystkie potrzeby, ale nic się nie wydarzyło. Gdy wróciłeś, okazało się, że Deli przysnęła w fotelu. W kopytkach trzymała pluszowego Sonica od Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Spoglądam na nią a potem na Lucy - Wiesz... ciesze się, że wróciłaś. Mówisz, że nie miałaś chwili wytchnienia u Galaxa? - Spytałem się siadając koło nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Może jakaś chwilunia by się znalazła, ale krótka - powiedziała. Uśmiechnęła się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Czyli trudno było u niego. Ale relacje z Rainbow ma dobre? - Spytałem się. Rainbow, mimo iż dawała mi w kość... fizycznie i psychicznie... to wciąż jest przyjaciółką... ona może to inaczej odzwierciedlać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Kochają się, mają dzieci... - powiedziała Lucy. Nagle przypomniałeś sobie... O mackach, którym kazałeś gwałcić wampirzycę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Sprawdzam co u niej... jak ma się jej truchło i czy macki wciąż to robią. Jeśli żyje to będę się śmiał... dosłownie. Śmiech rozpaczy. Ale wiem, że teraz mnie nie zmieni, bo mam Lucy koło siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 To się śmiej, bo żyje. Macki wciąż ją rozrywają.. Można by tam skoczyć i się pogapić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Jak co, zaklęcie które mi "Dałaś" zajmuje się tą która mnie zmieniła. Od dwóch dni... wciąż żyje, choć mają rozkaz ją rozerwać. Trzeba było by ją wykończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Jest wampirem. Nawet, jeśli te macki są silniejsze, nie dadzą rady jej rozerwać. Sprawią jej ból i cierpienie, ale nie zabiją - powiedziała Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Wypadało by ją wykończyć. Tamtego ogiera dorwiemy później, teraz przydało by się zrobić porządek z tą klaczą o palących ustach - powiedziałem z niesmakiem. Jak się Lucy ze mną zgodzi, to się tam udajemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Chroni ją magia wampirów. Ale można spróbować - powiedziała Lucy z uśmiechem. To idziem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Więc teleportuje nas tam biorąc moje pistolety które mają latarki solarne. Czyli postoję nad nią z tą latarką świecąc jej w oczy i po ptokach. Ale będę się bał, stojąc koło niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Klacz jest nieprzytomna, wciąż gwałcona przez macki. Dwie rozciągały jej tunel, dwie drugi otwór, jedna siedziała w ustach, a kolejne dwie zajmowały się poruszaniem nią. Przy was kolejna macka dołączyła do tyk w tunelu. Klacz wydała z siebie stłumiony krzyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Miejmy to za sobą - powiedziałem i włączyłem Latarki Solarne w obu Rewolwerach i zacząłem w nią celować do tego czasu, aż jej osłona nie padnie. Potem daje po dwa strzały w głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Po chwili miałeś przed sobą gwałcone zwłoki zwykłej klaczy... Jednej z takich, jakie widuje się na ulicach Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Ulżyliśmy jej w cierpieniach... - powiedziałem chowając pistolety i macki. Biorę zwłoki na grzbiet i wychodzę na powierzchnie. Trzeba ją pochować... nawet jeśli zrobiła mi to co zrobiła. W drodzę... - Jak się ją wskrzesi... będzie dalej wampirem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts