Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Tak, ale można ją wtedy uleczyć - powiedziała. Macki opuszczały jej wnętrze całe dziesięć minut. Nieźle się nacierpiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Idziemy do Lost Hills - Powiedziałem i razem z zwłokami i Lucy Tepamy się do Bazy. Podchodzę do Naukowców - Możecie ją... "Połatać" - spytałem się. Mam nadzieje, że będzie to możliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Będzie połatana jutro. Do tego czasu możecie coś porobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Uśmiecham się. Dobrze wiedzieć, że dam tej klaczy normalne życie, na które zasługuje. Nastawiam sobie budzik na jutro, 30 minut przed zakończeniem wskrzeszenia, by zdążyć. Do tego czasu robię cokolwiek. Spędzam czas z Deli, może dojdzie do czegoś z Twi... nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Twi zajmuje się Boltem i Fire'em. Trzeba poświęcać dużo uwagi dzieciakowi, który łzą potrafi spopielić dom... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 No fakt. Trzeba pamiętać o ulu... LAMARR!! TEPAM SIĘ SZYBKO DO DOMU I SZUKAM BIEDAKA! Jak Galax mógł zapomnieć o moim słodziutkim, pulchniutkim Lamarrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 ... ... Head Crab nawet nie zauważył, że cię nie ma. Schował się za kaloryferem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 NO KURWA WIESZ CO! Podchodzę do niego i go biorę na kopyta i zaczynam tulić. - Jak ja się za tobą stęskniłem, mój malutki słodziaku - powiedziałem tuląc go. Ciekawe czy Lucy go lubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Przyczepił ci się do twarzy, a po jakimś czasie odkleił i wrócił za kaloryfer. Wdzięczne zwierzaki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Popilnuj domu - powiedziałem. Na wszelki wypadek, sprawdzam czy to co dostałem od Equestrii za uratowanie im tyłków wciąż jest całe. Szkoda by było gdyby leżało rozpieprzone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Jakimś cudem przetrwało w jednym kawałku. Lamarr zmienił kaloryfer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 To ja lecę sprawdzić jak sobie Twilight radzi. Podchodzę do niej ukradkiem od tyłu i ją obejmuje - Hey... - po czym pocałowałem ją czuło. Spoglądam na dzieciaki z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Twi odwzajemniła pocałunek. Karmiła akurat Fire'a. Mały wypluwał całą owsiankę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Nie chce jeść, co? - powiedziałem z kwaśną miną. Nie ciekawie. Naszemu małemu żywiołowi ognia nie smakuje owsianka co? Spróbuje mu zrobić coś co chętnie by zjadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Szok... Obok pojawiła się Lucy i najzwyczajniej w świecie podała ci termos z lawą. WTF?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Nie Pie...szczaj, że jego cza Lawą karmić - spytałem się z niedowierzaniem. JAKIM CUDEM MAM ZAŁATWIAĆ MAŁEMU LAWĘ! NAJBLIŻSZY WULKAN JEST 100 KM OD... ale ja mam teleportacje, głupi ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Mały wypił lawę duszkiem, jakby to było mleko, wypuścił obłoczek dymu i zasnął. Ten dzieciak jest niemożliwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - No ja kurwa nie mogę - patrzałem na niego z niedowierzaniem i spojrzałem na Twilight pytająco - Nasze dzieciaki są nie możliwe - skomentowałem krótko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Twi pokiwała głową, gapiąc się na Fire'a. Chyba czas wracać do domu i spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - Myślę, że pora wracać do naszego domu, kochanie - powiedziałem. Canterlot przywodzi mi złe wspomnienia. Jak nie NMM to Nowy Porządek Galaxa. Zawsze jak tu jestem, to coś się spierdoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 - To prawda - przyznała i cię pocałowała. Wzięła śpiącego Fire'a. No to do domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Ja biorę resztę dzieciaków i wracam do naszego domu. I jeśli czegoś nie posprzątali to zaczynam to sporzątać. Jak Lily wciąż śpi to kładę ją w jej pokoju. Potem razem z Lucy idziemy do Wolnego pokoju. - Jest twój. Udekoruj se go jak chcesz i wiesz co? - Pokazałem swoją kartę - Masz... skorzystaj z niej jutro i udekoruj sobie go - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Lucy oczy się zaświeciły, gdy brała kartę. - Dzięki... - szepnęła z oczami utkwionymi w karcie. Dać kobiecie kasę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 ... Zbaknrutujesz w godzinę - Ale nie przesadź, musi nam starczyć do końca miesiąca... kiedy podatki przypłyną. Kocham być szlachcicem - powiedziałem z bananem na ryju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 (edytowany) - Jasne - powiedziała z uśmiechem. Po chwili jednak mina jej zrzedła. - Lily się budzi... Edytowano Czerwiec 11, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts