Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Czekaj... Zaraz... Chyba... Rainy... Jestem... Rainy Daisy - powiedziała w końcu. - O tym traktacie nie mam pojęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Na padzie szukam o Rainy Daisy. Cokolwiek się przyda na wyśledzenie u niej czegokolwiek co poda jej dokładny wiek, a więc ilość lat lub dni ile była wampirem. - Ile masz lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Jestem pełnoletnia - powiedziała. - Chyba... Wczoraj miałam urodziny... - powiedziała. Info: Rainy Daisy. Zaginęła w niewyjaśnionych okolicznościach 137 lat temu. Ciała nie odnaleziono. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Może lepiej usiądź - powiedziałem zaszokowany wynikiem. Więc niczego nie pamięta... dlaczego więc ja pamiętam swoją wampirzość? Może dlatego, że jestem Alicornem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Czemu rzucasz na mnie iluzję? - zapytała podejrzliwie, spoglądając na ciebie. Ale usiadła. Chyba dlatego, że dłużej była wampirem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Ale o co ci chodzi? - Spytałem się, patrząc na nią zdziwiony. Ale o co jej chodzi? Brudny jestem gdzieś czy rozporek mam rozep... nie mam spodni. Oczekuje na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Dorabiasz sobie magią skrzydła - powiedziała. - Udajesz alicorna - dodała. Spostrzegawcza. Czeka na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Wznoszę się w powietrze - Eee nie? Są prawdziwe? Czemu tak sądzisz? - spytałem się zaskoczony. TE SKRZYDŁA NIE SĄ PODRÓBKĄ! Inaczej nie mógłbym ich czesać co tydzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Przecież... Ogiery Alicorny nie istnieją... - powiedziała. Chyba za dużo dla niej jak na jeden dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Ja jakoś istnieje. I na pewno chcesz wiedzieć ile byłaś w Wampirzej formie - powiedziałem z krzywą miną. Nie wiem jak zareaguje na to, że przez 137 lat była wampirem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Ile? - zapytała. Widać, że chce to wiedzieć. Ale na pewno nieza dobrze przyjmie, że jej bliscy umarli ze starości... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Jeśli wierzyć Ekstranetowi, który zwyknąć nie kłamać.... wczoraj skończyłaś 137 lat. Przykro mi - powiedziałem patrząc na nią ze współczuciem. Żal mi jej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Nie... - szepnęła. - To nie możliwe... - dodała. Z jej oczu popłynęły łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Podchodzę do niej i ją przytulam na pocieszenie - Tak... strasznie mi przykro. Wiem co czujesz - powiedziałem z współczuciem. Wiem, że zaraz mi wypluje w twarz, że nie wiem jak to jest i dostane w ryj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Zostaw mnie... - szepnęła i odwróciła się od ciebie. Ukryła twarz w kopytkach. Usłyszałeś jej szloch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Przykro mi... na prawdę - powiedziałem. Lucy, masz jakiś pomysł by ją uspokoić. Odesłać się nie da, sama dobrze o tym wiesz. Trzeba coś wymyślić by ją pocieszyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Lucy poradziła, byś dał jej ochłonąć i oswoić się z tą informacją. To będzie teraz najlepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Poczekaj na chwilę - powiedziałem i wyszedłem z pokoju. Musze zadzwonić do Spika... on ostatnio narzeka na brak towarzystwa, a on umie najlepiej pocieszać. Daisy będzie u niego odpowiednim celem. Dzwonię więc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Co jest? - zapytał przez telefon. Słyszałeś brzęk klejnotów. Ciasto robi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Słuchaj... wiem, że ostatnio narzekasz... przez E-Maila, Telefon, Pocztę, Counter Strika... że nie masz towarzystwa. Mam tu klacz która dość spory czas bo ponad 120 lat była wampirem. Nie chciałbyś może jej przygarnąć na parę dni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Jasne. Tylko ciasto jeszcze nieskończone - powiedział. Chrupnął parę klejnotów i wrócił do mieszania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - TO kiedy mam tak ją do ciebie podrzucić? - Spytałem się. Wiedziałem, że na naszego małego smoka... raczej nie małego, bo on już jest lekko większy ode mnie... zawsze można liczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Nawet zaraz. Tylko ciast dokończę - powiedział i się rozłączył. No to zakwaterowanie darmowe dla Rainy masz załatwione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Wchodzę do pomieszczenia - Słuchaj... załatwiłem ci zakwaterowanie. Na pewno pomoże ci przystosować się i zaakceptować to co się stało - powiedziałem patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Pokiwała głową, nie patrząc na ciebie. - Idziemy tam? - zapytała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts