KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Tak. Spike jest moim dobrym przyjacielem. Na pewno znajdziecie wspólny język - powiedziałem i podchodzę do niej i teleportujemy się do domu Spika. Potem pukam do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Spike otworzył, cały w cieście. Uśmiechnął się do Rainy. Klacz odruchowo schowała się za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Spokojnie... piekł ciasto. Rainy to jest Spike, Spike poznaj Rainy Daisy - powiedziałem przedstawiając ich sobie. Mam nadzieje, że się polubią. Sporo mnie męczyło by wyleczyć ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Spike zaprosił Rainy, pożegnał się z tobą i zamknął drzwi. To tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Uśmiecham się a następnie wracam do domu. Pierwsze co robię to sprawdzam ile mi zostało z 75.000 na koncie. Coś mam przeczucie, ze BARDZO mało mi zostało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Zostało ci 60 tysiaków. Lucy właśnie ustawia w pokoju łóżko. "W lewo. Nie, w prawo. Nie, w lewo...".Zostało ci 60 tysiaków. Lucy właśnie ustawia w pokoju łóżko. "W lewo. Nie, w prawo. Nie, w lewo...". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Aha... czyli nie pożałowałem. Wchodzę do pokoju - Cześć... pomóc ci trochę? - Spytałem się jej. Trzeba troszeczkę po nadrabiać czasu który postanowiła być u Galaxa jako służba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Nie trzeba - odpowiedziała i znów przesunęła łóżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Jak co tą klacz ulokowałem u Spika. Powinni się dobrze dogadać - powiedziałem. - Ja bym łóżko dał przy ścianie, koło okna - powiedziałem patrząc jak ona mebluje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Fakt - powiedziała i przesunęła łóżko. I znowu. I znowu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Chce czy nie chce, ja i tak pomogę jej w meblowaniu pokoju. CHOĆBY MIAŁO ZAJĄĆ TO WIĘKSZOŚĆ DNIA! Będę meblować z nią pokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Pod koniec dnia pokój był już umeblowany. Głównie w róż i biel. Lucy podziękowała i poszła spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Dobranoc - powiedziałem i idę do Twilight, sprawdzić co robi. Trzeba będzie nadrobić ten czas, i chyba mam pomysł na nową randkę. Ta randka będzie definicją oryginalności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Twi uczy małego Fire'a mówić. Mały się opiera, ale jako tako już potrafi sklecić zdanka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Cześć skarbie. Mały nie chce się nauczyć mówić, co? - spytałem się patrząc na nieudane próby porozmawiania z Fire'm. Mały ma opory przed gadaniem, nie ma co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Witaj. No jakoś nie jest wygadany - powiedziała. - Powiedz cześć tacie - zwróciła się do Fire'a. Mały spojrzał na ciebie. - Pomalańca! - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Uśmiecham się... Podchodzę do Twilight i ją całuje i razem staramy się nauczyć małego by mógł mówić cześć zamiast pomarańcza w takich sytuacjach. Mam nadzieje, że szybko go nauczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Z Twilight i resztą dzieciaków witał się normalnie. Tylko do ciebie mówi ciągle "Pomalańca!"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Ale czemu tak do mnie mówi... łeb mnie boli od tego wszystkiego. No nic, czas już spać... kładę się do łóżka i obejmując Twilight i Deli (Zakładam, że po jakimś czasie będzie w łóżku) zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Zzzzzz... [speed up] Dzień jak codzień... Trzeba wyprawić maluchy do szkoły. Fire'a też. Mały od tylko 3 miechów dalej mówi na ciebie Pomarańcza. A bo kto wie, czemu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Więc po zjedzeniu śniadanka, osobiście odprowadzam dzieciaki do szkoły. Mam nadzieje, że w PonyVille nie pamiętają już mnie jako Galaxa. Ostatnio ta Mała Bogata Jędza rzuciła we mnie kamieniem... cud że nie trafiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Ma takiego cela, że nie trafiłaby kopytem mrówki stojącej przed nia nieruchomo. Tak, czy siak, wszyscy rodzice zachichotali, gdy Fire pożegnał się z tobą "Pomalańca!". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Macham mu na do widzenia. Będę musiał mu z głowy wybić to słowo, dziwnie się wtedy czuje jak syn mówi do mnie w taki sposób. No cóż... idę do parku. Nie było mnie tam aż 3 lata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Po chwili już byłeś w parku. Ładnie tam... Cisza i spokój... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Czekam aż coś się wydarzy... mam nadzieje, że nie stanie się nic poważnego tutaj. Taka cisza i spokój, aż szkoda to niszczyć. Co tym sądzisz Lucy? O Ostatnich wydarzeniach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts